csll
Üye
Preview konusu ?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
2-3 sayfa geriye git ve ne üzerine konuştuğumuza bak

Preview konusu ?

Abi hafta sonu cyan yükleyip arkasından önizleme sürümüne güncelledim. Temiz bir kurulum yaparak devam ettim ama öyle bir klasör gelmedi.Arkadaşlar müsait olan birisi Windows Phone 8.1 GDR1 yüklü telefonunu sıfırlayıp yedek yüklemeden başlat ekranını kontrol edebilir mi? Unutmayın yedek yüklemeden kurulum yapıp cihazı açacaksınız.
Muhtemelen "Müzik ve Video" adında bir klasör varsayılan olarak gelmesi lazım ve içinde daha önce de haberini paylaştığımız üzere, video,müzik,Podcast’ler, Fm Radyo uygulamaları olan bir klasör Windows Phone 8.1.1 ile ön yüklü olarak geliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

gdr1 güncellemesini yaptıktan sonra telefonu tekrar sıfırlayıp yedeklemeyi yapmamış olmak gerektiği belirtilmişAbi hafta sonu cyan yükleyip arkasından önizleme sürümüne güncelledim. Temiz bir kurulum yaparak devam ettim ama öyle bir klasör gelmedi.![]()
ya ben sizin yazınızdan gdr1 güncellemesini yükledikten sonra tekrar sıfırlama yaptığınızı değil, cyan üzerine hiç bir uygulama yüklemeden hemen peşinden gdr1 güncelleyerek temiz bir kurulum yaptığınızı çıkardım. daha açıklayıcı olun o zaman benim gibi IQsu düşükler varmış demek, özür dilerim sizi anlayamadığım içinTemiz bir kurulum ile aynı sürüm numaralı yazılımı sıfırlama arasındaki farkı bana izah edebilir misin? Burada önemli olan şey yedeğin tekrar yüklenmemesi değil mi?
Estağfurullah Murat kardeşim, özür dlinecek bir şey yok ortada. Belki de ben iyi ifade edemedim kendimi.ya ben sizin yazınızdan gdr1 güncellemesini yükledikten sonra tekrar sıfırlama yaptığınızı değil, cyan üzerine hiç bir uygulama yüklemeden hemen peşinden gdr1 güncelleyerek temiz bir kurulum yaptığınızı çıkardım. daha açıklayıcı olun o zaman benim gibi IQsu düşükler varmış demek, özür dilerim sizi anlayamadığım için

Satarsam wp almam daha da
ben de abarttım biraz, fazla fevri kaçtım pardonEstağfurullah Murat kardeşim, özür dlinecek bir şey yok ortada. Belki de ben iyi ifade edemedim kendimi.![]()

ilk işim ona bakmak oldu ama parlaklık, usb ayarları falan yok ortadaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgüncellemesi yeni bir şey getirmemiş mi![]()

Ali kemal sırf senin hatırına(birazda meraktan tabii)cihazı (920)sıfırladım ve yedeği de yüklemedim sonuç olumsuzArkadaşlar müsait olan birisi Windows Phone 8.1 GDR1 yüklü telefonunu sıfırlayıp yedek yüklemeden başlat ekranını kontrol edebilir mi? Unutmayın yedek yüklemeden kurulum yapıp cihazı açacaksınız.
Muhtemelen "Müzik ve Video" adında bir klasör varsayılan olarak gelmesi lazım ve içinde daha önce de haberini paylaştığımız üzere, video,müzik,Podcast’ler, Fm Radyo uygulamaları olan bir klasör Windows Phone 8.1.1 ile ön yüklü olarak geliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu ms ve nokia bizim hakkımızı nasıl ödeyecek,ötelerde bir yerlerde iki elimde ms nin nokia nın yakasında olacak
Ali kemal sırf senin hatırına(birazda meraktan tabii)cihazı (920)sıfırladım ve yedeği de yüklemedim sonuç olumsuzbu ms ve nokia bizim hakkımızı nasıl ödeyecek,ötelerde bir yerlerde iki elimde ms nin nokia nın yakasında olacak
![]()
Prev için cyandan haber varmı ?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows Phone 8.1 Update1'in WPBench'te ortaya çıkan son sürüm numarası. Update1 (GDR1) için Muhtemelen ikinci güncelleme de yayınlanacak.
Prev için cyandan haber varmı ?

Hocam sende bas NSRT yi.Prev için cyandan haber varmı ?

bekleyecem inat ettimHocam sende bas NSRT yi.![]()
Peki bu sadece düzeltme güncellemesi mi ? yoksa farklı bir şeyler olur mu acaba bu konuda herhangi bir bilgi var mı ?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows Phone 8.1 Update1'in WPBench'te ortaya çıkan son sürüm numarası. Update1 (GDR1) için Muhtemelen ikinci güncelleme de yayınlanacak.