KovsunlarBu wp nin başında kim varsa hemen kovsunlar bir platform bu kadar kötü yönetilemez arkadaş , bu adamlar en basit şeyleri bile düşünmekten acizler.
ne iş DAS:Nihayet bu forumda ne dediğimi anlayan birisi çıktı bu forumda mı sıkıntı var yoksa bende mi diye şuphelenmeye başlamıştım : )Konuyu açan arkadaşın demek istediğini çoğu kişi anlamadı maalesef
Geliştiriciler 8.1'deki arkaplan resmi koyabilme özelliğine destek vermek için logolarını transparent olarak tasarlıyorlar. Yani sadece beyaz bir görsel arkaplan saydam. Böyle olunca da arkaplan koymayan arkadaşlar, saydam olarak tasarlanan uygulamaları tema rengine göre görüyorlar. Bu nedenle arkaplan resmi özelliğini kullanmayan arkadaşlar mağdur olabilirler. Bunun için birşeyler düşünülmeli bence de. Bunu bir geliştirici olarak söylüyorum.
en başta ben belirttim ya sizin ne demek istediğiniz farkına varmıştım ancak bu sorunu uygulama yapımcılarına belirtip bir kaç tema seçeneği sunmalarını istemelisiniz ve bunu yapmak çok zor değil çoğuda kabul eder bence tabi iletişim kurabilirsenizNihayet bu forumda ne dediğimi anlayan birisi çıktı bu forumda mı sıkıntı var yoksa bende mi diye şuphelenmeye başlamıştım : )
Hocam benim evde 119 ekran LG var usb kablosuyla 1520'yi tv ye bağlıyorum telefon içeriğini göstermiyor. Cihazımı görmesi için ne yapmam lazım?en basitinden bir örnek vereyim; LG televizyonum için "Remote for LG" uygulamasını yükledim ve uygulama içindeki ayarlarda "Transparent Live Tile background" seçeneği var. wp8 kullanıyorum, o ayarı aktif ettiğimde tema rengim ne ise başlangıçtaki live tile ı o renk oluyor, ayar kapalı konumda iken de kendi orijinal rengi olan kırmızı oluyor sabit. arkadaşın da demek istediği bu, böyle bir ayarı tüm geliştiriciler uygulamalarına koymalı bence de.
bende de samsung smart tv var kablo ile 920 yi bagladığımda sadece resimleri görüyor başka bir şey görmüyor kablo, kablosuz olarak bazı şeyleri aktarma şansınız var müzikler, videolar, fotograflar nokia play to ile ancak kablo ile daha fazlasını gösterilmiyor şuanHocam benim evde 119 ekran LG var usb kablosuyla 1520'yi tv ye bağlıyorum telefon içeriğini göstermiyor. Cihazımı görmesi için ne yapmam lazım?