PureFood
Üye
Abi dead flash'a gerek var mı ? Zaten Cyan gelecek önümüzdeki günlerde, madem gelecek atraksiyona girmeyelimDead Flash atmayı denedin mi, telefonu okumuyor çünkü sadece cihazın takılı olduğunu görüyor.

Abi dead flash'a gerek var mı ? Zaten Cyan gelecek önümüzdeki günlerde, madem gelecek atraksiyona girmeyelimDead Flash atmayı denedin mi, telefonu okumuyor çünkü sadece cihazın takılı olduğunu görüyor.

3.kez soft reset attıktan sonra düzeldi hocam ilerlemeye başladı sağolun.Hocam tak şarja bir soft reset at ve bırak telefonu. Ne kadar uzun sürerse sürsün halledecekSadece şarjın az olmasın. İlerleme olacaktır. Telefon kapanırsa falan, kendiliğinden açılmasını bekle. 1-2 dk içinde açılmazsa sen aç ve yine bırak. Telefon işini bitirince kendisi açılacak zaten.
Tecrübeyle sabittir. Benim telefon bir kez beni saatlerce bekletmişti.
arkadaşlar L820 de çarklar yaklaşık 1 saattir dönüyor fakat altındaki çubukta hiç ilerleme yok ne yapmam lazım bilgisi olan varmı bu konuda?
Güncelleme kontrolünü yaptığınız zaman yazar. Lumia 620 de 45 MB diğer telefonlarda 50-60 mb arasıdır tahminim.beyler güncelleme kaç mb akıllı veriden bakabilir misiniz ? Bizde wifi yok ta ona göre indirelim
Bölgeyi Amerika yapıp bir daha deneyin isterseniz.mağazada c101a006 hatası alıyorum güncellemeden sonra
Hiç biri yokPeki bu güncelleme bize ekran parlaklığını manuel yaptırıyor mu? Usb modu seçebiliyor muyuz? Statik ip atayabiliyor muyuz?

aralıklar kapansın nerdeyse yapışık olsun diye beklerken daha da mı açılmış?en büyük dikkatimi çeken açılır açılmaz klasör yada tile lerin aralıkları açılmış biraz.yalnız iyi dikkat edin.

Arkadaşlar bence Tile boşluklarında artma yada azalma yok. Bence psikolojik olarak aralıklar açıldı sanıyoruz aslında aynı duruyorlar. Neden açsınlar ki bir sebep yok. Ve bence yine psikolojik olarak menüler arası geçişler hızlandı falan sanıyoruz. Ama bence o tarz düzelmeler yok. Hata düzeltmeleri falan vardır. O hata düzeltmeleri de sistemdeki takılmaları azaltacağı için menülerin geçişleri belki bir nebze rahatlar ve yumuşar. Bizde hızlandı zannederiz. Diye tahminler yürütüyorum.![]()

Gece gece görünce kapanmak üzere olan gözlerim aniden açıldı ve güncelledim bende, CYAN diyor extralar + Bilgiler seçeneğinde, şimdi PFD olarak Cyan'a geçtik mi geçmedik mi onu anlamadım ?