TurboCall
Üye
Özele hizmetimiz yok ancak bakarız ana konuya yazıcam .Özeldende atar mısın konuyu takip etmiyorum
WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
. .
.Özele hizmetimiz yok ancak bakarız ana konuya yazıcam .Özeldende atar mısın konuyu takip etmiyorum
WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
. .
.Yaklaşık olarak yarım saat sürüyorilk güncellemede 920 takılı kaldı soft reset yaptım baştan başladı hala dönüyor ne yapacam ben ya 5dk oldu çarkların döndüğüne
Üstadım 22 mesaj daha atsaydık da 7000'de kilitlenmiş olur idi konu Haber - WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu! | Sayfa 324 - MaxiCepMağazaya girebilen var mı acaba? Bir de sağdaki menülerde oyunlar neden dışarı çıktı?geliştirici ön izleme sürümü gelene kadar bu videoyla idare edelim
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çok güzel olmuş benceonu biliyorumSaatin altında da gün ve ay yazıyor
![]()

Gelecek deniyordu şu an %92 dolduruyorum şarjı bende onu merak ediyordumMalesef şarj doldu bildirimi yok.
bu arada ılk actıgımda magaza calısıyordu yenı magaza duzenını falan gordum oyunlara bı goz gezdırdım sonra cortana ıcın yenıden baslattım magaza calısmaz oldu
Korktum ben de wifi kisayolu iyi calismiyormus diyeHa bu arada wifi için ayarlara atma sorunu bende olmadı soyle bısey oldu tıkladım acıldı bı daha tıkladım wıfı secmem ıcın ayarlara yonlendırdı dıgerlerı zaten tıkır tıkır bence bi sıkıntı yok. Bi ikincisi bolge zaten abd ydı dılı de ıngılızce yaptım yenıden baslattım cortana dıye bı uygulama gelmedı search tusuna basılı tuttum bı konusma ekranı cıktı ama vıdeolardakı cortana ıle alakası yok ne soylesem ınternette arıyor zannedersem cortana degıl o bılgıdımız eskı komut verme ıle calısan sey adı her neyse![]()
sorunsuzca insa de yuklesek.....
Basili tutunca bir degisiklik var mi dener misiniz?Öğleden beri konuştuğumuz şu Wifi kısayolu olayı sanırım dalgınlıklarına gelmiş
* Kapalı olan wifi'yi açmak isteyince ayarlara falan gitmeden direk açıyor.
* Ancak açık olan wifi'yi kapatmak istediğinizde ayarlara yönlendiriyor.
Bu kısmı saçma olmuş, bilerek mi yaptılar, unuttular mı yoksa dalgınlıklarına mı geldi anlamadım. @papakudioflu
Unutcaklarını sanmıyorum sistem kaç kere denendi son gelmeden önce 4 bug güncellemesi gelmişti.Öğleden beri konuştuğumuz şu Wifi kısayolu olayı sanırım dalgınlıklarına gelmiş
* Kapalı olan wifi'yi açmak isteyince ayarlara falan gitmeden direk açıyor.
* Ancak açık olan wifi'yi kapatmak istediğinizde ayarlara yönlendiriyor.
Bu kısmı saçma olmuş, bilerek mi yaptılar, unuttular mı yoksa dalgınlıklarına mı geldi anlamadım. @papakudioflu
Hayır Yok.Basili tutunca bir degisiklik var mi dener misiniz?
Kemal abi vpn ayarını anlatsana Youtube içinMalesef şarj doldu bildirimi yok.
Kemal abi vpn ayarını anlatsana Youtube için