@kesasd güncellemeyi yayınlayacak ama küçük bir sorunla uğraşıyor.
Onu halletmeden yayınlamak istemiyor. Normalde güncelleme hazır.
Sorunun çözümünü araştırıyor.
O da hallolunca güncelleme hemen mağazaya gönderilecektir.
Zaten kendisi de buradan bizi bilgilendirecektir.
Yeni eklenen bazı özellikler var bildiğim kadarıyla.
Bunun yanı sıra görsel değişiklikler ve performans iyileştirmeleri de olacak.
Maxicep WP GDR1 diyebiliriz
Aslında güncelleme çok uzun süredir hazır ama bir sorunun çözümü yüzünden beklemedeyiz.
O sorun çözülmeden de yayınlanmayacak gibi görünüyor.
Bekleyelim bakalım.
20 güne kadar Windows Phone 8.1 Update 1 ön izleme yayınlanır diye tahmin ediyorum. Pek çoğumuz daha Lumia Cyan güncellenmesini almadan yeni sürüme atlayacak sanırım
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
20 güne kadar Windows Phone 8.1 Update 1 ön izleme yayınlanır diye tahmin ediyorum. Pek çoğumuz daha Lumia Cyan güncellenmesini almadan yeni sürüme atlayacak sanırım
Yeni eklenen bazı özellikler var bildiğim kadarıyla.
Bunun yanı sıra görsel değişiklikler ve performans iyileştirmeleri de olacak.
Maxicep WP GDR1 diyebiliriz
Aslında güncelleme çok uzun süredir hazır ama bir sorunun çözümü yüzünden beklemedeyiz.
O sorun çözülmeden de yayınlanmayacak gibi görünüyor.
Bekleyelim bakalım.
Ya benim ısrarla bir isteğim olmuştu şu mesaj gönderme tuşunu en sola alalım mesajlarda olduğu gibi çoğu zaman karıştırıyorum geri tuşuyla yerini en azından bunu kullanıcı isteğine bağlı bir seçeneğe bağlayamazmı? Programın ayarlar kısmına o alttaki dizilimin kullanıcıya bırakılması gibi bir özellik gelse iyi olurdu
Arkadaşlar bana sorarsanız çoğu arkadaşın dediği gibi oldu. Öncelikle 925'e verildi ve nabız yoklandı. Ardından da çok cezbetmeyince yavaştan sorunları bahane ettiler ve yeni özelliklerle birlikte yayınlama kararı aldılar. Ve büyük ihtimalle de GDR1 ya da ondaki bazı özellikler bununla gelebilir. Öne çekip ilgiyi arttırmak istediler. Bakıp hep birlikte göreceğiz. Ama bu nedenle bir süre daha beklememiz gerekecek. Uzayabilir yani. Ağustos sonu falan olabilir
Acaba kamera algoritmalarını mı düzeltiyorlar çunku 925 sahipleri cyan da bir farkın olmadığını hatta bazı problemlerin daha belirgin hale geldiğini söylemişti cyan da.
Arkadaşlar bana sorarsanız çoğu arkadaşın dediği gibi oldu. Öncelikle 925'e verildi ve nabız yoklandı. Ardından da çok cezbetmeyince yavaştan sorunları bahane ettiler ve yeni özelliklerle birlikte yayınlama kararı aldılar. Ve büyük ihtimalle de GDR1 ya da ondaki bazı özellikler bununla gelebilir. Öne çekip ilgiyi arttırmak istediler. Bakıp hep birlikte göreceğiz. Ama bu nedenle bir süre daha beklememiz gerekecek. Uzayabilir yani. Ağustos sonu falan olabilir
Sana katılabilirim bu açıdan bakmamıştım sanıyorum ki kimse bu açıdan bakmadı bu teori doğru olabilir hatalar olabilir ama düzeltilmeyecek kadar değil uzun sürmez di bu kadar