Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

csll

csll

Üye
  • Beğen
Tepkiler: plenken

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar müsait olan birisi Windows Phone 8.1 GDR1 yüklü telefonunu sıfırlayıp yedek yüklemeden başlat ekranını kontrol edebilir mi? Unutmayın yedek yüklemeden kurulum yapıp cihazı açacaksınız.

Muhtemelen "Müzik ve Video" adında bir klasör varsayılan olarak gelmesi lazım ve içinde daha önce de haberini paylaştığımız üzere, video,müzik,Podcast’ler, Fm Radyo uygulamaları olan bir klasör Windows Phone 8.1.1 ile ön yüklü olarak geliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi hafta sonu cyan yükleyip arkasından önizleme sürümüne güncelledim. Temiz bir kurulum yaparak devam ettim ama öyle bir klasör gelmedi. :no:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Abi hafta sonu cyan yükleyip arkasından önizleme sürümüne güncelledim. Temiz bir kurulum yaparak devam ettim ama öyle bir klasör gelmedi. :no:
gdr1 güncellemesini yaptıktan sonra telefonu tekrar sıfırlayıp yedeklemeyi yapmamış olmak gerektiği belirtilmiş

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Temiz bir kurulum ile aynı sürüm numaralı yazılımı sıfırlama arasındaki farkı bana izah edebilir misin? Burada önemli olan şey yedeğin tekrar yüklenmemesi değil mi?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
biri kurulum, biri format :)cyan yüklemesinden sonra başka uygulama yüklemeden hemen peşinden temiz bir gdr1 güncellemesi bence temiz bir kurulumdurbakış açısı :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Temiz bir kurulum ile aynı sürüm numaralı yazılımı sıfırlama arasındaki farkı bana izah edebilir misin? Burada önemli olan şey yedeğin tekrar yüklenmemesi değil mi?
ya ben sizin yazınızdan gdr1 güncellemesini yükledikten sonra tekrar sıfırlama yaptığınızı değil, cyan üzerine hiç bir uygulama yüklemeden hemen peşinden gdr1 güncelleyerek temiz bir kurulum yaptığınızı çıkardım. daha açıklayıcı olun o zaman benim gibi IQsu düşükler varmış demek, özür dilerim sizi anlayamadığım için

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ya ben sizin yazınızdan gdr1 güncellemesini yükledikten sonra tekrar sıfırlama yaptığınızı değil, cyan üzerine hiç bir uygulama yüklemeden hemen peşinden gdr1 güncelleyerek temiz bir kurulum yaptığınızı çıkardım. daha açıklayıcı olun o zaman benim gibi IQsu düşükler varmış demek, özür dilerim sizi anlayamadığım için
Estağfurullah Murat kardeşim, özür dlinecek bir şey yok ortada. Belki de ben iyi ifade edemedim kendimi. :(

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve Esendağlı
luckysleven

luckysleven

Üye
Satarsam wp almam daha da :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Aynen bende ara sira note serisine yada iphonelara falan bakiyorum : ) Ama su 730 yada 830 modellerinide merak ediyorum soyle koseli kasasi olan hesapli bir model cikarsa 930 tadinda alabilirim : )

• Beğen
Tepkiler: csll
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
güncellemesi yeni bir şey getirmemiş mi:hmmm

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar müsait olan birisi Windows Phone 8.1 GDR1 yüklü telefonunu sıfırlayıp yedek yüklemeden başlat ekranını kontrol edebilir mi? Unutmayın yedek yüklemeden kurulum yapıp cihazı açacaksınız.

Muhtemelen "Müzik ve Video" adında bir klasör varsayılan olarak gelmesi lazım ve içinde daha önce de haberini paylaştığımız üzere, video,müzik,Podcast’ler, Fm Radyo uygulamaları olan bir klasör Windows Phone 8.1.1 ile ön yüklü olarak geliyor.
Ali kemal sırf senin hatırına(birazda meraktan tabii)cihazı (920)sıfırladım ve yedeği de yüklemedim sonuç olumsuz:)bu ms ve nokia bizim hakkımızı nasıl ödeyecek,ötelerde bir yerlerde iki elimde ms nin nokia nın yakasında olacak:)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, emz ve 4MaGuS
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ali kemal sırf senin hatırına(birazda meraktan tabii)cihazı (920)sıfırladım ve yedeği de yüklemedim sonuç olumsuz:)bu ms ve nokia bizim hakkımızı nasıl ödeyecek,ötelerde bir yerlerde iki elimde ms nin nokia nın yakasında olacak:)

heyecan arayan sensin suçlu ms mi şimdi

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

efege

Üye
Preview olanlara daha cyan gelmez herhalde Mecbur recovery tools yapacaz..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Windows Phone 8.1 Update1'in WPBench'te ortaya çıkan son sürüm numarası. Update1 (GDR1) için Muhtemelen ikinci güncelleme de yayınlanacak.

Ekli dosyalar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Windows Phone 8.1 Update1'in WPBench'te ortaya çıkan son sürüm numarası. Update1 (GDR1) için Muhtemelen ikinci güncelleme de yayınlanacak.
Prev için cyandan haber varmı ?

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

Peki bu sadece düzeltme güncellemesi mi ? yoksa farklı bir şeyler olur mu acaba bu konuda herhangi bir bilgi var mı ?

Üst Alt