Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
620 güncel

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
evet PCden 820 için cyan gelmiş. Şuanda yüklüyorum. bir kaç gün kullanırım fark göremezsen update1 de geçerim

Faruk Aytekin

Faruk Aytekin

Üye
Bu haber çok iyi oldu, akşama gelirse ne ala, OTA'dan gelmesi çok da uzun sürmez sanırım.

Bu arada merak ettiğim bir şey var. Bu "Nokia Software Recovery Tool" ile güncelleme yaptığımız zaman telefon komple sıfırlanıyor mu?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bu haber çok iyi oldu, akşama gelirse ne ala, OTA'dan gelmesi çok da uzun sürmez sanırım.

Bu arada merak ettiğim bir şey var. Bu "Nokia Software Recovery Tool" ile güncelleme yaptığımız zaman telefon komple sıfırlanıyor mu?
Evet sıfırlanır

• Beğen
Tepkiler: Faruk Aytekin
alasulumurat

alasulumurat

Üye
Sanırım Microsoft OTA ile tüm kullanıcıları güncellemede sıkıntı yaşıyor. Server ları yetişmiyor olabilir. önce PC den verip bir miktar azaltacaklar OTA ile yükleme yapacakları. Güzel strateji :)

• Beğen
Tepkiler: emz ve Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Bende beklemedeyim 820 için OTA'ya düşmesini. Akşam 9'a kadar filan gelmezse PC'den yaparım artık.

afedersiniz konuyu takip etme imkanım olmadı başlığı görünce yazdım nsu da mı var şuan

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
afedersiniz konuyu takip etme imkanım olmadı başlığı görünce yazdım nsu da mı var şuan

Evet şu an Nokia Software Recovery Tool ile Cyanlanabilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: emz ve Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Siz eve gidene kadar belli mi olur OTA'dan gelir :)

inşallah t azda olsa Bi kaç uygulamam var zaten 8.0 a dönerken silindi onlar gitmesin bari

...decode...

...decode...

Üye
telefonu açmayı başardım ama e-mailimi girmeden. yarın umarım düzeltebilirim bu durumu da yedeğimi yüklerim.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Biz 8.1 mi bekliyoruz yoksa Cyan mı?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Royal revolt 2 yedekleme sorunu nedeniyle pc den cyana geçmeye hiç niyetim yok. Otadan geldi geldi. Gelmedi pfd ye devam:)

...decode...

...decode...

Üye
beyler bugün çok başınızı ağrıttım biliyorum ama e-mailimi girmeden telefonu açtım, yarın e-mailimdeki sorunu düzeltirsem onedrive'deki yedeğimi yükleyebilir miyim sıfırlamadan?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
beyler bugün çok başınızı ağrıttım biliyorum ama e-mailimi girmeden telefonu açtım, yarın e-mailimdeki sorunu düzeltirsem onedrive'deki yedeğimi yükleyebilir miyim sıfırlamadan?
aynı hesabı açmayı başarırsanız ve hesabınızda yedek duruyorsa tabiki tam olarak sorun ney pc den hesabınaza hiç mi girilmiyor yardımcı olabileceğim bir şey varsa özelden konuşa biliriz isterseniz

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
yarından sonra geçerli hesabımı kullanabilir miyim bunları yaparsam. çünkü yarından sonra güvenlik bilgilerimi bulamadığım takdirde oturum açamayacağımı söylüyor.

işte silmek istediğim zaman da resimde gösterdiğim sayfaya atıyor beni.

Açarsın sorun olmaz şimdi açamıyormusun

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows Phone 8 'de bekleyen Lumia 620 sahipleri OTA güncelleme kontrollerini sıkılaştırsın eli kulağında bir iki saate kalmaz gelebilir.

Üst Alt