Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Herkes pimi çekilmiş el bombası gibi bekliyor. MS den yetkili biri çıkıp ertelendi diye çaktırmadan Nisan1 şakası yapsa buradaki herkes patlar ölür.
Güncelleme beklerken buradaki arkadaşlar ( )

Tepkiler: 4MaGuS ve ogzhnoTr

ON9

Üye
Herkes pimi çekilmiş el bombası gibi bekliyor. MS den yetkili biri çıkıp ertelendi diye çaktırmadan Nisan1 şakası yapsa buradaki herkes patlar ölür.
Güncelleme beklerken buradaki arkadaşlar ( )
@bulutsuzgece beyler Acil video yollamam gerekiyor. 23 Nisan hazırlıkları için müdür Bekliyor. Bir Yöntem??? Bluetooth ilebaşka bir telefona atmamgerekiyor. @dakamon @Mr.H @bowerx

Neden saatleri bir saat ileri geri alıyorlarda günleri bir gün ileri almıyorlar ki, ne güzel şimdi 8.1 i inceliyor olacaktık

Tepkiler: 4MaGuS ve yunusiyunus

ON9

Üye
önce ayarlardan Bluetooth aç. Sonra fotoğraflara gir videonun üzerine basılı tut paylaş de ve Bluetooth u seç. O kadar...
Telefondan çekmedim internetten indirmiştim. pc diğer cihazları bulamadı( usb giriş kablolarını bulamadık ) yani sadece müzik+videolar da görünüyor.

csH

Üye
Telefondan çekmedim internetten indirmiştim. pc diğer cihazları bulamadı( usb giriş kablolarını bulamadık ) yani sadece müzik+videolar da görünüyor.
bildiğim kadarıyla telefondaki videos klasöründekiler bluetooth ile gönderilmiyor onu bi şekilde pictures içindeki camera roll klasörüne taşınmanız lazım bluetooth ile atabilmek için

Windows Phone 8.1 Prewiw 512 Mb ler için Nisan ayında verilmeyecekmiş

1 Nisan

Tepkiler: csH, kursat99 ve emz

emz

Üye
Windows Phone 8.1 Prewiw 512 Mb ler için Nisan ayında verilmeyecekmiş

1 Nisan

Güzel ama aynı zamandan iğrenç bir espri yapmışsınız. Yakında millet patlar bu espri tekrar ederse. Dikkatli olun.

Telgrafla gönderildi.

ogzhnoTr

Üye
Okuyunca inş cnm yha dedim

Damacanayla gönderildi.

Tepkiler: respection123

csH

Üye
Tepkiler: respection123

sekajmer

Üye
Microsoft'tan kötü haber var.

1 NİSAAAAAAAN

Tamam vurmayın

Tepkiler: ogzhnoTr ve respection123

sekajmer

Üye
bunu yemedim mesajın altında o kadar boşluk olunca

Kötü Haber diye başladığı an anladım saten fake olduğunu. Bu haber gerçek olsa yayınlayana değil okuyana kötü olur )

Microsoftun böyle şıp diye yazmaz ama iyimiş f12
çok orijinal yapmıştım ya
bunu yemedim mesajın altında o kadar boşluk olunca

Kötü Haber diye başladığı an anladım saten fake olduğunu. Bu haber gerçek olsa yayınlayana değil okuyana kötü olur )

Microsoftun böyle şıp diye yazmaz ama iyimiş f12
çok orijinal yapmıştım ya