Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

umutgidik

umutgidik

Üye
Onu biliyorum sistem tepsisinden bahsettim ben
Sistem tepsisindede var şebeke göstergesinin sağında dokununca çıkar.

Şuan itibariyle L925'lere güncelleme yeniden verilmeye başlandı arkadaşlar

dakamon

dakamon

Üye
Şu 1520 ye bi gelse içimiz rahatlayacak valla. Ondan sonra zaten patır patır diğerlerine de gelecek. Ama bu muhru 1520 ile kırarız ancak

Tost Makinası ile gönderildi.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Su testisi su yolunda, Cyan testi Microsoft Türkiye de kırılır kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606

zbahadir

Üye
12 Ağustos Salı günü Windows 8 için Update 2 yayınlanacak. Aynı tarihte muhtemelen diğer Windows Phone güncellemeleri de gelebilir.

• Beğen
Tepkiler: ceza87
pissed26

pissed26

Üye
Operatör farkımı acaba kardeşim almış güncellemeyi Avea aslında Türkcell den avea ya yeni geçti belkide turkcell de güncelleme yapmıştır yanıltmim

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor
Kardeşim ben cyanı aldım zaten 8.1 resmi sürümden bahsediyorum :)

Serhan

Serhan

Üye
925 için bi ara hata diye geri çekmişlerdi , hala gelmedi cyan ne zaman gelir ?@papakudioflu

KenanK

KenanK

Üye
12 Ağustos Salı günü Windows 8 için Update 2 yayınlanacak. Aynı tarihte muhtemelen diğer Windows Phone güncellemeleri de gelebilir.

o tarihte büyük ihtimalle Wp8.1 GDR1 pre. gelme ihtimali yüksek.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Yani güncelleme şimdi değilde 12 Ağustos da mı gelecek diyorsunuz

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
925 için bi ara hata diye geri çekmişlerdi , hala gelmedi cyan ne zaman gelir ?@papakudioflu
Tüm cihazlar için resmi olarak tekrar yayınlamaya başladığını duyurdular. Her an gelebilir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu arada kilit ekranı uygulaması tamamlanmış her an mağazada görünebilir.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2527662, suyunsesi, alasulumurat ve 1 kişi daha
Serhan

Serhan

Üye
Tüm cihazlar için resmi olarak tekrar yayınlamaya başladığını duyurdular. Her an gelebilir.

hadi hayırlısı bilgi için sağol hocam :)ooo kilit ekranına tamammış oh :coold:

4MaGuS

4MaGuS

Üye

otg geleceği kesin değil deme onunla iligli bir açıklama geldimi acaba oda bir gelse süper olur

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
otg geleceği kesin değil deme onunla iligli bir açıklama geldimi acaba oda bir gelse süper olur
Kesin değil ama şu anda belli bir markanın cihazları destekleniyor. Yani sistemde şu anda otg desteği var ama özel bir uygulama ve marka gerektiriyordu.

technocu1

Üye
Arkadaşlar ben Windows Phone 8 blackten 8.1 cyana geçtim ilk çıktığında. Benim downgrade yapmama gerek var mı

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Kesin değil ama şu anda belli bir markanın cihazları destekleniyor. Yani sistemde şu anda otg desteği var ama özel bir uygulama ve marka gerektiriyordu.
abi bi uygulama vardı.hddyi parçalayıp içini görebiliyormuşuz.çince Olduğu için anlamamıştım bn.birine sordum o da otg ile ilgili Olduğunu söyledi.Bende olmayan bi özellik için uygulama yapmışlar diye çok gülmüştüm :) bi de burdaki arkadaşların neredeyse hepsi lumiacı.otg şu anda başka bi cihazda kullanılabiliyor snin yorumundan anladığım kadarıyla.cihaz ne peki abi biliyomsn.

uygulananın ismi harddiskcal

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
abi bi uygulama vardı.hddyi parçalayıp içini görebiliyormuşuz.çince Olduğu için anlamamıştım bn.birine sordum o da otg ile ilgili Olduğunu söyledi.Bende olmayan bi özellik için uygulama yapmışlar diye çok gülmüştüm :) bi de burdaki arkadaşların neredeyse hepsi lumiacı.otg şu anda başka bi cihazda kullanılabiliyor snin yorumundan anladığım kadarıyla.cihaz ne peki abi bi uygulama vardı.hddyi parçalayıp içini görebiliyormuşuz.çince Olduğu için anlamamıştım bn.birine sordum o da otg ile ilgili Olduğunu söyledi.Bende olmayan bi özellik için uygulama yapmışlar diye çok gülmüştüm :) bi de burdaki arkadaşların neredeyse hepsi lumiacı.otg şu anda başka bi cihazda kullanılabiliyor snin yorumundan anladığım kadarıyla.cihaz ne peki abi bi uygulama vardı.hddyi parçalayıp içini görebiliyormuşuz.çince Olduğu için anlamamıştım bn.birine sordum o da otg ile ilgili Olduğunu söyledi.Bende olmayan bi özellik için uygulama yapmışlar diye çok gülmüştüm :) bi de burdaki arkadaşların neredeyse hepsi lumiacı.otg şu anda başka bi cihazda kullanılabiliyor snin yorumundan anladığım kadarıyla.cihaz ne peki abi bi uygulama vardı.hddyi parçalayıp içini görebiliyormuşuz.çince Olduğu için anlamamıştım bn.birine sordum o da otg ile ilgili Olduğunu söyledi.Bende olmayan bi özellik için uygulama yapmışlar diye çok gülmüştüm :) bi de burdaki arkadaşların neredeyse hepsi lumiacı.otg şu anda başka bi cihazda kullanılabiliyor snin yorumundan anladığım kadarıyla.cihaz ne peki biliyomsnuygulananın ismi harddiskcal
Yorumu okuyunca kafam döndü hala kendime gelemedim :)

• Beğen
Tepkiler: kursat99 ve ozggurr
4MaGuS

4MaGuS

Üye
hatırlıyorum onu zaten o yüzden sordum genel bir destek başlanacakmı bence yapılması gerekiyor ben çok kullanırım bunu

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve Akhtoher

Üst Alt