skynet
Üye
Xp'yi bilmiyorum ama win7'de çalışıyorWin xp yada 7'de çalışıyor mu program?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Xp'yi bilmiyorum ama win7'de çalışıyorWin xp yada 7'de çalışıyor mu program?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Geldi geldibütün telefonlar için cyan gelmiş sanırım.

önemli bir sorunla karşı karşıyayım. güvenlik kodu probleminden dolayı " değişiklik yaptınız mı " sayfasını bir türlü geçemiyorum. ne yapmam gerekir.
Nerde hocam bu? Biraz daha detay vermeniz mümkün mü?arkadaşlar lütfen şu sorunuma yardım edebilir misiniz?
e-mailimi girdikten sonra tam bunun gibi bir şey çıkıyor telefonda. ileri dememe rağmen yine aynı yere atıyor. ne yaptıysam çözemedim.Nerde hocam bu? Biraz daha detay vermeniz mümkün mü?
Bilgisayardan oturum açıp bakın en iyisi.e-mailimi girdikten sonra tam bunun gibi bir şey çıkıyor telefonda. ileri dememe rağmen yine aynı yere atıyor. ne yaptıysam çözemedim.
Hocam bi banada yardım etsenizBilgisayardan oturum açıp bakın en iyisi.
bilgisayarda da aynı sorunla karşılaşıyorum, ne yapsam bilemedim.Bilgisayardan oturum açıp bakın en iyisi.
Nokia Software Recovery Tool kullanmak zorundasınız.Aynen ya bende pre kullanıyorum bi güncelleme geldi ama cyan gelmedi neden lumia 920 bi soyleseniz
Başka hesapla güvenlik sağlanması lazım. Yani onu da ayarlara yedekten giriyorsunuz. Sorun bu gibi geldi bana.bilgisayarda da aynı sorunla karşılaşıyorum, ne yapsam bilemedim.
Hocam bunla uğraşmasam 1 2 haftaya otamatik telefona gelmez mi ?Nokia Software Recovery Tool kullanmak zorundasınız.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bilinmiyor şu an.Hocam bunla uğraşmasam 1 2 haftaya otamatik telefona gelmez mi ?
başka bir hesap var fakat e-mailim 8-9 yıllık olduğu için diğer hesabın şifresini hatırlamıyorum.Başka hesapla güvenlik sağlanması lazım. Yani onu da ayarlara yedekten giriyorsunuz. Sorun bu gibi geldi bana.
bilgisayarda da aynı sorunla karşılaşıyorum, ne yapsam bilemedim.
O hesabı silin ayarlarından ya da değiştirinbaşka bir hesap var fakat e-mailim 8-9 yıllık olduğu için diğer hesabın şifresini hatırlamıyorum.
yarından sonra geçerli hesabımı kullanabilir miyim bunları yaparsam. çünkü yarından sonra güvenlik bilgilerimi bulamadığım takdirde oturum açamayacağımı söylüyor.Sen ne yapacaksın söylüyorum o verdiği tarih var ya o tarihten sonra güvenlikten ikinci bir mail var onu da düzelt parolana falan değiştir o güvenlik ile alakalı iş sorun yok
Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor
işte silmek istediğim zaman da resimde gösterdiğim sayfaya atıyor beni.O hesabı silin ayarlarından ya da değiştirin
Eylül de gelecekBu cevabı kimse bilmiyor. Geleceğini ya da gelmeyeceğini