Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Peki bu sadece düzeltme güncellemesi mi ? yoksa farklı bir şeyler olur mu acaba bu konuda herhangi bir bilgi var mı ?
O konuda bir bilgi yok fakat yapı numarasındaki büyük farka bakılırsa boş bir güncelleme olmayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Rock Ve Roll

dakamon

dakamon

Üye
O değilde gdr1 e bir düzeltme güncellemesi göndermeleri lazım çok fazla kasıyor. Yani Wp ye yakışmayan bir kasıntı.

• Beğen
Tepkiler: emz, Murat Alper ve dilmenibrahim
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
O değilde gdr1 e bir düzeltme güncellemesi göndermeleri lazım çok fazla kasıyor. Yani Wp ye yakışmayan bir kasıntı.
Muhtemelen yukarıda yapı numaralarını verdiğim testler de o kasmalar için yapılıyordur. Gerçi benim Lumia 925'te öyle bir sorunum olmadı. Gerçi bugüne kadarki hiç bir preview güncellemede sorun yaşamadım maşallah:ehe

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606 ve Serhan
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Telefonu aldığımdan beri ilk defa arka arkaya bir iki günde 3 kez kilitlenme oldu. Resetle açabildim. (Cyan + GDR ön izleme).

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Geçende bana bi güncelleme geldi şarj sorunum büyük oranda düzeldi
Sizede geldimi ?

(Gdr1 cyan yok)

İman Gücü ile gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bende şöyle bir sorun oldu bilmem GDR1 Prev ile alakası varmı yoktur ama söylemek istedim Cumartesi gece yatarken şarj %20 civarı belki daha fazla uyarı bile vermedi çünki
Öğlen 13,30 civarı çıkarttım şarjdan telefon kapalı açma tuşuna bastım hareket yok dedim heralde tam takamamışım bitmiş bir ihtimal olur ya
taktım tekrar hareket yok 1,5 saat kaldı inanın açılmadı ekranda görüntü titreme sıfır pilin ömrü bitti dedim ( N8 DBAŞIMA GELMİŞTİ ) servise bugün götürecektim fatura vs hazırladım akşamdan sabah aldım elime tam evden çıkarken dur birdaha fişe takayım dedim telefon anında titredi açıldı neden acaba anlamadım ama mutluyum

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Muhtemelen yukarıda yapı numaralarını verdiğim testler de o kasmalar için yapılıyordur. Gerçi benim Lumia 925'te öyle bir sorunum olmadı. Gerçi bugüne kadarki hiç bir preview güncellemede sorun yaşamadım maşallah:ehe
abi bu kasmaları sana özellikle vermiyorlarsa yoksa sende microsoftun içinde çalışıyonda yoksa bizemi söylemiyorsun yoksa abi sadece bizde oluyor bilelim yani abi :naughty: :kıskıs:

efege

Üye
Hala güncelleme yok recovery tools şart oldu..

dakamon

dakamon

Üye
o 925 zaten nasl bir cihazsa lumiaların en sorunsuz telefonu denebilir ya. Zaten hala bence 925 in üzerine çıkamadılar. Şu 925 tasarımını alsınlar 5 yada 5.2 inç ekrana çıkarsınalr 2 gb ram 20 mp kamera 3000 mah pil koysunlar :) gitsinler 2000 e satsınlar :) alınır.

• Beğen
Tepkiler: emz, ÖZGÜNBEY ve Aybin.Kilic
versino2

versino2

Üye
o 925 zaten nasl bir cihazsa lumiaların en sorunsuz telefonu denebilir ya. Zaten hala bence 925 in üzerine çıkamadılar. Şu 925 tasarımını alsınlar 5 yada 5.2 inç ekrana çıkarsınalr 2 gb ram 20 mp kamera 3000 mah pil koysunlar :) gitsinler 2000 e satsınlar :) alınır.
Isınmayıda çozmeleri şartıyla alınır :) Alev topu gibi mübarek hele yaz günleri

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sende 925 varmı ki:)

dakamon

dakamon

Üye
Isınmayıda çozmeleri şartıyla alınır :) Alev topu gibi mübarek hele yaz günleri
ISınma gerçekten sorun ama eski nesil s4 işlemci var. Yeni nesil işlemci koysunlar ona bi nebze çare olur. Artık donanımlar o kadar yükseldi ki ısınma problemi çok ama çok normal bence. Yıllar önce aynı donanımları bilgisayarda kullanıyorduk ve soğutmak için devasa fanlar kullanıyorduk dimi :) ama şimdi aynı donanımı dapdar bir yerde hava almayan bir yerde kulanıyoruz telefonun yanmamasına şaşırıyorum ben asıl :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows Phone 8.1 Update 1 Developer Preview yüklü olanlar bir güncelleme kontrolü yapabilir mi? DeveLopez Preview için yeni bir güncelleme yayınlanmış olabilir.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
luckysleven

luckysleven

Üye
Merak ettim ne guncellemesi o acaba : ) zaten zor tutuyorum kendimi gdr1 kurmamak icin klasorleme ozelligi yuzunden simdi iyice merak ettim : )

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Kontrol ettim fakat güncelleme yok.

YkPkY

YkPkY

Üye
Yok güncelleme

plenken

plenken

Üye
Bende de yok bekliyoruz...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Windows Phone 8.1 Update 1 Developer Preview yüklü olanlar bir güncelleme kontrolü yapabilir mi? DeveLopez Preview için yeni bir güncelleme yayınlanmış olabilir.
Telefonunuz güncel : Son denetleme 3 saniye önce.
Merakla bekliyoruz güncelleme paketini. :ehe

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
1520 için software update cyan neden gözükmüyor?

Üst Alt