Püf Noktası WP8.1 Geliştirici Ön İzleme Sürümü Özellikler ve Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

ON9

ON9

Üye
ilk güncellemede 920 takılı kaldı soft reset yaptım baştan başladı hala dönüyor ne yapacam ben ya 5dk oldu çarkların döndüğüne
Yaklaşık olarak yarım saat sürüyor ;) Endişeye mahal yok.

fatihh_2002

Üye
Magzada wp8,1 blue olanımı yuklucez arkadaşlar

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Malesef şarj doldu bildirimi yok.

serkan410

serkan410

Üye
Mağazaya bende girilmiyor başka giremeyen varmı ?

Ercument33

Üye
Bilgili arkadaşlar Windows Phone genel de ki "ekran görüntüsü alınamadı" başlığına bakabilir mi lütfen.. Teşekkürler

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

byibo

byibo

Üye
keşke telefon kapalıyken şarj olunabilse

giray38

giray38

Üye
Yukledım bırazcık kurcalama fırsatım oldu ders calısmak ıcın bıraktım abi telefon hızlıydı sankı daha bı hızlı olmus boyle bı atak calısıyor makına ya yag gıbı :D bu arada ılk actıgımda magaza calısıyordu yenı magaza duzenını falan gordum oyunlara bı goz gezdırdım sonra cortana ıcın yenıden baslattım magaza calısmaz oldu

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
Guncelleme indirilemedi hatasi aliyorum????

giray38

giray38

Üye
Ha bu arada wifi için ayarlara atma sorunu bende olmadı soyle bısey oldu tıkladım acıldı bı daha tıkladım wıfı secmem ıcın ayarlara yonlendırdı dıgerlerı zaten tıkır tıkır bence bi sıkıntı yok. Bi ikincisi bolge zaten abd ydı dılı de ıngılızce yaptım yenıden baslattım cortana dıye bı uygulama gelmedı search tusuna basılı tuttum bı konusma ekranı cıktı ama vıdeolardakı cortana ıle alakası yok ne soylesem ınternette arıyor zannedersem cortana degıl o bılgıdımız eskı komut verme ıle calısan sey adı her neyse :D

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
Ha bu arada wifi için ayarlara atma sorunu bende olmadı soyle bısey oldu tıkladım acıldı bı daha tıkladım wıfı secmem ıcın ayarlara yonlendırdı dıgerlerı zaten tıkır tıkır bence bi sıkıntı yok. Bi ikincisi bolge zaten abd ydı dılı de ıngılızce yaptım yenıden baslattım cortana dıye bı uygulama gelmedı search tusuna basılı tuttum bı konusma ekranı cıktı ama vıdeolardakı cortana ıle alakası yok ne soylesem ınternette arıyor zannedersem cortana degıl o bılgıdımız eskı komut verme ıle calısan sey adı her neyse :D
Korktum ben de wifi kisayolu iyi calismiyormus diye:D sorunsuzca insa de yuklesek.....

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Öğleden beri konuştuğumuz şu Wifi kısayolu olayı sanırım dalgınlıklarına gelmiş :hmmm

* Kapalı olan wifi'yi açmak isteyince ayarlara falan gitmeden direk açıyor.
* Ancak açık olan wifi'yi kapatmak istediğinizde ayarlara yönlendiriyor.

Bu kısmı saçma olmuş, bilerek mi yaptılar, unuttular mı yoksa dalgınlıklarına mı geldi anlamadım. @papakudioflu

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
Öğleden beri konuştuğumuz şu Wifi kısayolu olayı sanırım dalgınlıklarına gelmiş :hmmm

Bu kısmı saçma olmuş, bilerek mi yaptılar, unuttular mı yoksa dalgınlıklarına mı geldi anlamadım. @papakudioflu
Basili tutunca bir degisiklik var mi dener misiniz?

TurboCall

TurboCall

Üye

Unutcaklarını sanmıyorum sistem kaç kere denendi son gelmeden önce 4 bug güncellemesi gelmişti.
Basili tutunca bir degisiklik var mi dener misiniz?
Hayır Yok.

osilost

osilost

Üye
Kemal abi duruma bir el at vpn nasıl olacak Youtube için

Üst Alt