Aytaç-01
Üye
1320 yi abartıyorlar
1320'nin abartılmayacak bir cihaz olduğunu ben de biliyorum. Öncelik vermemin sebebi yeni çıkmış olmasıydı.
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
1320 yi abartıyorlar
Sistem tepsisindede var şebeke göstergesinin sağında dokununca çıkar.Onu biliyorum sistem tepsisinden bahsettim ben
Kardeşim ben cyanı aldım zaten 8.1 resmi sürümden bahsediyorumOperatör farkımı acaba kardeşim almış güncellemeyi Avea aslında Türkcell den avea ya yeni geçti belkide turkcell de güncelleme yapmıştır yanıltmim
Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

Kardeşim ben cyanı aldım zaten 8.1 resmi sürümden bahsediyorum![]()
12 Ağustos Salı günü Windows 8 için Update 2 yayınlanacak. Aynı tarihte muhtemelen diğer Windows Phone güncellemeleri de gelebilir.
Tüm cihazlar için resmi olarak tekrar yayınlamaya başladığını duyurdular. Her an gelebilir.925 için bi ara hata diye geri çekmişlerdi , hala gelmedi cyan ne zaman gelir ?@papakudioflu
hadi hayırlısı bilgi için sağol hocamTüm cihazlar için resmi olarak tekrar yayınlamaya başladığını duyurdular. Her an gelebilir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu arada kilit ekranı uygulaması tamamlanmış her an mağazada görünebilir.
ooo kilit ekranına tamammış oh 
otg geleceği kesin değil deme onunla iligli bir açıklama geldimi acaba oda bir gelse süper olurTüm cihazlar için resmi olarak tekrar yayınlamaya başladığını duyurdular. Her an gelebilir.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu arada kilit ekranı uygulaması tamamlanmış her an mağazada görünebilir.
Kesin değil ama şu anda belli bir markanın cihazları destekleniyor. Yani sistemde şu anda otg desteği var ama özel bir uygulama ve marka gerektiriyordu.otg geleceği kesin değil deme onunla iligli bir açıklama geldimi acaba oda bir gelse süper olur
abi bi uygulama vardı.hddyi parçalayıp içini görebiliyormuşuz.çince Olduğu için anlamamıştım bn.birine sordum o da otg ile ilgili Olduğunu söyledi.Bende olmayan bi özellik için uygulama yapmışlar diye çok gülmüştümKesin değil ama şu anda belli bir markanın cihazları destekleniyor. Yani sistemde şu anda otg desteği var ama özel bir uygulama ve marka gerektiriyordu.
bi de burdaki arkadaşların neredeyse hepsi lumiacı.otg şu anda başka bi cihazda kullanılabiliyor snin yorumundan anladığım kadarıyla.cihaz ne peki abi biliyomsn.Yorumu okuyunca kafam döndü hala kendime gelemedimabi bi uygulama vardı.hddyi parçalayıp içini görebiliyormuşuz.çince Olduğu için anlamamıştım bn.birine sordum o da otg ile ilgili Olduğunu söyledi.Bende olmayan bi özellik için uygulama yapmışlar diye çok gülmüştümbi de burdaki arkadaşların neredeyse hepsi lumiacı.otg şu anda başka bi cihazda kullanılabiliyor snin yorumundan anladığım kadarıyla.cihaz ne peki abi bi uygulama vardı.hddyi parçalayıp içini görebiliyormuşuz.çince Olduğu için anlamamıştım bn.birine sordum o da otg ile ilgili Olduğunu söyledi.Bende olmayan bi özellik için uygulama yapmışlar diye çok gülmüştüm
bi de burdaki arkadaşların neredeyse hepsi lumiacı.otg şu anda başka bi cihazda kullanılabiliyor snin yorumundan anladığım kadarıyla.cihaz ne peki abi bi uygulama vardı.hddyi parçalayıp içini görebiliyormuşuz.çince Olduğu için anlamamıştım bn.birine sordum o da otg ile ilgili Olduğunu söyledi.Bende olmayan bi özellik için uygulama yapmışlar diye çok gülmüştüm
bi de burdaki arkadaşların neredeyse hepsi lumiacı.otg şu anda başka bi cihazda kullanılabiliyor snin yorumundan anladığım kadarıyla.cihaz ne peki abi bi uygulama vardı.hddyi parçalayıp içini görebiliyormuşuz.çince Olduğu için anlamamıştım bn.birine sordum o da otg ile ilgili Olduğunu söyledi.Bende olmayan bi özellik için uygulama yapmışlar diye çok gülmüştüm
bi de burdaki arkadaşların neredeyse hepsi lumiacı.otg şu anda başka bi cihazda kullanılabiliyor snin yorumundan anladığım kadarıyla.cihaz ne peki biliyomsnuygulananın ismi harddiskcal

hatırlıyorum onu zaten o yüzden sordum genel bir destek başlanacakmı bence yapılması gerekiyor ben çok kullanırım bunuKesin değil ama şu anda belli bir markanın cihazları destekleniyor. Yani sistemde şu anda otg desteği var ama özel bir uygulama ve marka gerektiriyordu.
kusura bakmayın.operanin azizliğine uğradık yineYorumu okuyunca kafam döndü hala kendime gelemedim![]()
kendi mesajımı şikayet ettim 
Yorumu okuyunca kafam döndü hala kendime gelemedim![]()