Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberWP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]
Sanırım Microsoft OTA ile tüm kullanıcıları güncellemede sıkıntı yaşıyor. Server ları yetişmiyor olabilir. önce PC den verip bir miktar azaltacaklar OTA ile yükleme yapacakları. Güzel strateji
Royal revolt 2 yedekleme sorunu nedeniyle pc den cyana geçmeye hiç niyetim yok. Otadan geldi geldi. Gelmedi pfd ye devam
...decode...
Üye
beyler bugün çok başınızı ağrıttım biliyorum ama e-mailimi girmeden telefonu açtım, yarın e-mailimdeki sorunu düzeltirsem onedrive'deki yedeğimi yükleyebilir miyim sıfırlamadan?
beyler bugün çok başınızı ağrıttım biliyorum ama e-mailimi girmeden telefonu açtım, yarın e-mailimdeki sorunu düzeltirsem onedrive'deki yedeğimi yükleyebilir miyim sıfırlamadan?
aynı hesabı açmayı başarırsanız ve hesabınızda yedek duruyorsa tabiki tam olarak sorun ney pc den hesabınaza hiç mi girilmiyor yardımcı olabileceğim bir şey varsa özelden konuşa biliriz isterseniz
yarından sonra geçerli hesabımı kullanabilir miyim bunları yaparsam. çünkü yarından sonra güvenlik bilgilerimi bulamadığım takdirde oturum açamayacağımı söylüyor.
işte silmek istediğim zaman da resimde gösterdiğim sayfaya atıyor beni.