Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

emz

Üye
Arkadaşlar bırakın atılıp birbirinize yemeyi de sizler bu konuyla ilgilenin. Bu arada bu ram olayı olacak mıymış? Ben de l520 kullanıyorum. Çok sıkıntılı bu ram olayı

HeroMR

Üye

Bazıları da tek bir mesajımı görmüş laf atıyor eski mesajlarıma da bakmanızı öneririm:

"Aslında şey olabilir 8.1 ile ilk ingilizce gelir yavaş yavaş dil paketleri yüklenebilir. Zamanla çoğu dile çıkarırlar. Gerçi daha normal sesli dandik asistanı bile Türkçe yapmadılar :/ "

Demek istediğim 8.1'i yetiştirme çabasındayken Türkçe ile uğraşmazlar ben Microsoft CEO'su olsam ben de uğraşmam. Önce yayınlarım ingilizce yavaş yavaş dil paketleri eklerim. Bing'de olduğu gibi.

Tepkiler: Burakkkk250

süvari

Üye
Arkadaşlar çok rica ediyorum konu dışı yazışmalar yapmayın. Ben bu konuya 8.1 SDk hakkında bilgi almak için giriyorum ama bunun yerine sizlerin taştışma yazışmalarınızı okuyorum.

Tepkiler: ON9 ve respection123

Sensation

Emekli Yönetici

Tepkiler: sekajmer, braayn ve capkino06
Resmen android e döndürmüşler klavyeyi arkadaşlar

klavyeyi kare yaparak alanı daraltmışlar mesaj yazarken daha çok alan gözükecek sanırsam
1. kutu yazım denetimi 2. kutucuk yer tutucu metin olarak isimlendirilmiş ama anlamadım valla sanırım textbox türü değiştirilebilir olacak yada girdiğimiz metine özel ayarlar yapabileceğiz herhalde

dakamon

Üye
şunu farkettim space tuşu azıcık sağa kaydırılmış virgül sola alınmış çok doğru olmuş bence sürekli boşluk yerine virgüle basıyordum

Tepkiler: emz

avast

Üye
Normalde yazim denetimi yokmu

avast

Üye
Sesli arama yazma nasi giigle da falan