Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

jdmsaint

Üye
ohoo seçimlere kadar gelsin yaa )

bsavr

Üye
2015'de elimize ulaşır.

Tepkiler: Serhan
Anlaşılan bu wp8.1 li telefon tanıtmadan vermeyecekler

Wp 8.1 den gönderildi.

bakkala gittim 2 lumıa aldım biri buyuk biri küçük neyse ewlatlarım gunceller artık telefonu

emz

Üye
Hocam ertelenir demişsiniz o kadar ne kadar ertelenir onu da paylaşın. Niye erteliyorlar? Vallahi şu an hevesim kursağımda kaldı. İçimde kaldı vaşlaha. Merakla bekliyordum onu yav.:S

Telgrafla gönderildi.

2-4 nisan arası gelmeyebilir ancak nisan ayı içinde gelir diye düşünüyorum.

Ericsson A1018 ile Gönderildi

2 Nisanı dört gözle bekliyordum bu haberi duyunca moralim çok bozuldu yalan oldu güncelleme

Wp 8.1 den gönderildi.

Tepkiler: Rainesto
bunu yapacaklarını zannetmiyorum zaten kılıçlar çekildi bizim gibi bir çok insan 2 nisanı bekliyor eğer ertelenirse küçük kıyamet kopar ve kopmalar teker başlar sabır sabırda nereye kadar...

dakamon

Üye
Ya zaten 2-4 nisan arası 8.1 videoları izlemekle konularda tartışmalarıyla geçer o hafta hiç sıkılmadan Çok dert etmeyelim

belirli Bi tarih verilmez ise ne zamana kadar bekleyeceğini bilmemek çıldırtır insanı

bsavr

Üye
Google Resmi API'lerini yayınlamış Windows Phone'a Uygulamaların habercisi olabilir

osilost

Üye
Bence bu bilgi pek güvenilir değil sonuçta Microsoft Windows Phone 8.1 şu resmi tarihte duyurcaz demedi şu tarihede ertelendi demedi demezde biz yine bir umutla bekliyelim 2 nisanı bu kadar yabancı medya haber yaptı build fuarını boş geçmez illaki

Microsoft , biz de sabır küpü değiliz hani !

osilost

Üye
Sende haklısın bende htc 8s kullanıyorum hafıza sorunu çok kötü biran önce gelse diye bakıyorum güncelleme