Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

efege

Üye
Previewu olanlara ne zaman gelir? Bir güncelleme gelmişte preview 8.1...

lost68

lost68

Üye
Sıra 525 de olsa bari 5'0'0 gidiyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

efege

Üye
8.1 preview gelmiş bana. Yükledim hala black telefon. Ne yapmak lazım cyan yüklemek için?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar her 5 - 10 sayfada bir cyan nasıl yüklenir sorusu soruluyor. Bunun bilgisini vereyim dedim. Yeni gören arkadaşlar sayfa sayısı çok olabilir ama en azından bi kaç sayfa atlayarak geriye dönük bakınız. Daha fazla bilgi sahibi olursunuz. Sadece cyan nasıl yüklenir değil, developer preview güncellemeleri, gdr lerin ön izlemeleri, 8.1 finaller vs. vs. :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
8.1 preview gelmiş bana. Yükledim hala black telefon. Ne yapmak lazı. cyan yüklemek için?
Önce cihazı 8.0 a düşürmen lazım.ben bu işlemi nokia care suit ile flash atarak yaptım.Yalnız ie de sık kullanılanlara eklediğim sayfaları Başlangıç ekranına sabitle olayı olmuyor artık,sürekli pasif durumda.bunu cyan yükleyenlerden hiç deneyen oldumu acaba

SLH.55

SLH.55

Üye
Pek takip edemiyorum işten dolayı, wp 8.1 kurulu Gdr1 güncellemesini yapmıştım, şimdi 1 tane güncelleme aldım ama cyan değil onu nasıl alacam ?

ArMaGeDdOn_87

Üye
920 sahipleri, aldığınız güncelleme sıkıntılı mı?
Benim cihazda sıkıntı var menü geçişlerinde ve nette gezinirken ekranın orta kısmında beliren bir kasma oluyo,bende sorunu yukarıda yazdım acaba diğer cihazlarda böyle bir sorun varmı diye şu anda cevap bekliyorum

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Cyan artık kesmiyor herhalde :)

Tencereyle gönderildi.

Gdr1'i kurdum çok guzel oldu. Birde sıfırladım. Ama gdr1'den sonra ki guncelleme gelmiyor

• Beğen
Tepkiler: skynet
Panzergrenadier

Panzergrenadier

Üye
Benim cihazda sıkıntı var menü geçişlerinde ve nette gezinirken ekranın orta kısmında beliren bir kasma oluyo,bende sorunu yukarıda yazdım acaba diğer cihazlarda böyle bir sorun varmı diye şu anda cevap bekliyorum

Hafıza kartını çıkartıp denediniz mi ? devam ediyorsa fabrika ayarlarına geri dönüp tekrardan deneyin.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Klavye önerilerinin sorunu ne? Telefonu aıfırladığım da bir turlu inmiyor. Vallahi kıracağım telefonu

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Product DescriptionLatest versionLumia Amber Lumia Black Lumia Cyan
[TBODY] [/TBODY]
Lumia 920 Country variant 3051.40000.1349.0002 Available Available Under testing
Lumia 920Turkcell 3051.40000.1349.0003Available Available Under testing
[TBODY] [/TBODY]

gördüğüm kadarı ile Cyan gelmemiş

Murat Alper

Murat Alper

Üye
bana güncelleme geldi hala blackta görünüyor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
GDR1 beta kullananlara cyan ne zaman gelir acaba bilen varmı birde GDR2 kaç aysonra tahmini

suyunsesi

suyunsesi

Üye
920 lere Cyan geldi mi gelmedi mi bunu net söyleyebilecek misiniz? Listede under testing yazıyor hala???Bence Gdr2 bizi en fazla 1 - 1.5 ay bekletir. (Ön izleme sürümünden bahsediyorum tabi. Final sürümden değil).

Üst Alt