Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

uygulama açısından da sürprizler görebiliriz bence 2-4 nisan arası..instagram kararlı sürüme ve foursquare de yeni bir güncelleme ile karşımıza gelebilir

oyunlardada patlama yaşanabilir

wp8.1 gelir o tarihte inşallah yoksa telefonu satacam gerçi alan olmaz

Rainesto

Üye
Ben 3 nisan diyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Tepkiler: kursat99

csH

Üye
2 nisanda vizelerim de bitiyor

Bay H

Üye
BUILD etkinliğinin gerçekleştirildiği hafta içerisinde gelecektir tahminim

Arkadaşlar açıp sdn foruma baktım da bu işsiz turbo diye bir çocuk var ya. Saçma sapan işlerine devam edecekmiş,burayla bırakmıyor uğraşmayı. 23 tane banlı 5 tane bansız hesabı mı varmış neymiş. Yöneticilerimiz hazırlıklı olsa iyi olur bence. Oradaki hesabından burayı kötülüyor seviyesiz.

dakamon

Üye
Çok canım sıkıldı şu çarşamba gelsin artık :/

Tost Makinası ile gönderildi.

ON9

Üye
G flex tamamen fiyasko 2700 tl ve inceleme fırsatım oldu öyle denildiği gibi kolay bükülmüyor, Bi gösterin dedim bükmeye korktular
büküle bildiğini bilmiyordum. Mantıken imkansız hali hazırda. Arka kapağın boyutunu nasıl ayarlıyorlar

Bay H

Üye
Dostum gereksiz bir çocuk için bu konuda bu tür şeylere gerek yok. Orada kendine yeni bir şov yeri bulmuş boş ver

Tepkiler: ON9

adını duyunca bile beni Bi gülme tutuyor

Ericsson A1018 ile Gönderildi

Dejavuex

Üye
çoluk çocukla uğraşmaya değmez bosverin nisan 7ye kadar alırız inşallah be çok ümitliyim gelsin artık

Serhan

Üye
Kesin 5 Nisan buraya yazıyorum . 5 Nisan saat 23:59 a kadar gelmesse beni öldürün . Şaka bir yana 2 hafta içinde gelmesse gelin Microsoft / Nokia binasını basıcaz

Tepkiler: Rainesto
Kesin 5 Nisan buraya yazıyorum . 5 Nisan saat 23:59 a kadar gelmesse beni öldürün . Şaka bir yana 2 hafta içinde gelmesse gelin Microsoft / Nokia binasını basıcaz

bana da öyle geliyor. whatsapp ı daha da iştahlı bekliyorum ama.

Ericsson A1018 ile Gönderildi

Tepkiler: Serhan