Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Dün L520yi teleservice bırakmıştım bugün aldım halletmişler sorunu baktım formda "yazılım güncellemesi yapıldı" yazıyor tabi dünde WP8.1 tanıtılınca benim kafada şimşekler bi çaktı

Neyse o telaşla cihazı bi açtım bide ne göreyim black güncellemesi bile yapılmamış GDR3 var sadece

Tepkiler: Serhan ve suyunsesi

1 günde ne sorunuydu bu ?

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

Dev gibi bir liste var konunun en başında. O liste sadece sızıntılar, birde bilmediğimiz geliştirmeler var ve bence bu güncelleştirmeyi beğenmemek büyük haksızlık olur
Abi o kadar kıldan tüyden önemsiz istekler için yırtınan kendini paralayan var ki.
Örnek:
"Benim için tek önemli şey 8.1 de tema renklerine bir ton yeşil daha eklenmesiydi. Onca yapılan bir milyon geliştirme ve sızıntılar önemsiz. Yeşilin bir tonunu daha eklememişler Microsoft ve Nokia çok beceriksiz. Neden yapmadınız, şimdi benim tüm hayallerim yıkıldı. Nokia aldığım güne .... "

Tepkiler: roadrunner2635, Serhan, kursat99 ve 2 diğerleri

sekajmer

Üye
aynen

Düşünsenize adamlar onca parayı (1000 lira 1500 lira), bi de yeşilin diğer tonu olsun diye veriyorlar sanki.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows Phone 8.1 Final SDK isteyenler kimlerdi gelsinler hele bir,şu tarafa:

Windows Phone 8.1 Final SDK isteyenler kimlerdi gelsinler hele bir,şu tarafa:

windows 8 ore more.
Hadi ama artık verin şu betayı hatta finali verin

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

Uygulama geliştirenler için Windows Phone 8.1 sdksı uygulamaları 8.1 özellikleriyle donatmaları için verildi. Yani 8.1 de verilen daha fazla izinle daha kullanışlı uygulamalar geliştirilebilecek bu sdk ile.

Tepkiler: jdmsaint
Windows phone 8.1 için yenilenmiş skype

Tepkiler: Akhtoher

jdmsaint

Üye
Bu arada data sense ile ilgili sızıntı-açıklama var mı?