Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberWP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]
Sponsorlu Bağlantılar
efege
Üye
Previewu olanlara ne zaman gelir? Bir güncelleme gelmişte preview 8.1...
Yok,gayet güzel.umarım şarjın bitme durumuda cihaz gibi hızlı olmaz
efege
Üye
8.1 preview gelmiş bana. Yükledim hala black telefon. Ne yapmak lazım cyan yüklemek için?
suyunsesi
Üye
Arkadaşlar her 5 - 10 sayfada bir cyan nasıl yüklenir sorusu soruluyor. Bunun bilgisini vereyim dedim. Yeni gören arkadaşlar sayfa sayısı çok olabilir ama en azından bi kaç sayfa atlayarak geriye dönük bakınız. Daha fazla bilgi sahibi olursunuz. Sadece cyan nasıl yüklenir değil, developer preview güncellemeleri, gdr lerin ön izlemeleri, 8.1 finaller vs. vs.
Önce cihazı 8.0 a düşürmen lazım.ben bu işlemi nokia care suit ile flash atarak yaptım.Yalnız ie de sık kullanılanlara eklediğim sayfaları Başlangıç ekranına sabitle olayı olmuyor artık,sürekli pasif durumda.bunu cyan yükleyenlerden hiç deneyen oldumu acaba
SLH.55
Üye
Pek takip edemiyorum işten dolayı, wp 8.1 kurulu Gdr1 güncellemesini yapmıştım, şimdi 1 tane güncelleme aldım ama cyan değil onu nasıl alacam ?
Benim cihazda sıkıntı var menü geçişlerinde ve nette gezinirken ekranın orta kısmında beliren bir kasma oluyo,bende sorunu yukarıda yazdım acaba diğer cihazlarda böyle bir sorun varmı diye şu anda cevap bekliyorum
Benim cihazda sıkıntı var menü geçişlerinde ve nette gezinirken ekranın orta kısmında beliren bir kasma oluyo,bende sorunu yukarıda yazdım acaba diğer cihazlarda böyle bir sorun varmı diye şu anda cevap bekliyorum
Sarj daha iyi gibi cyan'a gore. Ama klavye onerileri inmiyor
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
dilmenibrahim
Üye
Product
Description
Latest version
Lumia Amber
Lumia Black
Lumia Cyan
[TBODY]
[/TBODY]
Lumia 920
Country variant
3051.40000.1349.0002
Available
Available
Under testing
Lumia 920
Turkcell
3051.40000.1349.0003
Available
Available
Under testing
[TBODY]
[/TBODY]
gördüğüm kadarı ile Cyan gelmemiş
Murat Alper
Üye
bana güncelleme geldi hala blackta görünüyor
dilmenibrahim
Üye
GDR1 beta kullananlara cyan ne zaman gelir acaba bilen varmı birde GDR2 kaç aysonra tahmini
suyunsesi
Üye
920 lere Cyan geldi mi gelmedi mi bunu net söyleyebilecek misiniz? Listede under testing yazıyor hala???Bence Gdr2 bizi en fazla 1 - 1.5 ay bekletir. (Ön izleme sürümünden bahsediyorum tabi. Final sürümden değil).