Preview sürümü yüklü cihazlarla ilgili "güncelleme sorunu" henüz halledilmiş değil.
Ne zaman çözüleceği ile ilgili net bir bilgi de yok.
Bütün WP8.0 cihazlar aldıktan sonra bize dağıtacaklar galiba
Rom yayınlanmışsa WP8.0'dan WP8.1'e Recovery Tools ile geçiş yapan arkadaşların bilgisayarlarına inmiştir muhtemelen arka planda
Ama boyutu ne kadardır ya da upload etmeye kim uğraşır bilmiyorum.
Preview sürümü yüklü cihazlarla ilgili "güncelleme sorunu" henüz halledilmiş değil.
Ne zaman çözüleceği ile ilgili net bir bilgi de yok.
Bütün WP8.0 cihazlar aldıktan sonra bize dağıtacaklar galiba
Rom yayınlanmışsa WP8.0'dan WP8.1'e Recovery Tools ile geçiş yapan arkadaşların bilgisayarlarına inmiştir muhtemelen arka planda
Ama boyutu ne kadardır ya da upload etmeye kim uğraşır bilmiyorum.
Yükleyen arkadaşların izlenimlerini bir alalım istersen.
Eğer arada çok önemli farklar yoksa o kadar ayar ve uygulamayı boşuna sıfırlama.
Eminim yükleyen arkadaşlar kamera konusundaki izlenimlerini burada paylaşırlar.
Üreticilere yönelik yenilikler sızdı ama son kullanıcıya gelecek yeniliklerle ilgili çok fazla sızan bir şey yok.
(Yerleşik klasörler uygulaması ve diğer birkaç yenilik dışında.)
Üreticilere yönelik yenilikler sızdı ama son kullanıcıya gelecek yeniliklerle ilgili çok fazla sızan bir şey yok.
(Yerleşik klasörler uygulaması ve diğer birkaç yenilik dışında.)
normalde gdr lerde değişiklik olmuyacağı sadece performans üzerinde çalışılıp diğer büyük güncellemelerde yenilikler eklenecek denmişti böyle bir şey inş. böyle olmazda bize gdr1 ile bir şeyler gelir, bu söyleme göre yenilik gelmeme ihtimalide var
Kamera çok daha iyi çekiyor geldi bana. (ben 8 den direk cyana döndüğüm için de olabilir ama geçmeni tavsiye ederim, inanılmaz akıcı ve bir daha aklın güncellemeyi beklemekte kalmaz)