beats
Üye
Yapma bunuAndroidde şu mikrofona basıp konuşunca yazıyor onu kasdediyorsan o yok
ben olayı yanlış anladım bende tab 3 var onda klavye çıkıncı mikrofon işareti var ona basıyorsun mesela atilla naber diyorsun yazıyor onu diyor sandımYapma bunuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulaması var yaSonra Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız, Bing var İngilizce olarak
Aslında aynı şey farklı değil sadece arama tuşuna eklenebilse yandex gibi tamamdır.ben olayı yanlış anladım bende tab 3 var onda klavye çıkıncı mikrofon işareti var ona basıyorsun mesela atilla naber diyorsun yazıyor onu diyor sandım
dogru ama yokAslında aynı şey farklı değil sadece arama tuşuna eklenebilse yandex gibi tamamdır.
aynen katılıyorumWp sanal klavyesi güzel rahat ama tek sorunu harf araları az ve yanlışlıkla başka tuşlara basabiliyorsunuz. Mesela s3 lumia625 e yakın boyutlarda s3un klavyesi daha küçük ama yazmak daha kolay çünkü harf araları geniş. Neyse ki diğer işletim sistemlerinin aksine Türkçe T9'u harika ve her şeyi düzeltiyor.
bu vpn ile edirom gibi sitelere girebiliyoruz degilmi normalde okulda şifrem olmasına rahmen diger modeller girerken ben giremiyorum nedeni bu degil mi
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
bu vpn ile edirom gibi sitelere girebiliyoruz degilmi normalde okulda şifrem olmasına rahmen diger modeller girerken ben giremiyorum nedeni bu degil mi
bununla iligli haber duymamıştım ben ancak inş. getirsinler ya ben bazı sertifika ayarları varda wifi kısmında hepsini denedim hiç biri olmadıEduroam için EAP-TLS desteği lazım ve bildiğim kadarıyla VPN ile alakalı değil bu. Sanırım 8.1 ile bu destek de gelecekti
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
aynen Türkçe kelime tahmini muhteşem. Bunun için Microsoft Türkiye'ye teşekkür etmemiz lazım. 600.000 kelime ve kelime eşlemesi içeren bir altyapısı var. Bu harika bir çalışmanın ürünü resmen.Arkadaşlar klavye tahminine hayranım. Ayrıca o da zamanla dizi tanıyor ve size göre uyum sağlayıp tahmin yürütüyor. Nasıl olduysa ms un Türkiye için yaptığı tek ve en güzel yanı olabilir.
alt yapı varrsa bu alt yapıyı cortana'da da kullanabilirler.Böylelikle sadece Türkçe seslendirme işi kalıyoraynen Türkçe kelime tahmini muhteşem. Bunun için Microsoft Türkiye'ye teşekkür etmemiz lazım. 600.000 kelime ve kelime eşlemesi içeren bir altyapısı var. Bu harika bir çalışmanın ürünü resmen.
Acaba microsoft türkiye mi sağladı bunu hiç inanasım gelmiyor. Wp de acayip pasifler işleri güçleri büyük firmalara bulutsistemi satmakaynen Türkçe kelime tahmini muhteşem. Bunun için Microsoft Türkiye'ye teşekkür etmemiz lazım. 600.000 kelime ve kelime eşlemesi içeren bir altyapısı var. Bu harika bir çalışmanın ürünü resmen.
Özgür beyi göreve çağırıyoruz şu yazıları bi çevirse
HallettimÖzgür beyi göreve çağırıyoruz şu yazıları bi çevirse
Mesela bir örnek gösteriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?