Haber Wp8.1 ile wp rengarenk halini kaybediyor.

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arka plan bile değiştiremiyoruz.

Arka plan koyacağız diye renkler iyice gitti.

İlk cümle eski memnuniyetsizlik.
İkinci cümle şimdiki memnuniyetsizlik.

İnanın artık "anlamak" için çaba sarf etmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: smltrl, br1903, suyunsesi ve 4 diğerleri

PureFood

PureFood

Üye
İnsanları memnun etmek mümkün değil...

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
leeshore

leeshore

Üye
:close_tema::close_tema:

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Yav ne kadar nankörsünüz adamlara arkaplan olsun dediniz getirdiler şimdide kötü oldu diyosunuz demeyenler üstüne alınmasın

braayn

braayn

Üye
adamlar wp8 i geliştirip 8.1 yaptılar ve bi çok ozellik geldi başka firma olsa bu kadar buyuk major güncellemeye wp 9 derdi bakın IOS 7.1 ile IOS 8'e pek fark yok iyileştirme yaptılar IOS 8 diye sunacaklar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Her şey güzel oluyor

#suseninhayatınhayatınasahipçık

tanyyy

Üye
benim için sıkıntı yaratmadı ama haklısınız bu konuda. uygulama ikonlarının şeffaf kısımlarına kullanıcı kendi renk atayabilirse sorun düzelecektir diye tahmin ediyorum.

Serhan

Serhan

Üye
Tamamen zevk meselesi. Bana göre muhteşem oldu telefon arkaplan ile. Ama tabi kutucukların rengini kataloktan değilde kendimiz ayarlayabilsek süper olurdu. Ama arkaplan en iyisi...

beats

beats

Üye
Sanırım istenen şöyle bir şey (görüntü konsept ona takılmayın):

Şeffaf canlı karo ve arkaplan güzel duruyor.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven ve Murat Alper
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkaplan resmin karolara konulması bence karoların altına konulmasından daha güzel. Karoların altına konulacaksa karolardaki şeffaflığın derecesinin de ayarlanması gerekli. Belki o zaman daha şık durabilir. Yada her ikisi de olsun :D Seçenekler bol olsun. :D

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Memnun değilseniz ayarlardan eski haline çevirebilirsiniz.

Ben anlamıyorum.. İnsanları memnun etmek çok zor..

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
Konuyu açan arkadaşın demek istediğini çoğu kişi anlamadı maalesef :(
Geliştiriciler 8.1'deki arkaplan resmi koyabilme özelliğine destek vermek için logolarını transparent olarak tasarlıyorlar. Yani sadece beyaz bir görsel arkaplan saydam. Böyle olunca da arkaplan koymayan arkadaşlar, saydam olarak tasarlanan uygulamaları tema rengine göre görüyorlar. Bu nedenle arkaplan resmi özelliğini kullanmayan arkadaşlar mağdur olabilirler. Bunun için birşeyler düşünülmeli bence de. Bunu bir geliştirici olarak söylüyorum.

• Beğen
Tepkiler: fraps34
drakoja1

drakoja1

Üye
yeni hali bence daha güzel. Kendi zevkin açısından bahsetmişsin ama uzun zamandır bekliyordum bu transparan olayını

sekajmer

sekajmer

Üye

fraps34

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu açan arkadaşın demek istediğini çoğu kişi anlamadı maalesef :(
Geliştiriciler 8.1'deki arkaplan resmi koyabilme özelliğine destek vermek için logolarını transparent olarak tasarlıyorlar. Yani sadece beyaz bir görsel arkaplan saydam. Böyle olunca da arkaplan koymayan arkadaşlar, saydam olarak tasarlanan uygulamaları tema rengine göre görüyorlar. Bu nedenle arkaplan resmi özelliğini kullanmayan arkadaşlar mağdur olabilirler. Bunun için birşeyler düşünülmeli bence de. Bunu bir geliştirici olarak söylüyorum.
Nihayet bu forumda ne dediğimi anlayan birisi çıktı bu forumda mı sıkıntı var yoksa bende mi diye şuphelenmeye başlamıştım : )

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Anlatmak istediğinizi güzelce anlatsanız sorun yaşamazsınız. Kişisel algılamayın ama çoğu kişi noktalamadan bi haber.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Nihayet bu forumda ne dediğimi anlayan birisi çıktı bu forumda mı sıkıntı var yoksa bende mi diye şuphelenmeye başlamıştım : )
en başta ben belirttim ya sizin ne demek istediğiniz farkına varmıştım ancak bu sorunu uygulama yapımcılarına belirtip bir kaç tema seçeneği sunmalarını istemelisiniz ve bunu yapmak çok zor değil çoğuda kabul eder bence tabi iletişim kurabilirseniz

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
en basitinden bir örnek vereyim; LG televizyonum için "Remote for LG" uygulamasını yükledim ve uygulama içindeki ayarlarda "Transparent Live Tile background" seçeneği var. wp8 kullanıyorum, o ayarı aktif ettiğimde tema rengim ne ise başlangıçtaki live tile ı o renk oluyor, ayar kapalı konumda iken de kendi orijinal rengi olan kırmızı oluyor sabit. arkadaşın da demek istediği bu, böyle bir ayarı tüm geliştiriciler uygulamalarına koymalı bence de.

Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
en basitinden bir örnek vereyim; LG televizyonum için "Remote for LG" uygulamasını yükledim ve uygulama içindeki ayarlarda "Transparent Live Tile background" seçeneği var. wp8 kullanıyorum, o ayarı aktif ettiğimde tema rengim ne ise başlangıçtaki live tile ı o renk oluyor, ayar kapalı konumda iken de kendi orijinal rengi olan kırmızı oluyor sabit. arkadaşın da demek istediği bu, böyle bir ayarı tüm geliştiriciler uygulamalarına koymalı bence de.
Hocam benim evde 119 ekran LG var usb kablosuyla 1520'yi tv ye bağlıyorum telefon içeriğini göstermiyor. Cihazımı görmesi için ne yapmam lazım?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Hocam benim evde 119 ekran LG var usb kablosuyla 1520'yi tv ye bağlıyorum telefon içeriğini göstermiyor. Cihazımı görmesi için ne yapmam lazım?
bende de samsung smart tv var kablo ile 920 yi bagladığımda sadece resimleri görüyor başka bir şey görmüyor kablo, kablosuz olarak bazı şeyleri aktarma şansınız var müzikler, videolar, fotograflar nokia play to ile ancak kablo ile daha fazlasını gösterilmiyor şuan

Üst Alt