Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

haziranmı Allah korusun şahsen htc nin yarın tanıtılmasını bekliyorum artık. ya lg g3, ya htc, inşallah 8.1 de farklı şeyler olurda devam ederim yoksa şimdiye kadar gösterilen özelliklerin hiç bir albenisi yok Bi cortana sırıtıyor onunda ne zaman Türkçe olacağı meçhull..az kaldı sabır diyorum umarım beklentileri karşılarlar..

Tepkiler: muratkara21 ve Esendağlı
Seninle aynı fikirdeyim,beklentilerim boşa çıkarsa,yani dağ fare doğurursa bende Note3 almayı düşünüyorum.

Tepkiler: muratkara21
Seninle aynı fikirdeyim,beklentilerim boşa çıkarsa,yani dağ fare doğurursa bende Note3 almayı düşünüyorum.
bugün arkadaşımda gördüm note3 kalemi çıkardığında oto not kısmı açılıyor yazmak Bi harika benimde hoşuma gitti ama 5inç ten büyük. Özellikle 6 inç Bi ekrana sıcak bakmıyorum yazın taşımak zor benim için

Microsoft kullanıcıların da beklentilerinin yüksek olduğunun eminim farkındadır yoksa daha önce de söylediğim gibi bilinçli kullanıcıların büyük çoğunluğunu kaybeder diye düşünüyorum

Arkadaşlar sohbeti başka yerde yapsanız daha iyi olmaz mı

Wp 8.1 den gönderildi.

Tepkiler: karaagacfb42

ON9

Üye
aslında benim merak ettiğim lumia 820 920 gibi modellere wp 8.5 yada 8.8 gelip gelmiyiceği bilen var mı arkadaşlar
8.X güncellemelerini alacağız bence. Wp9 hikayesi yalan olur dolayısıyla. 2016 gibi gelir muhtemelen Wp9 ( belki de Windows Phone ile Windows birleşik gelir o zamana)Uzaması da gayet doğal. Apiler yeni dağıtılıyordu bir kaç hafta önce. Dolayısıyladır ki yapılacak eklentilerin de zamana ihtiyacı olacaktır.

skynet

Üye
Tek haneye düştük ya artık gerisi gelir

dakamon

Üye
Ne bekledik be arkadaş 1.5 sene

Tost Makinası ile gönderildi.

Son düzlükteyiz arkadaşlar rahat olun güzel günler göreceğiz

Ericsson A1018 ile Gönderildi

Tepkiler: Heimdalll ve skynet
eee ne zaman gelecekmiş bu haberi yani gelmeyeceğini ortaya kim attıysa buna da bir cevap vermiştir sanırım.eee ne zaman gelecekmiş bu haberi yani gelmeyeceğini ortaya kim attıysa buna da bir cevap vermiştir sanırım.

Arkadaşlar yeni Facebook nasıl olacak kişiler kısmından kalkacak mı şimdi?

bence 2-4 nisan arasında gelmemesi için bir sebep yok..mağaza'da dönüşüm de başladı malumunuz

Rainesto

Üye
nawzil8 çogu şeyi bilmişti inş 8.1 beta tarihinide bilmiştir