Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Evet :) Hocam forumdaki 620'cilerden bir sen çıyansız kaldın :D
Royal revolt2 yüzünden hiç bir yere gitmiyorum. Dataları kaybetmeyi göze alamıyorum. Varsın cyanı eksik kalsın. Beta beta takılırım bende:)

• Beğen
Tepkiler: skynet
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
live lock screen betadan dolayı o. ayarlardan çocuk odasına girip çocuk odasını açarsan sorun çözülür.
Evet ondan dolayıymış uygulamayı yükledim sildim düzeldi teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: habbuj
efeler12

efeler12

Üye
Bataryada iyileşme var geri kalan zaten stabildi bende batarya çok iyi oldu

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Batarya çok iyi olmuş, L820 oldu olalı bu performansı göstermemişti, sabah 07:30'da aldım, bu saat oldu, yoğun bir kullanımla, neredeyse telefon elimden düşmedi %51'de, eskiden olsa pil bitmişti kesin, böyle devam ederse bu güncelleme çok iyi olmuş. Tek sıkıntılı gördüğüm, ie hafif takılma yapıyor gibi, sayfayı ilerletirken, sizlerde durum nasıl acaba ?
Bende ie de problem yokAyrıca L820 sabah 05.30 da şarjdan çektim telefonu saat 16.00 oldu hala %61

skynet

Üye
Onerisiz ne yapacağız :D arkadas klavyede bile üvey evladız :(

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Ya o değil daha önce ben gdr1'i kurduğumda metin önerileri inmişti şimdi niye böyle oldu anlamadım :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Royal revolt2 yüzünden hiç bir yere gitmiyorum. Dataları kaybetmeyi göze alamıyorum. Varsın cyanı eksik kalsın. Beta beta takılırım bende:)
O oyunun verileri siliniyor mu güncellemede aman Allah'ım... :angry:

Birde bu ıphone muhabbeti ne?Iphone dan gönderildi yazıyor bir yönetici başka konuda "bu konu konuşuldu ordan devam edelim" gibisinden birşey yazmış ben görmedim nerede bilen var mı?

fraps34

Üye

Birde bu ıphone muhabbeti ne?Iphone dan gönderildi yazıyor bir yönetici başka konuda "bu konu konuşuldu ordan devam edelim" gibisinden birşey yazmış ben görmedim nerede bilen var mı?
Microsoft dünya devi olabilmek için ie tarayıcısında kendini iphone olarak gösteriyor. :))

• Beğen
Tepkiler: emz
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Microsoft dünya devi olabilmek için ie tarayıcısında kendini iphone olarak gösteriyor. :))

laf etmek yerine kullansanıza ? iphoneda bu var şu var diyorsunuz wp de yok diyorsunuz adam getiriyor yine laf yapıyorsunuz. Bu küçük bir hile android'in kendi tarayıcısındada var bu özellik, iphone olarak gösterebiliyorsun sistemi. Yapsa suç yapmasa suç. Sizin gibi düşünenlerden dolayı lumia almaya kalkacak biri bu yorumları görüp vazgeçecek.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ya o değil daha önce ben gdr1'i kurduğumda metin önerileri inmişti şimdi niye böyle oldu anlamadım :)

Klavye önerisiz yazamıyorum :D @papakudioflu @bulutsuzgece

BaySerkan

BaySerkan

Üye
İE ile Sahibinden.com a gireyim dedim ''Android uygulaması güncellendi ''deyip Google Play'e yönlendiriyor..:alkisYaşşa be MS

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve emz
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Klavye önerisiz yazamıyorum :D @papakudioflu @bulutsuzgece

Sanırım bazı ek dosyaları indirmede sorun var. Ben de Drive + Türkçe dili indiremiyorum hoş hiç bir dil inmiyor ya neyse

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
emz

emz

Üye
laf etmek yerine kullansanıza ? iphoneda bu var şu var diyorsunuz wp de yok diyorsunuz adam getiriyor yine laf yapıyorsunuz. Bu küçük bir hile android'in kendi tarayıcısındada var bu özellik, iphone olarak gösterebiliyorsun sistemi. Yapsa suç yapmasa suç. Sizin gibi düşünenlerden dolayı lumia almaya kalkacak biri bu yorumları görüp vazgeçecek.

Bak bu çıkışında çok haksızsın. Biz aynısını istiyoruz dedik, çakmasını demedik. Tamam yapsın ama kendi emeği ile geliştirsin. Gidip de bizi çakma iphone göstermesin. Kendi adıyla yapsın aynını. Biz her girdiğimiz sitede wp mağazası yerine app store uygulamasına yönlendirilmek zorunda mıyız? Nerede kaldı ms veya Nokia ismi? Bu yaptıkları doğru değil. Kendileri bile sistemi geliştirmek yerine yenilgiyi kabul edip onun üstünlüğünü kabul ediyorsa daha da bu sistemden hayır gelmez. Yapamıyorsa bıraksın da bizde başka sistemlere cihazlara kayalım. Bu doğru bir davranış değil. :\

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Sanırım bazı ek dosyaları indirmede sorun var. Ben de Drive + Türkçe dili indiremiyorum hoş hiç bir dil inmiyor ya neyse

Ms bi yeri düzeltiyor diğer yeri bozuyor

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bak bu çıkışında çok haksızsın. Biz aynısını istiyoruz dedik, çakmasını demedik. Tamam yapsın ama kendi emeği ile geliştirsin. Gidip de bizi çakma iphone göstermesin. Kendi adıyla yapsın aynını. Biz her girdiğimiz sitede wp mağazası yerine app store uygulamasına yönlendirilmek zorunda mıyız? Nerede kaldı ms veya Nokia ismi? Bu yaptıkları doğru değil. Kendileri bile sistemi geliştirmek yerine yenilgiyi kabul edip onun üstünlüğünü kabul ediyorsa daha da bu sistemden hayır gelmez. Yapamıyorsa bıraksın da bizde başka sistemlere cihazlara kayalım. Bu doğru bir davranış değil. :\

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

canım kardeşim. o site görünümleri filan microsoft la ilgisi yok. site kendisi uyarlarsa olur, baktı uyarlamıyor siteler, kullanıcılarda yakınıyor vermek zorunda kaldı. ha neymiş appstore a gönderiyormuş. kaç sitenin doğru düzgün programı varki mağazada ?

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Sıfırlama yaparsan yada pc den temiz yazılım yüklersen datalar gidiyor. 1 sefer yaptım geri yüklemedi. Sözde yedekleme yapıyor cihaz!
Keşke sıfırlama sonrası hafıza kartına kurduğumuz oyun ve uygulamaları yükleme yapmadan kullanabilsek diye düşünüyorum hep.

İphone mevzusu ise Microsoft'un ie tarayıcısında yapmış olduğu son güncelleme hilesi!!! Lumia kullanıp iphone yazması benim de canımı sıkıyor açıkçası...

• Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt