Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

4MaGuS

Üye
arkadaşlar merak ettiğim bir nokta var biraz saçma gelebilir ancak bence nokia bu işi yapar, şöyleki nokia pro camre ile çok guzel işler yaptı fotograf kısmında ancak vidyo kısmında da bir çok şey yapsada ayar olarak pek bir şey sunmuyor, en azından şu parlaklık ayarı gibi bir şey sunsa çok güzel olmazmıydı, bunu niye istiyorum bazen dış ortamda full karanlık yerlerde telefon aydınlatmaya çalışıyor ve bu nedenle grinler oluşuyor, ben bunu istemiyorum ve bunu çözmek için full karanlık çekebilmesi için parlaklık ayarı eklenmesini istiyorum süper olmazmıydı sizce bunu oya falan sunmak istiyorum bunun için nerden yapıyorduk linkleri unuttumda

Son düzenleme:
    Konu Sahibi

Sizin yorumları okurken ve anlamaya çalışırken gerçekten çok zorlanıyorum, ne olur cümle aralarında nokta falan kullanın

Sorduğunuz şeye gelince.
Kamera ayarları ile ilgili olarak şurada istek & oylama konusu açabilirsiniz.

Tepkiler: 4MaGuS
bu arada dikkatimi çekti turbocore nerede? gülücüklerinden mahrum bırakmasın bizi

adam forum dünyasına tepki olarak gelmiş..her mesajda gülücük,anketde gülücük,konu başlığında gülücük epey gülüyordum bu duruma ama bazı zamanlarda da işin tadı kaçıyordu..hayırlısı olsun ne diyelim.

Tepkiler: Akhtoher

adam hekır banlı hesapdan yazıyor , geçende beni tehtid ediyodu hesabını beklerim diye

Tepkiler: alasulumurat
bi sorum olacak.WP 8.1 güncellemesinde dosya yönetici ve otg desteği olacak mi.Varmı ilgili bi haber

Konu Sahibi
Söz konusu kullanıcı; ısrarla forum kurallarına aykırı davranma, sahte üyelik, düzen ve huzuru bozma, kullanıcılara rahatsızlık verme, saygısız ve sulu mesajlar yazma ve ifade kirliliğine sebep olma gibi nedenlerden dolayı banlanmıştır.

Lütfen konu içeriğine uygun yorumlarla devam edelim arkadaşlar.

İyi forumlar.

Tepkiler: byibo, Akhtoher, alasulumurat ve 10 diğerleri
Benim için önemli değişikler, yazılım tabanı yenilik ve değişiklikleridir. Java script desteği mesela çok önemli benim içinde günlük işlerim için. Görsel değişiklikler umrumda değil

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

hadi,Microsoft şimdiden ver şu güncellemeyi senin yüzünden xperialara aşık oluyom

Tepkiler: muratkara21

byibo

Üye
aslında benim merak ettiğim lumia 820 920 gibi modellere wp 8.5 yada 8.8 gelip gelmiyiceği bilen var mı arkadaşlar

fraps34

Üye
Bu güncelleme bekleme muhabbeti artık sıktı , adamlar aylardır wp8.1 kullanıyor internette videoları geziyor biz burada betasını keriz gibi bekliyoruz. Apple ios neredeyse 7.2 kullanıma sunacak bunlar hala wp8.1 veremediler.

Eğer 2 nisanda güncelleme yapılamazsa benden okkalı bir küfürü yerler.

dakamon

Üye

Bi arkadaş daha patladı

Tost Makinası ile gönderildi.

Tepkiler: Serhan, ON9, pirenuri ve 3 diğerleri