Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

...decode...

...decode...

Üye
arkadaşlar lütfen şu sorunuma yardım edebilir misiniz?

önemli bir sorunla karşı karşıyayım. güvenlik kodu probleminden dolayı " değişiklik yaptınız mı " sayfasını bir türlü geçemiyorum. ne yapmam gerekir.

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Aynen ya bende pre kullanıyorum bi güncelleme geldi ama cyan gelmedi neden lumia 920 bi soyleseniz

...decode...

...decode...

Üye
Nerde hocam bu? Biraz daha detay vermeniz mümkün mü?
e-mailimi girdikten sonra tam bunun gibi bir şey çıkıyor telefonda. ileri dememe rağmen yine aynı yere atıyor. ne yaptıysam çözemedim.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
e-mailimi girdikten sonra tam bunun gibi bir şey çıkıyor telefonda. ileri dememe rağmen yine aynı yere atıyor. ne yaptıysam çözemedim.

Bilgisayardan oturum açıp bakın en iyisi.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
bilgisayarda da aynı sorunla karşılaşıyorum, ne yapsam bilemedim.
Başka hesapla güvenlik sağlanması lazım. Yani onu da ayarlara yedekten giriyorsunuz. Sorun bu gibi geldi bana.

kahraman333333

kahraman333333

Üye
...decode...

...decode...

Üye
Başka hesapla güvenlik sağlanması lazım. Yani onu da ayarlara yedekten giriyorsunuz. Sorun bu gibi geldi bana.
başka bir hesap var fakat e-mailim 8-9 yıllık olduğu için diğer hesabın şifresini hatırlamıyorum.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bilgisayarda da aynı sorunla karşılaşıyorum, ne yapsam bilemedim.

Sen ne yapacaksın söylüyorum o verdiği tarih var ya o tarihten sonra güvenlikten ikinci bir mail var onu da düzelt parolana falan değiştir o güvenlik ile alakalı iş sorun yok

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

Rainesto

Rainesto

Üye
620 ye gelmemiş turkcellden kontrat ile almıştım

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Serhan

Serhan

Üye
Ve bir konunun daha sonuna geldik :kop2:

...decode...

...decode...

Üye
Sen ne yapacaksın söylüyorum o verdiği tarih var ya o tarihten sonra güvenlikten ikinci bir mail var onu da düzelt parolana falan değiştir o güvenlik ile alakalı iş sorun yok

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor
yarından sonra geçerli hesabımı kullanabilir miyim bunları yaparsam. çünkü yarından sonra güvenlik bilgilerimi bulamadığım takdirde oturum açamayacağımı söylüyor.
O hesabı silin ayarlarından ya da değiştirin
işte silmek istediğim zaman da resimde gösterdiğim sayfaya atıyor beni.

Üst Alt