Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bir iki güne yeni bir video gelir.

Bay H

Bay H

Üye
8-|

• Beğen
Tepkiler: ON9
yeminli06

yeminli06

Üye
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Windows 8.1 Update güncellemesi yerine Windows Phone 8.1 Update sızaydı ya :(

bsavr

bsavr

Üye
Soru sorucamda cevaplarsanız sevinirim

1-Şuan uygulamaların tasarımları çok kötü güncelleme ile iOS'daki gibi olucakmı Aynısı değilde biraz gelişme olcakmı en azından ?

2-Kamera'ya Durdur - Devam Ettir gelicekmi ?

3-Mağazadan oyun indirince AÇ butonu gelicekmi gerçekten çok önemli benim için

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar sizlerin cihazında bu Preview for Developers uygulaması yüklümü acaba?veya şimdi yüklemenin bir anlamı varmı.

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar sizlerin cihazında bu Preview for Developers uygulaması yüklümü acaba?veya şimdi yüklemenin bir anlamı varmı.
Her zaman yükelyebilirsin. Şimdi de yüklesen aynı sonrada yüklesen aynı. Güncelleme varsa gelir yoksa gelmez developerlar için.

meneleos

Üye
Soru sorucamda cevaplarsanız sevinirim

1-Şuan uygulamaların tasarımları çok kötü güncelleme ile iOS'daki gibi olucakmı Aynısı değilde biraz gelişme olcakmı en azından ?

2-Kamera'ya Durdur - Devam Ettir gelicekmi ?

3-Mağazadan oyun indirince AÇ butonu gelicekmi gerçekten çok önemli benim için
İos için nasıl olduğunu bilmiyorum ama tasarımlarda değişiklikler olacak.
App studio'ya gelen güncellemede de görüldüğü gibi tasarımlarda gelişme var. Ek olarak, php kodlar kullanılamıyordu, o yüzden html5 uygulamalara pek ilgi yoktu ama şimdi php için uğraşanlar var. Php desteği tam oturursa html5 sayesinde güzel oyunlar, uygulamalar görebiliriz.

bsavr

bsavr

Üye
Teşekkürler cevap için

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye

Bu kesinlikle geliyor mu hala anlamadım ben, arka plan değişebiliyor, tile'ların şeffaflığı değişebiliyor ve 4. Kolon geliyor. Kesin olanlar bunlar mı başlat ekranı konusunda yoksa yanlışım mı
var?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bu kesinlikle geliyor mu hala anlamadım ben, arka plan değişebiliyor, tile'ların şeffaflığı değişebiliyor ve 4. Kolon geliyor. Kesin olanlar bunlar mı başlat ekranı konusunda yoksa yanlışım mı
var?

4.Kolon mu :blink:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Bay H

Bay H

Üye
var?
Tile ların şeffaf olduğunu dair bir görüntü yok görselde. Ayrıca Özgür abinin de dikkat çektiği gibi 4 değil 3 kolon ve kişinin isteğine bağlı olarak 920-925 ve 1020 de kullanılabileceği belirtildi.

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
Tile ların şeffaf olduğunu dair bir görüntü yok görselde. Ayrıca Özgür abinin de dikkat çektiği gibi 4 değil 3 kolon ve kişinin isteğine bağlı olarak 920-925 ve 1020 de kullanılabileceği belirtildi.

yahu bakmayın kusuruma 4 yazmışım 3 olacaktı :blush: 4.7lik 625'e gelmiyor yani.. Tile şeffaflığı derken tamamen şeffaf değil zaten arkaplana resim atadığımızda daha önceki sayfalarda atılan bir görsele göre renkli tile'larda da hafif şeffaflık vardı ondan bahsetmiştim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen tepkinizi forum kurallarına uygun ifadelerle dile getirin. (Yönetim)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
emz

emz

Üye
Wp de artık Nokia nın alt modellerine üvey evlat muamelesini yapmaya başladı. Sırf telefon değiştirtmek için bile sadece üst modellere özel güncelleme çıkarırlar :) Bakalım adam gibi olursa güncellemeler ve cazip gelirse bir çok kişi üst modellere geçiş yapar artık.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

turbocore

turbocore

Üye
Nasıl ya 920 925 1020 kullnıcak 625 gibi dev ekranlı cihaz kullanamıcak nasıl zihniyet bu ya apple yi geçtiler resmen yuh! Yok yok bu wp8 adam olamaz 8.1 de dediğim gibi olucak güncelleme eksik gelicek.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar daha ortada fol yok yumurta yok.
Olumlu-olumsuz yorumlarınızı güncelleme sonrasına bırakın bence.
Daha hangi cihaza neyin ne kadar geleceği net belli değil.
Aşırı sevinmek için erken olduğu gibi, yuhalayıp domates fırlatmak için de erken...
Sabrı ve sükuneti koruyalım olur mu?

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, narnia16, papakudioflu ve 2 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kıyameti kapıya getirdiniz yani maşallah

MaxiCep Candır Gerisi Yalandır

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve bulutsuzgece

Üst Alt