Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

lost68

Üye
8.0 akarkene

Tepkiler: kozmortr ve Rock Ve Roll

kozmortr

Üye
Bu güncelleme ortalama kaç dakika sürüyor birde boyutu ne kadar

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

csll

Üye
Cyan geldi geleli çok garip sorunlar yaşamaya başladım. Mesela internet explorerden atma problemi , videolar kısmın da telefonun donup reset atması , wifiden internete girerken cihazın soba gibi ısınması , arada ekranda ki arka plan resminin birbirine girmesi vs. Bu sıkıntılardan birini yaşayan başka biri varmı acaba ?

Ekleme: Sanırım eski stabilitesinden eser kalmamış işletim sisteminin çok yüklenmeye gelmiyor hemen yeniden başlatıyor kendini cihaz eskiden böyle olmuyordu...

Tepkiler: emz
Bende sadece İE de sorun vardı,cihazı sıfırladım,şimdi cihaz harika.

Tepkiler: csll
Benim cihazda teknsorun var o da kasma sorunu ekranın orta kısmında oluyo,yarın zamanım olursa sıfırlayıp tekrar yüklücem cyan güncellemesini

Tepkiler: csll
arkadaşlar ben nokia software recovery tool dan cyan yükledim manuel parlaklık ayarı yok sorun nedir acaba?

Tepkiler: Serhan
820 için İtalya Romunu nasıl yükleyebilirim?

Arkadaşlar okudum forumu bulamadım, benim wp8.1 developers ile gdr1 yuklu şuan. Pc bulunduğum ortam gereği yok. Cyan guncellemesini beklersem 1 hafta içinde gelirmi bizede yoksa hiçmi gelmez?

Sensation

Emekli Yönetici
Bu cevabı kimse bilmiyor. Geleceğini ya da gelmeyeceğini

Tepkiler: OttomaN TigeR
820 için gelse artık. 2 haftadır guncellemeleri denetlemekten sıkıldım

Rainesto

Üye
920 de bunların hiç biri yok arada internet explorer atıyor sadece o

Sensation

Emekli Yönetici
Evet beta çünkü.

YkPkY

Üye

Ben daha yüklemedim cyanı pfd 8.1,1 kullanıyorum,aynı sorun bende de var feysbukda

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Beklemeye başladık bakalım, şimdilik ses seda yok. İşin kötü tarafı güncellemeleri denetleyeyim derken karşında kocaman "Telefon güncel" yazması insanın moralini baştan bozuyor. :P

Tepkiler: Aybin.Kilic ve Rainesto