cesurpolis61
Üye
o zaman kesinlikle almayın ! 925 ince hafif ve harika bir görünümü var. 1GB ram ideal.iyi ki bu foruma üyeyim, yardımlaşma, fikir alışverişi süper maaşallah aman nazar değmesin
herkese teşekkürler
aslına bakılırsa ne kamerası için ne de tasarımı için 1020'yi almayı düşündüm(kaldı ki 925'in tasarımı 1020'ye göre oldukça iyi, hatta lumia serisinin en iyi tasarımına sahip telefonu) sadece RAM için 1020'ye aklım kaydı.Nedense içimden bi ses sanki 1 GB RAM'in yetmeyeceğini söylüyo. Bikaç gündür bu düşünceye kapıldım o yüzden 1020 aklıma girdi, yoksa 925'i daha yeni aldım.
o zaman kesinlikle almayın ! 925 ince hafif ve harika bir görünümü var. 1GB ram ideal.iyi ki bu foruma üyeyim, yardımlaşma, fikir alışverişi süper maaşallah aman nazar değmesin
herkese teşekkürler
aslına bakılırsa ne kamerası için ne de tasarımı için 1020'yi almayı düşündüm(kaldı ki 925'in tasarımı 1020'ye göre oldukça iyi, hatta lumia serisinin en iyi tasarımına sahip telefonu) sadece RAM için 1020'ye aklım kaydı.Nedense içimden bi ses sanki 1 GB RAM'in yetmeyeceğini söylüyo. Bikaç gündür bu düşünceye kapıldım o yüzden 1020 aklıma girdi, yoksa 925'i daha yeni aldım.
aslına bakarsanız birleştirilecek o kadar çok konu var ki nedense bir çoğu es geçilmiş ve ilk defa sizi eleştiriyorum... geçen gün bende BBM Windowsphoneye geliyor diye konu açtım ve bi açıklama bile yapmadan kilitlediniz... 220 sayfalık bir konu başlığından bahsediyoruz hangi haber kaçıncı sayfada geçti bilmiyoruz.. okumaya kalksak saatleri hatta günümüzü alır ilk sayfayı kontrol edip yoksa haber paylaşım yapıyoruz bunda sırıtılacak yada konuyu kilitleyecek sebeb göremiyorum. Lütfen en azından konu kilitleme yapıldığında sebebi belirtilsin...Arkadaşlar lütfen karşılıklı tartışmaya girmeyin.
Bir hata, bir yanlışlık veya forum kurallarına aykırı bir durum gördüğünüz zaman şikayet panelini kullanarak bildirimde bulunun.
Ben veya şikayeti gören diğer yönetici arkadaşlarımızca derhal gerekli inceleme yapılacaktır.
WP8.1'le ilgili çok fazla konu olmaması adına, bu konuyu diğeriyle birleştiriyorum.
aslına bakarsanız birleştirilecek o kadar çok konu var ki nedense bir çoğu es geçilmiş ve ilk defa sizi eleştiriyorum... geçen gün bende BBM Windowsphoneye geliyor diye konu açtım ve bi açıklama bile yapmadan kilitlediniz... 220 sayfalık bir konu başlığından bahsediyoruz hangi haber kaçıncı sayfada geçti bilmiyoruz.. okumaya kalksak saatleri hatta günümüzü alır ilk sayfayı kontrol edip yoksa haber paylaşım yapıyoruz bunda sırıtılacak yada konuyu kilitleyecek sebeb göremiyorum. Lütfen en azından konu kilitleme yapıldığında sebebi belirtilsin...
Haber - BBM windows phoneye geliyor - MaxiCepKonu kilitlerken genellikle sebebini belirtiyoruz.
Kilitlerken sebebini belirtmediğimiz bir konu varsa muhtemelen o konuya mesaj yazan üyelerce zaten sebebi belirtildiği içindir.
Yine de eleştiriniz için teşekkürler.
Önümüzdeki günlerde başta WP8.1 konuları olmak üzere bazı konularla ilgili çalışma yapacağız.
İyi forumlar.
