Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar



enessrsy

enessrsy

Üye
Preview cılar için cyan ne zaman gelecek?

WP sahipleri artık tarihe kafa yormuyor, yoksa devreler yanıyor. :vur
Eğer cihazınız için yayınlandıysa bence hiç beklemeden NSU'dan yapın güncellemenizi.
 
alasulumurat

alasulumurat

Üye
Aslında olay sığ useragent hırsızlık değil. İnternet Explorer eklenen bir eklentiyle sitelere göre otomatik useragent değiştiriyor. Şöyle ki örnek olarak maxicep mobil sitesi en iyi iphone cihazlarına Response oluyor. O yüzden maxicep'te cihazlarımız iphone olarak görünüyor. Fakat twitter mobil sayfası en iyi Android cihazlara göre Response olduğu için twitterda Android gözüküyor. Başka bir site mozilla5.0'a Response oluyorsa orada da cihazınız mozilla olarak tanıtır kendini. Bu aslında internet sitelerinin mobil sayfalarındaki tutarsızlıkların da önüne geçip kullanıcının tarayıcıda en iyi mobil deneyimi almasını sağlıyor.
Evet Papakudioflu en güzel açıklamayı yapmış. Diğerleri tek bir kimlik kullanırken biz en iyisi ne ise o kimliği kullanıyoruz. Daha ne isteyelim ki??
 
  • Beğen
Tepkiler: emz
efeler12

efeler12

Üye
bekleyin preview için de cyan çıkacak
 
emz

emz

Üye
Arkadaşlar kusuruma bakmayın ortalığı karıştırdım forumda :D Neyse bence de artık önümüzdekilere bakalım. Gdr 1 ve 2 birleşip mi gelir debian red yazmış birisi. Öyle olma ihtimali var mıdır? İkisini birleştirip daha çok özellikle yollayalım falan derler mi? Birde bu tam sürüm tarihi hakkında fikri olan? :)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]
 
luckysleven

luckysleven

Üye
Ben yine error verdim ya : ) preview icin cyan daha gelmediyse bende yazan cyan dami beta ?
 
...decode...

...decode...

Üye
Ben yine error verdim ya : ) preview icin cyan daha gelmediyse bende yazan cyan dami beta ?
sizin durumu sanırım şöyle açıklayabilirim. Cyan ilk 925'lere verildiği zaman yükleyenlerdendiniz ve o zaman BitLocker sorunu yoktu kimsede ve preview sürümü kullanmanıza rağmen güncellemeyi aldınız, daha sonrasında preview'li cihazların bazılarında BitLocker sorunu çıkınca Cyan güncellemesi bir süreliğine kesilmişti. ondan sonrasında da kullanıcıların downgrade yapması gerektiği söylendi Cyan güncellemesini alabilmeleri için. Sonuç olarak sizdeki Cyan beta değil :)
 
  • Beğen
Tepkiler: luckysleven
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
  • Beğen
Tepkiler: luckysleven
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
arkadaşlar uygulama odasından nasıl çıkacağım?
 
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Gren Sullivan; OEM will be able to skin the Windows Phone user interface

Elleri görelim arkadaşlar. Üreticileri telefonlarda skin kullanabilecekleri fakat bu ne zaman olacak belli değil.
 
  • Beğen
Tepkiler: beats
efeler12

efeler12

Üye
Cyan daha çok driverlar gibi düşünebilirsiniz
 
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Teşekkur ederim oldu öyle yaptım bende olmadı çocuk odası gibi birşey sandım
 
dakamon

dakamon

Üye
Gren Sullivan; OEM will be able to skin the Windows Phone user interface

Elleri görelim arkadaşlar. Üreticileri telefonlarda skin kullanabilecekleri fakat bu ne zaman olacak belli değil.
Skin derken?
 

ihsan.snmz

Üye
B beyler telefonu 8e yüklemek zor değil :) ama fark yok yani uğraşa değmez
 
dakamon

dakamon

Üye
Özel temalar, bilinen WP arayüzünün el verdiği ölçüde üretici firmalar arayüzü kişiselleştirebilecek sanırım.


Benimde aklıma ilk bu geldi ama ihtimal vermediğim için bir sorayım dedim.

 


Üst Alt