Abi en yakın arkadaşıma aldırttım ilk çıktığında. ona da beta kurduk kafamız rahat. Ama performans olarak çok fark var. Ram farkını ortaya fazlasıyla koyuyor. Çok fark ediliyor
Hiç umudum yok yarın geleceğine eylüle sarkar gibi duruyor buraya da yazıyorum eski modellere wp9 güncellemesinide vermeyecekler bir takım bahaneler üreterek.
O konuda kısmen yanlış bilgiye sahipsiniz. Wp8 çekirdeği (kernel) değişmediği sürece kısıtlamalı da olsa güncellemeleri almaya devam ederiz. Neticede kullandığımız cihazların kapasitesi belli.
Ha köklü değişiklikler yapıp kerneli değiştirirlerse o zaman tüm wp8li cihazların sonu wp7 li Lumia 800-900 ler gibi olur.
1320 kullanıcısı olarak ben de 8.0'dayım hala.. Yani tepki falan olmayınca herhalde bizim daha çok zamanımız var diye düşündüler. Bu kadar da olmaz arkadaş. Bazıları yazmış 525 gözükmüyor, şu telefon üvey evlat mı falan... kabul edilebilir şey değil bunlar.
Arkadaşlar biraz kafam karıştı da kusura bakmayın sıcaklar Prev developers yüklü 8,1 ve gdr1 yüklü 920 ye cyan gelince yükleyemiyecem herhalde öyle anladım WP8 e dönmem gerekiyor dönmezsem normalden ne kadar sonra alırım yada benim durumdaki arkadaşlar ne zaman alır diyelim ben ve benim gibileri aydınlatalım
Açıkça yazmak gerekirse adı geçmediği için black de 620 üvey evlat seçilmişti ancak şimdi bu seçildi.
Diğeri ise ram gerçekte fark ediyor. İki telefonu yanyana koyup multitasking veya başka işlerde o tıklayınca geçiyor, bende yükleniyor, sürdürülüyor. Daha hiç beklemedi o. O konuda tam alınacak cihazmış alt sınıfta. Keşke daha erken çıksaydı onu alırdım
1320 e bugun gelsin dişimi kıracam görün bakın 2 tele geldi 3 hafta daha gelmez.Seri seri yollasalar bu kadar yavaşlık olmaz 1320 için her ülkeye yayınlandı bizim ülkede yok aynı samsung en son türkiyeye getiriyorlar.
1320 e bugun gelsin dişimi kıracam görün bakın 2 tele geldi 3 hafta daha gelmez.Seri seri yollasalar bu kadar yavaşlık olmaz 1320 için her ülkeye yayınlandı bizim ülkede yok aynı samsung en son türkiyeye getiriyorlar.