Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

versino2

versino2

Üye
Valla ben yükledim de Cyan ı arada bir youtube da iken atıyor 925 e yükledim de ek güncelleme filan gelecek mi.Şarj az gitmeye başladı çünkü

Krnl386

Krnl386

Üye
Ben hayatımda hiçbir şeyi bu kadar beklememiştim arkadaş, kilit ekranı normalde tamamlanmış değil miydi ..?

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Ben hayatımda hiçbir şeyi bu kadar beklememiştim arkadaş, kilit ekranı normalde tamamlanmış değil miydi ..?
evet tweet atılmıştı hatırladığım kadarıyla dosya yöneticisi ile birlikte , çok iyi çalışmalarına rağmen daha sonra verilecek diye dosya yöneticisi geldi ama kilit ekranı çok uzattılar çok

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
dakamon

dakamon

Üye
evet tweet atılmıştı hatırladığım kadarıyla dosya yöneticisi ile birlikte , çok iyi çalışmalarına rağmen daha sonra verilecek diye dosya yöneticisi geldi ama kilit ekranı çok uzattılar çok

Asıl uzatılan cyan :)

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve Rock Ve Roll
Silinen Üye 2527662

Silinen Üye 2527662

Kapalı Hesap
somuru: Neredesin Sen ...

Güncelleme Alamadığı için Ağlayan Nokia Cihazı ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin ve Krnl386
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Güncelleme alıp da mail adresi hesabı bozulan varmı tekrar şifre isteme veya başka bir hesaba yönlendirme arkadaşımın ve kardeşimin hesabında arıza çıktı ilgilenmeniz gerekiyor diyor ve hata kodu veriyor

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Güncelleme alıp da mail adresi hesabı bozulan varmı tekrar şifre isteme veya başka bir hesaba yönlendirme arkadaşımın ve kardeşimin hesabında arıza çıktı ilgilenmeniz gerekiyor diyor ve hata kodu veriyor

ben yükledim öyle bir sorun olmadı

Bay H

Bay H

Üye
Tom amca 8.1 güncellemesinin yeni klasör özelliği ve VoLTE standardına destek ile geleceğini yazmış

Küçük bir düzenleme; Bir sonraki küçük güncelleme yani Ağustos ayında geleceği belirtilen güncelleme ile sisteme ekleneceği belirtiliyor wmpu tarafından.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
alasulumurat

alasulumurat

Üye
wpcenttal de "Windows Phone 8.1 Preview users still need to downgrade their OS in order to get Lumia Cyan" başlığı altında bir yazı yayınlandı. Anlayanlar bi baksın lütfen

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
wpcenttal de "Windows Phone 8.1 Preview users still need to downgrade their OS in order to get Lumia Cyan" başlığı altında bir yazı yayınlandı. Anlayanlar bi baksın lütfen

O yazı 1 haftalık, eskidi bile... :)
Çok önemli bir şey değil.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye

Microsoft'un rutin 'hesaba giren sen misin?' Kontrolü olabilir. Ben de de oldu erişemedim Microsoft hesabıma telefon numarası onayı istiyor eski numaram kayıtlı hesaba girmeden de değiştiremiyorum falan. Ama nasıl olduysa açmıştım bir şekilde

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

O olayın güncelleme ile ilgisi yok, tamamen hotmailden kaynaklanıyor.
İşyerinde bazı arkadaşların bilgisayarlarında da tanık oldum bu meseleye son günlerde.
Hesaplarına girmeye çalıştıkları zaman doğrulama vs istiyor.
Windows Phone ile ilgili bir durum değil yani.

braayn

braayn

Üye
windows 3.1'den beri klasör mantığının babasısın diğer platformlar gibi bir klasör olayını yapamadın eyyyy Microsoft...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Microsoft'un rutin 'hesaba giren sen misin?' Kontrolü olabilir. Ben de de oldu erişemedim Microsoft hesabıma telefon numarası onayı istiyor eski numaram kayıtlı hesaba girmeden de değiştiremiyorum falan. Ama nasıl olduysa açmıştım bir şekilde

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Evet kardeşimin öyle oldu ama bu sıralar benim hesabımda da sıklıkla oluyor biri şifreyi mi kırmaya çalışıyor diye düşünmüyor değilim

eneesparlak

Üye
Nokia USA Cyan güncellemesinin 1520 için verildiğini duyurdu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen sorunları sabit konularda konuşalım.
Yalnızca WP8.1 Güncellemesi ile ilgili haber, yorum ve gelişmeleri buradan paylaşalım.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, dark_13, Krnl386 ve 2 diğerleri
Serhan

Serhan

Üye
bana hala telefonunuz güncel demesinin sebebi nedir :( 925 :(

Üst Alt