Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

ben bugün wp8.1 gdr1 yüklü 1020 cihazımı stabil sürüme çevirdim. recovery tool ile yaklaşık 20-30 dk arasında işlem tamamlandı. otomatik olarak wp8.1 cyan yüklü olarak açıldı cihaz. 8.0 a dönecek sonra ben güncellemeleri denetle yapıp kendim kuracağımı sanıyordum ama herşeyi otomatik yaptı bu şekilde çok temiz ve kolay oldu. tabi yedek almanızda fayda var cihaz ilk günkü gibi açılıyor

Sensation

Emekli Yönetici
Demekki Lumia 1020 için sunuculara Lumia Cyan yüklendi

Tepkiler: mferdi
O değil de siz zaten WP8.1 beta kullanıyormuşsunuz. Cyan gelince bir fark olmayacakki

ilk aldığım gün geçtim hocam tam sürüm tam sürümdür şimdi sattımı düşünün 8.0 dönecem onun için biranönce gelsin belkide satmam teli seviyorum da şu güncellemeye sinirliyim.

Eşime l630 aldım wp8.1 ile çalışıyor güncelleme geldi clayn ama benim l920 de daha güncelleme yok n

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Serhan

Üye
Eşime l630 aldım wp8.1 ile çalışıyor güncelleme geldi clayn ama benim l920 de daha güncelleme yok n

630 zaten cyanlı satılıyor

Aziz Yıldırım : Bizi Galatasaray'ın Kotu Gidişi Şampiyon Yaptı | Gerçekler 8)

Serhan

Üye
Edit..

Aziz Yıldırım : Bizi Galatasaray'ın Kotu Gidişi Şampiyon Yaptı | Gerçekler 8)

Son düzenleme:
Şimdi yaptım güncelleme yi l920 ye ne zaman gelecek

aynen amerika felan yap bazı oyunlar gozukmuyor lınkle açtığındada boyle dıor

Tepkiler: Serhan
nasıl 20 dk sürdü bende şuan 1020 için aynı şeyi yapıyorum 1.59 gb dosya verisi indiriyor ve sadece onun için 1 saat sürüyor

Tepkiler: Serhan
Bölgeyi Abd yapıp indirmeyi deneyin.
Yada pc varsa adresinden oturum açıp mağazadan uygulamayı pcye indirip hafıza kartına atıp telefondan mağazaya girip yerel kaynaktan (telefondan) yüklemeyi deneyin.

Serhan

Üye
nasıl 20 dk sürdü bende şuan 1020 için aynı şeyi yapıyorum 1.59 gb dosya verisi indiriyor ve sadece onun için 1 saat sürüyor
Bende iki gere yükledi o 1.58 gb yi şimdi, yedewklemeyi geri yüklüyor 25 te . Ondan sonra gdr 1 i yükliyip kafam tam rahat olacak.

920 ve 1320 yi yine pas geçtiler. #diren920_1320 #kardeşlik920-1320 #üveyevlat920_1320

Tepkiler: Aybin.Kilic

skynet

Üye
Üvey evlatlar #diren620 #diren525
Üst modeller olarak sizin bizim kadar isyana bağlamamınız lazım.

Aynen hocam bizim 620 neredeyse 1 ay hiç bir ülkede black güncellemesini almadı diye üvey dedik
Arkadaşların cihazları çoğu ülkede cyan güncellemesini almış bir Türkiye için verilmedi diye direk üveye bağlamışlar
Şuan için bizimle aynı kaderi paylaşma olarak 525'i görüyorum oda hiç bir ülkede güncellemeyi almadığı için

Tencereyle gönderildi.

Tepkiler: Aybin.Kilic, Rainesto ve emz
Ayın 17'si oldu... Salı bir şey verirler umarım.