bunu özelden halletsenizHaber - BBM windows phoneye geliyor - MaxiCep
Bu konu sizin tarafınızdan kilitlendi .. konu içerisinde belirttiğim gibi konu olarak paylaşıldı ise kapatılabilir diye bende yorumum yaptım kapatılmasına saygı duyarım ancak, dediğim gibi konu başlığı olarak aynı haber söz konusu değil sadece başka konu içerisinde geçti diye kapatılması haksızlık ve özellikle şu sırıtma ifadesine bir çözüm bulun artık... manevi saygısızlıktan başka bir şeye yaramıyor (her ne kadar maxicep te adet halini alsa da )
Nasıl yaniRudy wp'de resmi geliştirici olmuş
yeni kilit ekranında ms ile çalışacakmışNasıl yani
Vay beyeni kilit ekranında ms ile çalışacakmış
gizli saklı yada özellik bir durum yok konu dağılmaması açısından ise haklısınız.. ancak artık bu sdk konusu sorun olmaya başladı genel olarak tüm yorumları burdan yapar olduk ( hepimiz ) ve bende biraz önce bi arkadaşımıza yapılan haksız eleştiri yüzünden bazı açıklama yapma gereği duydum hepsi bu... benim için forumdaki tüm arkadaşların paylaştığı bilgi haber değerlidir bu forum açısından da önemlidir ve o yüzden her kim olursa olsun dışlamak yerine kazanmak gerek diye düşünüyorum...bunu özelden halletseniz
Haber - BBM windows phoneye geliyor - MaxiCep
Bu konu sizin tarafınızdan kilitlendi .. konu içerisinde belirttiğim gibi konu olarak paylaşıldı ise kapatılabilir diye bende yorumum yaptım kapatılmasına saygı duyarım ancak, dediğim gibi konu başlığı olarak aynı haber söz konusu değil sadece başka konu içerisinde geçti diye kapatılması haksızlık ve özellikle şu sırıtma ifadesine bir çözüm bulun artık... manevi saygısızlıktan başka bir şeye yaramıyor (her ne kadar maxicep te adet halini alsa da )
Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak istemiyorum ama lütfen şu konu kilitleme hususunu "kişisel olarak algılamayı" artık bir kenara bırakalım.
Herkesin konusu kilitlenebilir. Bundan doğal ne var? Yanlış anlamayın bunu doğrudan size söylemiyorum, sizin nezdinizde böyle düşünen tüm üyelerimize söylüyorum.
Haber herhangi bir şekilde sabit bir konu veya artık sabit niteliği kazanmış ana bir konu altında paylaşılmışsa, tekrar tekrar ayrı konu açmanın gereği yok.
Haberi burada ilk paylaşan üyemiz, ayrı bir konu açmak yerine mevcut veya ilgili konunun değerlendirilmesini istemiş ve haberi veya bilgiyi orada paylaşmış.
Birilerinin ilk kendisi getirmiş gibi ayrı konu açarak paylaşması o arkadaşımızın emeğine saygısızlık olmaz mı?
Her neyse,
Bu konuyla ilgili bana özelden de ulaşabilirsiniz.
Her sorunuzu seve seve cevaplayabilirim.
Ancak konuyu daha fazla bu tartışmayla meşgul ederek diğer üyelerimizin hakkını gasp etmeyelim.
İyi forumlar.
........................Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak istemiyorum ama lütfen şu konu kilitleme hususunu "kişisel olarak algılamayı" artık bir kenara bırakalım.
Herkesin konusu kilitlenebilir. Bundan doğal ne var? Yanlış anlamayın bunu doğrudan size söylemiyorum, sizin nezdinizde böyle düşünen tüm üyelerimize söylüyorum.
Haber herhangi bir şekilde sabit bir konu veya artık sabit niteliği kazanmış ana bir konu altında paylaşılmışsa, tekrar tekrar ayrı konu açmanın gereği yok.
Haberi burada ilk paylaşan üyemiz, ayrı bir konu açmak yerine mevcut veya ilgili konunun değerlendirilmesini istemiş ve haberi veya bilgiyi orada paylaşmış.
Birilerinin ilk kendisi getirmiş gibi ayrı konu açarak paylaşması o arkadaşımızın emeğine saygısızlık olmaz mı?
Her neyse,
Bu konuyla ilgili bana özelden de ulaşabilirsiniz.
Her sorunuzu seve seve cevaplayabilirim.
Ancak konuyu daha fazla bu tartışmayla meşgul ederek diğer üyelerimizin hakkını gasp etmeyelim.
İyi forumlar.
O hakkı olup da kullanmak istemeyen çıkmaz sanırımÜstadım bilmenizi isterim ki gık kuşağı ne kadar uzak gibi gelse de başlangıcında ve bitişinde Hazineler vardır.5" ve üzeri büyüklüğe sahip ekranlı telefonlarda Extra Kolon özelliğini kapatma olmayabilir.
Üstadım bilmenizi isterim ki gık kuşağı ne kadar uzak gibi gelse de başlangıcında ve bitişinde Hazineler vardır.Güncelleme iyice gökkuşağına benzedi, biz yaklaştığımızı düşündükçe o bize aynı uzaklıkta görünüyor
Güncelleme iyice gökkuşağına benzedi, biz yaklaştığımızı düşündükçe o bize aynı uzaklıkta görünüyor
Sayfalara, videolara baktım ama uygulamanın aşağıya doğru çekilerek kapandığını gösteren bir görsel göremedim ben?
Fizan'dan gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?