Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Black yükledim kafam rahat :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, Serhan ve skynet

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Cortana bebeğim.
Efendim aşkım.
Bana terliklerimi getir.
Abartma istersen.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer, Rainesto, PureFood ve 11 diğerleri
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Cortana aşkı bizleri delirtti sanırsam :kop2:

meneleos

Üye
Sen neyin kafasını yaşıyorsun , Türkçe olursa dandik olurmuş. Kendi dilinden utanıyorsan git ingilizce konuş.
Üslubuna dikkat et. Adamın ne dediğini anlamadan gider yapmışsın. Türkçe olursa tabii ki dandik olur, adamların iplediği yok ki. Yarım yamalak komutlarla Türkçe olacaksa olmasa da olur, ingilizce de hallederiz o kadarını.
Anlayamadığım şey ise adamlar o kadar uğraşıp yapay zeka yapıyor ama öğrenme becerisi eklemekten acizler. Tamam tek tek her ülkenin diliyle uğraşmak istemezsin, sadece ingilizce verirsin herkes kendi isteğine göre eğitir. Yani mesela tek tek kelime değiştirmekten bahsediyorum, "hello" diyip ardından yeni tanımlamaya "selam" eklemek gibi.

dakamon

dakamon

Üye
Üslubuna dikkat et. Adamın ne dediğini anlamadan gider yapmışsın. Türkçe olursa tabii ki dandik olur, adamların iplediği yok ki. Yarım yamalak komutlarla Türkçe olacaksa olmasa da olur, ingilizce de hallederiz o kadarını.
Anlayamadığım şey ise adamlar o kadar uğraşıp yapay zeka yapıyor ama öğrenme becerisi eklemekten acizler. Tamam tek tek her ülkenin diliyle uğraşmak istemezsin, sadece ingilizce verirsin herkes kendi isteğine göre eğitir. Yani mesela tek tek kelime değiştirmekten bahsediyorum, "hello" diyip ardından yeni tanımlamaya "selam" eklemek gibi.
Ya çok kaliteli olursa? Neden ön yargılı davranıyorsunuz?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Türkçeyi beceremeyecek olsalar dahi Türkçeden vaz geçmeyin. Bir yerden başlamaları gerekiyor. Neden taviz verelim ki. Ezikmiyiz, bizi her olayda 2.sınıf mı görsünler yani.

• Beğen
Tepkiler: skynet, BrahimOkumus ve narnia16
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Blackle ram artacaktı güya 8.1 ile artar mı?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Cortana da bizi görecek mi? O_o

HeroMR

HeroMR

Üye
Sen neyin kafasını yaşıyorsun , Türkçe olursa dandik olurmuş. Kendi dilinden utanıyorsan git ingilizce konuş.

Önce bana laf edeceğine git adam gibi Türkçe öğren. Ben öyle bir şey dedim mi? Kendi dilimden mi utanıyorum? Türkçe olursa dandik olur dedim. Bir bak iOS'a Android'e Türkçe sesli asistan çok mu güzel?

Daha bize şuanki dandik sesli asistanı Türkçeye çevirmemişken cortana'yı mı çevirecekler?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
@fraps34 @HeroMR
Lütfen üslubu sertleştirmeyelim.
İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer ve OttomaN TigeR
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bildik kız kavgası :kop:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Murat Alper

Murat Alper

Üye
:polis: @papakudioflu

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu türkçe konusunda Arkadaşlar suçlu benim sizsiniz devletimiz neden ?
Çünkü teknolojiyi o kadar çok kullanmamıza rağmen türkçe vermiyorlar verenlerde dediğiniz gibi yarım yamalak veriyor
sen ben almazsam devletimiz demez ise kardeşim git düzelt öyle gel demezse böyle olur .
geçen aylarda bir haber vardı vatandaşın biri markayı hatırlamıyorum bir araba almış yol bilgisayarı türkçe değil diye dava açmış kazanmış illa davamı açmak lazım balık baştan kokar demişler

• Beğen
Tepkiler: drangela61 ve kursat99
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Önce bana laf edeceğine git adam gibi Türkçe öğren. Ben öyle bir şey dedim mi? Kendi dilimden mi utanıyorum? Türkçe olursa dandik olur dedim. Bir bak iOS'a Android'e Türkçe sesli asistan çok mu güzel?

Daha bize şuanki dandik sesli asistanı Türkçeye çevirmemişken cortana'yı mı çevirecekler?

Oldu olacak hep sessiz kalalım da hiç bir zaman olmasın? Sen kötü olacak desen bile, varsın kötü olsun bizim olsun. Bir yerden başlanması şart. İyi kötü mutlaka istekli olduğumuzu ısrarlı bir dille göstermez ve bu konuyu boşlarsak, her zaman bize "amaaan boş ver birde onlarla mı uğraşalım zaten sesleri çıkmıyor salla gitsin" demezler mi?

• Beğen
Tepkiler: skynet
Serhan

Serhan

Üye

respection123

Üye
:blush:Artık konuya dönsek.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Sen daha Türkçenin büyük harfle yazılacağını bilme ; yazım kurallarına , noktalama işaretlerine dikkat etme sonra gel suçluyu ara.
Afedersiniz ama Türkçeyi düzgün kullanamayan kişilere bırakın Türkçeyi vermeyi , İngilizceyi bile vermesinler.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve ademoz05
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
sızıntı var dıye bakmaktan bıktım fitne girdi aramıza durduk yere ozelden konusun yaff

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, zaakaan ve skynet

Üst Alt