Developer Preview kullanan cihazlar bir bakıma Developer devices olmuyor mu zaten, vay arkadaş kafam karıştı benim iyice.O haber Developer Devices içindi. Developer Preview için değil![]()

Bizim cihazlar beta tester cihazı oluyor. Diğer Developer cihazlar ise unlocktur ve yazılım geliştiricilere aittir.Developer Preview kullanan cihazlar bir bakıma Developer devices olmuyor mu zaten, vay arkadaş kafam karıştı benim iyice.![]()
Buyur hocam bir ara kullanmıştım duruyordu bendeLaptop var bende. Ya ben hatırlıyorum birisi zamanında direk driver paylaşmıştı nerden bulmuşsa onu kurmuştum olmuştu. Özellikle bu tarz sorun için bir şeydi sanırım. Umarım o arkadaş gorur e tekrar yardımcı olur.

Şimdi biz pfd kullanıcıları anormal mi oluyoruznormale geldi şimdi prewdekilere gelir cyan sonra gdr2

N
Nokia software retail tools ile güncelleme yapabilirsin. Programı kur Usb kabloyu telefona tak , yazılım güncelleme kontrolü yükleme yap.previev kullananlar nsu ile cyan yükleyebilir mi?
Fakat onda telefon sıfırlanıyor :/Şimdi biz pfd kullanıcıları anormal mi oluyoruzN
Nokia software retail tools ile güncelleme yapabilirsin. Programı kur Usb kabloyu telefona tak , yazılım güncelleme kontrolü yükleme yap.
NSU ile de telefon sıfırlanır. Zira yazılımı temizden flaşlıyor.Fakat onda telefon sıfırlanıyor :/
Şaka yapmaya da gelmiyor. Hep mi ciddi olacağız.? İnce espri yaptım dayak yemiş gibi oldum.Prew beta sürümk olunca diğeri normal diye aklıma geldi suç benim mi betayı çıkartandamı sen söyle![]()
yapma benimki de şaka tabi ki Kemal Sunal Kibar feyzoda dedi ya suç kimdeNSU ile de telefon sıfırlanır. Zira yazılımı temizden flaşlıyor.
Şaka yapmaya da gelmiyor. Hep mi ciddi olacağız.? İnce espri yaptım dayak yemiş gibi oldum.
şimdi bunu tam olarak ne yapıyorduk? Sonuçta setup dosyası yok içinde.Buyur hocam bir ara kullanmıştım duruyordu bende
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aygıt yöneticisinden sanırım üzerinde ünlem işareti olan driverler olacaktı işte onun üzerine sağ tık yapıp sürücü güncelle de oradan da elle deyip bu verdiğim dosyaları göster ve güncelle de sanırım bu şekilde olacaktışimdi bunu tam olarak ne yapıyorduk? Sonuçta setup dosyası yok içinde.

tamam bi denicemYok hala görmüyor. Ünlem işareti de yok aygıtta :/Aygıt yöneticisinden sanırım üzerinde ünlem işareti olan driverler olacaktı işte onun üzerine sağ tık yapıp sürücü güncelle de oradan da elle deyip bu verdiğim dosyaları göster ve güncelle de sanırım bu şekilde olacaktı![]()
Bunların hepsini yaptım önceden kaç defa tek yapmadığım bilgisayara reset atmak. Du bide onu yapim ne olacak.Bilgisayarıma sağ klikle aygıt yöneticisine gir. Oradan usb aygıtlarına gir. Nokia Lumia cihazlarına ait Driverleri sil. Telefonu usn kablo ile pcye bağla aygıt buldukça sürücü klasörünü gösterin. Sürücü güncellemesi bitirince pcye rstart atın.