evet tweet atılmıştı hatırladığım kadarıyla dosya yöneticisi ile birlikte , çok iyi çalışmalarına rağmen daha sonra verilecek diye dosya yöneticisi geldi ama kilit ekranı çok uzattılar çokBen hayatımda hiçbir şeyi bu kadar beklememiştim arkadaş, kilit ekranı normalde tamamlanmış değil miydi ..?
evet tweet atılmıştı hatırladığım kadarıyla dosya yöneticisi ile birlikte , çok iyi çalışmalarına rağmen daha sonra verilecek diye dosya yöneticisi geldi ama kilit ekranı çok uzattılar çok

ben yükledim öyle bir sorun olmadıGüncelleme alıp da mail adresi hesabı bozulan varmı tekrar şifre isteme veya başka bir hesaba yönlendirme arkadaşımın ve kardeşimin hesabında arıza çıktı ilgilenmeniz gerekiyor diyor ve hata kodu veriyor
Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor
VoLTE ne ola ki?Tom amca 8.1 güncellemesinin yeni klasör özelliği ve VoLTE standardına destek ile geleceğini yazmış![]()
Voice over lte olarak geçen bir teknoloji. Daha kaliteli bir ses iletimi sağladı iddia edilen bir teknoloji.VoLTE ne ola ki?
wpcenttal de "Windows Phone 8.1 Preview users still need to downgrade their OS in order to get Lumia Cyan" başlığı altında bir yazı yayınlandı. Anlayanlar bi baksın lütfen

Güncelleme alıp da mail adresi hesabı bozulan varmı tekrar şifre isteme veya başka bir hesaba yönlendirme arkadaşımın ve kardeşimin hesabında arıza çıktı ilgilenmeniz gerekiyor diyor ve hata kodu veriyor
Güncelleme alıp da mail adresi hesabı bozulan varmı tekrar şifre isteme veya başka bir hesaba yönlendirme arkadaşımın ve kardeşimin hesabında arıza çıktı ilgilenmeniz gerekiyor diyor ve hata kodu veriyor
Microsoft'un rutin 'hesaba giren sen misin?' Kontrolü olabilir. Ben de de oldu erişemedim Microsoft hesabıma telefon numarası onayı istiyor eski numaram kayıtlı hesaba girmeden de değiştiremiyorum falan. Ama nasıl olduysa açmıştım bir şekilde
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bizdeki 1520 de hala yok.Nokia USA Cyan güncellemesinin 1520 için verildiğini duyurdu
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.