Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Beyler ben telefonu aldığımdan beri hiç sıfırlamadım ama 820'ye Cyan geldiği zaman büyük ihtimalle downgrade yapacağımdan dolayı sıfırlama söz konusu olacak. Şimdi bu downgrade işleminin bir hard reset olduğunu biliyorum yanlış hatırlamıyorsam. Sorum ise telefona hard reseti çakarsam hafıza kartımdaki fotolar, müzikler gider mi? Saçma bir soru oldu ama tam emin olamadım :)

Gitmez.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Dün tekrar dp aktif ettim 8.1 yükledi. 1 Reset attı. Yeni kurulduğundan dedim bir daha Reset attı. Yarım saatte 6-7 kere reset attı. Mecburen tekrar 8.0 a döndüm ve sebebini merak ediyorum. Acaba neden böyle oluyor, bilen varsa...
ilk resetten sonra telefonla her hangibir şey yaptınız mı yoksa boş durumdamı reset atıyordu

Invoke

Invoke

Üye
ilk resetten sonra telefonla her hangibir şey yaptınız mı yoksa boş durumdamı reset atıyordu

Sadece mağazadan 3-5 uygulama iniyordu. Ve cihaz resmen yanıyor gibiydi. Beklettim biraz soğusun diye. Sonra tekrar aldım yine hemen ısındı, hiç birşey yapmadan yine resetler resetler... Evet, garip ama boşta da reset attı. :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Sadece mağazadan 3-5 uygulama iniyordu. Ve cihaz resmen yanıyor gibiydi. Beklettim biraz soğusun diye. Sonra tekrar aldım yine hemen ısındı, hiç birşey yapmadan yine resetler resetler... Evet, garip ama boşta da reset attı. :D
büyük ihtimal kurulan bir program yüüzndendir bende mesela hala ondriva bir şey paylaştığımda rest yiyorum oda onun gibi bir şey ama biraz fazla olmuş gibi sıfırlayıp tekrar denerseniz sorun yaşamazsınız sanarım tabi o kadar süre tanırsa size, olmadı iilk soft reset deneyin belki bir süreliğine durur

versino2

versino2

Üye
Bi heyecanla yazayım dedim 1020 sahipleri parlaklık profilleri geldi mi acaba size ?

Invoke

Invoke

Üye
büyük ihtimal kurulan bir program yüüzndendir bende mesela hala ondriva bir şey paylaştığımda rest yiyorum oda onun gibi bir şey ama biraz fazla olmuş gibi sıfırlayıp tekrar denerseniz sorun yaşamazsınız sanarım tabi o kadar süre tanırsa size, olmadı iilk soft reset deneyin belki bir süreliğine durur

Valla ben de öyle düşündüm acaba şundan mı bundan mı diye bayağı bekledim ama baktım olmuyor 8.0 döndüm. Artık 8.1 gelince normal yükleyeceğim. :D bir de bundan önce de 8.1 yüklemiştim böyle olmamıştı. Uzun sürede 8.1 dp de kalmıştı cihaz. Şimdi niye böyle oldu anlam veremedim. :/

Serhan

Serhan

Üye
Abi senin lumia olduğunu bilmiyodum model neydi ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bi heyecanla yazayım dedim 1020 sahipleri parlaklık profilleri geldi mi acaba size ?

Malesef ben baktım yok niye gelmedi bende şaşırdım

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

eneesparlak

Üye
Bende şu an 8.1 gdr1 yüklü arkadaşlar cyan yüklemem için telefonu 8.0 mı yapmam mı gerekiyor ? Gerekiyorsa nasıl yapacağım lütfen bir yardım ?

Invoke

Invoke

Üye
Bende şu an 8.1 gdr1 yüklü arkadaşlar cyan yüklemem için telefonu 8.0 mı yapmam mı gerekiyor ? Gerekiyorsa nasıl yapacağım lütfen bir yardım ?

Cyan gelecek zaten ama biraz gecikmeli gelecek, zaten pek de bir şekli yokmuş. O yüzden tavsiyem, cyanı şimdilik boş vermen. Ama illa dönmek istiyorsan telefonu pcye bağlarsın nokia recovery tool u açarsın, gerisi otomatik oluyor zaten :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Nokia denilen ms değil mi artık, satın almadı mı nokia'yı ms? Açıkçası kimin veya neyin sorumlu olduğu çok da önemli değil.. Sabrın tükendiği noktadayız. Ön izleme yüklememiş biri olarak yazıyorum bunları.

Microsoft Nokia yı satın alsada Nokia hala ayrı bir departman.

ndn nyle gndrdğmle ilglnysn sylsne brz :)))))

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Kamera ile ilgili yazılımsal olduğunu düşündüğüm bazı problemler var . Bu yüzden gdr1'den 8.0'a dönüp baştan güncellemeleri yaptım .

Son düzenleme:
didar

didar

Üye
Lumia 1020 cihazıma güncellemeyi şimdi yaptım arkadaşlar inceledikten sonra yazıcam buraya :)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
1020 güncellemesi ne şimdi kafam iyice karıştı 3 gün önce deneme sürümüne gdr1 gelmişti yükledik bu bahsettiğiniz güncelleme nedir w.p 8.0 kullananlaramı geldi ... preview for devoloper hesabı ile deneme sürümü yüklü olanlara gelmedimi ben kontrol ettim cihazınız güncel yazıyor lm 1020hakkında telefon bilgileri yazılım Windows phone 8.1 update
iş sürüm 8.10.14147.180
bundan başka güncelleme varmı

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
1020 güncellemesi ne şimdi kafam iyice karıştı 3 gün önce deneme sürümüne gdr1 gelmişti yükledik bu bahsettiğiniz güncelleme nedir w.p 8.0 kullananlaramı geldi ... preview for devoloper hesabı ile deneme sürümü yüklü olanlara gelmedimi ben kontrol ettim cihazınız güncel yazıyor lm 1020hakkında telefon bilgileri yazılım Windows phone 8.1 update
iş sürüm 8.10.14147.180
bundan başka güncelleme varmı

senin kafan karışmış :) cyan güncellemesi geldi 1020 lere . Ama şu an için preview kullanıcıları yükleyemiyor .

Üst Alt