Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia kullanan bu kadar çok mu ya? 15 Temmuz'da açılan konu Tapatalk'ta şuan 144 sayfa. [emoji54]

EDİT: 145 olmuş, yavaş be abi.
Wp8 deyince akla ilk Nokia geliyor. Hatta wp8 piyasasını Lumialar domine ediyor. Haliyle 144 sayfa az bile.
Birde wp8 konusunda en aktif forum sitelerinden biri de bizim sitedir.
O yüzden hiç şaşırmayın derim:)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Valla ben korkuyorum ileri sarmaya videoyu bişey olacak hoparlore diye.0 da bile pat diye ses çıkıyor sinir bozucu- Hoparlör için equalizer desteği
- Yeni Dolby Surround Sound ses efekti
- Ekran kısmında parlaklık profili
- Kamera iyileştirmeleri
- Nokia camera için living images ( Beta sürümünde eskiden birkaç ince ayarla gizli olan bu seçeneği açabiliyorduk, microsoft sonra güncelleyerek kaldırdı bu olayı, cyan ile de gelmedi)

Bunlar lumia cyan ile gelecek olan standart şeylerdi fakat hiçbiri yok şuanda telefonumda. Bu olaydan haberi olan var mı? Şuanda bu özelliklere tek sahip olan telefon l930
Bu yazıyı dh den aldım 925 kulubunden aynı şeyleri bende duşundum
o özellikler 1520 de geldi diye biliyorum 925 karanbol oldu arada ilk almanın şansızlığını yaşadı zaten tüm 925 lerde güncelleme olmadığı için hiç almayanlara ve size kapsamlı bir güncelleme gelir yakın zamanda diye tahmin ediyorum en azından biz cyan almadık siz düzğün kullanın :)

• Beğen
Tepkiler: versino2 ve Aybin.Kilic
The Benefit

The Benefit

Üye
Hindistan 10 gün içerisinde Lumia 520 için güncellemeyi yayınlayacağını duyurdu darısı ülkemizin başına
Bizim için herhangi bir duyuru ya da kıpırtı yok sanırım? Heder olduk valla bekle bekle. Acaba yeter artık değip ön izleme mi yüklesek.. ne yapsak bilmiyorum..

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bizim için herhangi bir duyuru ya da kıpırtı yok sanırım? Heder olduk valla bekle bekle. Acaba yeter artık değip ön izleme mi yüklesek.. ne yapsak bilmiyorum..
Yok artık hala WP8 GDR3 te misiniz?

• Beğen
Tepkiler: The Benefit
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Eee peki gelen tüm güncellemelerin hepsini aynı anda mı yükleyeceksin telefona,bu telefona bomba etkisi yapar,patlar matlar mazallah:)
ayın anda? artık MS ne zaman uygun görürse güncellemeleri (kararlı resmi sürüm) o zaman yükleyecek telefon işte -ki peş peşe verdiği henüz görülmedi- :) benim acelem yok. siz test edin hataları raporlaryın ben yenilikleri takip ediyorum zaten, resmi güncellemeler geldiğinde şarj problemlerim olmayacak ve yeniliklere de yabancılık çekmeyeceğim sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2527662
YkPkY

YkPkY

Üye
En güzelini yapıyor.
Şarj ciddi sıkıntı.
Power bank piyasası uçtu gitti.

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Ben WP8.1 geldi PD. Ağustos 1'e kadar kullandım. Sonra şarj çok az gittiği için WP8.0'a döndüm. Sonra GDR1 gelince tekrar PD'ye döndüm. Çok rahatladım valla. WP8.0 işkence gibi bir şey.

Silinen Üye 2527662

Silinen Üye 2527662

Kapalı Hesap
Bende Hala WP 8.0'dayım Hiç Beta Kurmadım Kurmam da :)

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bende Hala WP 8.0'dayım Hiç Beta Kurmadım Kurmam da :)
WP8.1 i hiç uzun süre kullanmayan biri sizin gibi der ama ben 24 Nisandan beri kullanıyordum. Ancak birkaç gün sabredebildim 8.0 a.

kahraman333333

kahraman333333

Üye
bu güncellemeyle ekran parlaklığını ayarlayabileceğiz dimi ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
WP8.1 i hiç uzun süre kullanmayan biri sizin gibi der ama ben 24 Nisandan beri kullanıyordum. Ancak birkaç gün sabredebildim 8.0 a.

Aynen.
WP8.1'i kullanan birine, WP8.0 çok zor geliyor.
Arada dağlar gibi fark olduğunu daha iyi anlıyor insan.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Aynen.
WP8.1'i kullanan birine, WP8.0 çok zor geliyor.
Arada dağlar gibi fark olduğunu daha iyi anlıyor insan.

Arka plan yok, notification center yok, uygulamaları X ile kapatma yok(bundan emin değilim), ekstra kutucuk yok, klasörleme yok ...

Dayanılmaz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Arka plan yok, notification center yok, uygulamaları X ile kapatma yok(bundan emin değilim), ekstra kutucuk yok, klasörleme yok ...

Dayanılmaz

Hem de çok fena.
Hücreye tıkılıp kalmış gibi hissediyor insan.

Bu arada Lumia 520 güncellemesini yapan arkadaşlardan bilgi bekliyoruz.

ArMaGeDdOn_87

Üye
920 ye de gelmiştir belki dedim ama kontrol ettim hâlâ bişey yok

lgurcannl

Üye
Bende 920 kullanıcısıyım. PD versiyonunu kurmamak için direniyorum ancak güncellemelerin böyle geç gelmesi insanın sinirlerini bozuyor. Birçok kullanıcı WP 8.1 GDR 1 için hazırlanırken biz 8.1 ne zaman gelecek diye bekliyoruz.

Üst Alt