Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Gdr1 güncellemesini yüklü mü sizde. Gdr1 güncellemesi varsa eğer daha gelmedi. Nsrt ile güncelleme yaptıysan ekstralar + bilgiden bir bakın derim. Hangi sürümdesiniz (cyan - black ) ona göre yardımcı olalım.
bende zaten cyan yüklü ben nsrt ile kurulum yapmak isstiyorum sıfırdan. fakat cyan gözükmüyor nsrt de?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
E hani bize? DeveLOPEZ se DeveLOPEZ yani. Hemde en GDR1' inden.

...decode...

...decode...

Üye
Güncelleme Hindistan'daki Aircel operatörü tarafından Lumia 525, 625 ve 925 cihazlarına verilmiş, daha henüz dünya çapında dağıtılmaya başlanmamış.

skynet

Üye
Peki bir yenilik varmı yoksa hata düzelme güncellemesi mi

luckysleven

luckysleven

Üye
beyler 1320 kullanipta telefonuna preview ile gdr1 kuran varmi ? sarja yada baska birseye eksi yonde etkisi oluyormu yoksa finalimi beklemeliyim ?

PureFood

PureFood

Üye
Şimdi statik ip nedir bu bir, ikincisi okulda eduoram diye bişey var konusu açılmıştı ilk zamanlardan beri, ben 8.1 ile bağlanabilecek miyim :D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Şimdi statik ip nedir bu bir, ikincisi okulda eduoram diye bişey var konusu açılmıştı ilk zamanlardan beri, ben 8.1 ile bağlanabilecek miyim :D
yanlış hatırlamıyorsam edurom olayına bir program ve okul üyeliğinle(okulun verdiği e-mail ve şifrenle) giriş yapıyorsun ve edurom için gereken program mağazada var denilmişti ama tam bilmiyorum ben.Ben şahsen kullanmadım bizde bi ara edurom yoktu herkez bağlanabiliyordu sonra edurom geldi bende kendi netimi kullanmaya başlamıştım :)

dakamon

dakamon

Üye
yanlış hatırlamıyorsam edurom olayına bir program ve okul üyeliğinle(okulun verdiği e-mail ve şifrenle) giriş yapıyorsun ve edurom için gereken program mağazada var denilmişti ama tam bilmiyorum ben.Ben şahsen kullanmadım bizde bi ara edurom yoktu herkez bağlanabiliyordu sonra edurom geldi bende kendi netimi kullanmaya başlamıştım :)

Eduroam için eap-ttls pap güvenlik protokolü desteği lazım. Bizim 8.1 de eap-ttls desteği geldi fakat pap gelmedi. Eap-ttls ile okulun yazmış olduğu sertifikayı indirip seçebiliyoruz ve akabinde ikinci aşama olan oğrenci numaran ve şifreni girme bölümü için de PAP desteği gelmesi lazım onu koymamışlar. Symbianda bile var androidin 2.2 de mi ne bu destek verilmiş yıl olmuş 2014 ms hala verecek.

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
kahraman333333

kahraman333333

Üye
olur arada öyle

PureFood

PureFood

Üye
Okan hocam sen de eskilerdensin hatırlarsın belki, millet çok dert yanıyordu, bağlanamıyorum diye. Biz de bakalım şu olaya, gerçi Avea'ya geçtim Whoops moops ne varsa yapıcam çekmiyo mekmiyo ama ucuz öğrenci işi napalım.

Ayrıca okulumun kendi açıklaması;
Windows Phone 8 henüz EAP/TTLS+PAP Authentication desteklememektedir. [ ]

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Eduroam için eap-ttls pap güvenlik protokolü desteği lazım. Bizim 8.1 de eap-ttls desteği geldi fakat pap gelmedi. Eap-ttls ile okulun yazmış olduğu sertifikayı indirip seçebiliyoruz ve akabinde ikinci aşama olan oğrenci numaran ve şifreni girme bölümü için de PAP desteği gelmesi lazım onu koymamışlar. Symbianda bile var androidin 2.2 de mi ne bu destek verilmiş yıl olmuş 2014 ms hala verecek.
Okan hocam sen de eskilerdensin hatırlarsın belki, millet çok dert yanıyordu, bağlanamıyorum diye. Biz de bakalım şu olaya, gerçi Avea'ya geçtim Whoops moops ne varsa yapıcam çekmiyo mekmiyo ama ucuz öğrenci işi napalım.

Ayrıca okulumun kendi açıklaması;
Windows Phone 8 henüz EAP/TTLS+PAP Authentication desteklememektedir. [ ]

Valla hocam sizler kadar bilgim yok malesef bildiklerimi yazdım :) ama sağolun arkadaşa yanlış yada eksik bilgi vermişim sizler düzelttiniz :tebessüm: avea öğrenci işi ama interneti filan gerçekten kötü ismet hocam ben parayı kıydım turkcell'e geçtim kafam rahat o yüzden üniversitenin internetine ihtiyacım olmuyor :)Bu arada önceki mesajımda bizde bi ara edurom yoktu filan derken üniversite için bahsetmiştim bizim sistem için değil :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
dedereis123

dedereis123

Üye
Ben NSU dan indirdim . Kuruluma geçiyor kod hatası veriyor telefon kapanıyor nokia yazısı yukarda çıkıyor . Kurtar yazısı geliyor ama kaç defadır deniyorum hala bir değişiklik yok . Yani güncelleme kuramıyorum . Lumia 920

dakamon

dakamon

Üye
Ben NSU dan indirdim . Kuruluma geçiyor kod hatası veriyor telefon kapanıyor nokia yazısı yukarda çıkıyor . Kurtar yazısı geliyor ama kaç defadır deniyorum hala bir değişiklik yok . Yani güncelleme kuramıyorum . Lumia 920

Nsrt nin indirdiği dosyanın olduğu yere gidip o inen rom u silin bir daha indirsin herhalde indirirken sıkıntı oldu eksik dosya indirmiş olabilir.

PureFood

PureFood

Üye
Valla hocam sizler kadar bilgim yok malesef bildiklerimi yazdım :) ama sağolun arkadaşa yanlış yada eksik bilgi vermişim sizler düzelttiniz :tebessüm: avea öğrenci işi ama interneti filan gerçekten kötü ismet hocam ben parayı kıydım turkcell'e geçtim kafam rahat o yüzden üniversitenin internetine ihtiyacım olmuyor :)Bu arada önceki mesajımda bizde bi ara edurom yoktu filan derken üniversite için bahsetmiştim bizim sistem için değil :)
Hocam ben de Turkcell'de mutluydum da mecburiyet diyelim :) Napalım, ilerleyelen güncellemelerde PAP denen protokol müdür nedir açılır inşallah.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Developer Preview'e Cyan'ın geleceği yok.
Daha fazla bekleyemedim, telefon da biraz ağırlamaya başlamıştı, formatlayıp Cyan'a geçtim.
Ardından Preview uygulamasını tekrar aktif ettim.
Cyan'lı DP sürümünden devam...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PureFood, Aybin.Kilic, emz ve 3 diğerleri

Üst Alt