Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Anladım dostum yardımcı olamadım maalesef inşallah bi yardım eden çıkar iyi geceler kolay gelsin

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
NSU ile 720ye yazılım yüklerken birdenbire bağlantı koptu dedi yükleme işlemini iptal etti sebebi ne olabilir ?

Rainesto

Rainesto

Üye
Otayi bekleyemedim 620 ye kurdum canımı sıkan tek şey 8.1 pre deki oyunlarin gitmesi

alasulumurat

alasulumurat

Üye
O haber Developer Devices içindi. Developer Preview için değil ;)
Developer Preview kullanan cihazlar bir bakıma Developer devices olmuyor mu zaten, vay arkadaş kafam karıştı benim iyice. :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Developer Preview kullanan cihazlar bir bakıma Developer devices olmuyor mu zaten, vay arkadaş kafam karıştı benim iyice. :)
Bizim cihazlar beta tester cihazı oluyor. Diğer Developer cihazlar ise unlocktur ve yazılım geliştiricilere aittir.

• Beğen
Tepkiler: skynet
hakimnokta

hakimnokta

Üye
Nokia usb Drivers var onları yükle genelde sitede bol miktarda var ben uzun zamandır ihtiyaç duymuyorum ama eski tecrübelerime dayanarak söylüyorum aşağı yukarı hepsi aynı oda olmazsa driverpack diye bir program var onu dene bütün driver ları otomatik olarak yükler yada telefonda bir sıkıntı vardır o zaman kapatıp açmayı dene usb kablodan da kaynaklı olabilir başka usb kablo ile dene illaki driver olmayabilir telefon bağlanıyorsa kablo bağlantısı bozuk olabilir

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
Lumia 820 cyan yükledim. Cayır cayır maşallah :)

• Beğen
Tepkiler: kraliletisim

efege

Üye
previev kullananlar nsu ile cyan yükleyebilir mi?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
normale geldi şimdi prewdekilere gelir cyan sonra gdr2

skynet

Üye
Laptop var bende. Ya ben hatırlıyorum birisi zamanında direk driver paylaşmıştı nerden bulmuşsa onu kurmuştum olmuştu. Özellikle bu tarz sorun için bir şeydi sanırım. Umarım o arkadaş gorur e tekrar yardımcı olur.
Buyur hocam bir ara kullanmıştım duruyordu bende :)
Link:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

efege

Üye
Şimdi biz pfd kullanıcıları anormal mi oluyoruz:kop2::kop2:N
Nokia software retail tools ile güncelleme yapabilirsin. Programı kur Usb kabloyu telefona tak , yazılım güncelleme kontrolü yükleme yap.
Fakat onda telefon sıfırlanıyor :/

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Prew beta sürümk olunca diğeri normal diye aklıma geldi suç benim mi betayı çıkartandamı sen söyle :blink:

• Beğen
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
NSU ile de telefon sıfırlanır. Zira yazılımı temizden flaşlıyor.
Şaka yapmaya da gelmiyor. Hep mi ciddi olacağız.? İnce espri yaptım dayak yemiş gibi oldum.
yapma benimki de şaka tabi ki Kemal Sunal Kibar feyzoda dedi ya suç kimde

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye
Buyur hocam bir ara kullanmıştım duruyordu bende :)
Link:
şimdi bunu tam olarak ne yapıyorduk? Sonuçta setup dosyası yok içinde.

skynet

Üye
şimdi bunu tam olarak ne yapıyorduk? Sonuçta setup dosyası yok içinde.
Aygıt yöneticisinden sanırım üzerinde ünlem işareti olan driverler olacaktı işte onun üzerine sağ tık yapıp sürücü güncelle de oradan da elle deyip bu verdiğim dosyaları göster ve güncelle de sanırım bu şekilde olacaktı :)

dakamon

dakamon

Üye
Aygıt yöneticisinden sanırım üzerinde ünlem işareti olan driverler olacaktı işte onun üzerine sağ tık yapıp sürücü güncelle de oradan da elle deyip bu verdiğim dosyaları göster ve güncelle de sanırım bu şekilde olacaktı :)
tamam bi denicemYok hala görmüyor. Ünlem işareti de yok aygıtta :/

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bilgisayarıma sağ klikle aygıt yöneticisine gir. Oradan usb aygıtlarına gir. Nokia Lumia cihazlarına ait Driverleri sil. Telefonu usn kablo ile pcye bağla aygıt buldukça sürücü klasörünü gösterin. Sürücü güncellemesi bitirince pcye rstart atın.

dakamon

dakamon

Üye
B
Bilgisayarıma sağ klikle aygıt yöneticisine gir. Oradan usb aygıtlarına gir. Nokia Lumia cihazlarına ait Driverleri sil. Telefonu usn kablo ile pcye bağla aygıt buldukça sürücü klasörünü gösterin. Sürücü güncellemesi bitirince pcye rstart atın.
Bunların hepsini yaptım önceden kaç defa tek yapmadığım bilgisayara reset atmak. Du bide onu yapim ne olacak.

Üst Alt