skynet
Üye
Evet
Senin diğer sürüm no ile bendeki farklı? İtalya romundan mı kaynaklı?
Hocam forumdaki 620'cilerden bir sen çıyansız kaldın 
Evet
Hocam forumdaki 620'cilerden bir sen çıyansız kaldın 
Royal revolt2 yüzünden hiç bir yere gitmiyorum. Dataları kaybetmeyi göze alamıyorum. Varsın cyanı eksik kalsın. Beta beta takılırım bendeEvetHocam forumdaki 620'cilerden bir sen çıyansız kaldın
![]()

Evet ondan dolayıymış uygulamayı yükledim sildim düzeldi teşekkür ederim.live lock screen betadan dolayı o. ayarlardan çocuk odasına girip çocuk odasını açarsan sorun çözülür.
benimki neden 3058
ha o zaman bende gdr1'in güncel halini kurdumNeyse baya bir bekledikten sonra gdr1 güncel haliyle yüklendi
İS sürümü: 8.10.14157.200
Diğeri de:3058.50000.1425.0004
Bu metin önerileri bende de inmiyor
@Dexter Morgan
arkadas klavyede bile üvey evladız 
Bende ie de problem yokAyrıca L820 sabah 05.30 da şarjdan çektim telefonu saat 16.00 oldu hala %61Batarya çok iyi olmuş, L820 oldu olalı bu performansı göstermemişti, sabah 07:30'da aldım, bu saat oldu, yoğun bir kullanımla, neredeyse telefon elimden düşmedi %51'de, eskiden olsa pil bitmişti kesin, böyle devam ederse bu güncelleme çok iyi olmuş. Tek sıkıntılı gördüğüm, ie hafif takılma yapıyor gibi, sayfayı ilerletirken, sizlerde durum nasıl acaba ?
Ya o değil daha önce ben gdr1'i kurduğumda metin önerileri inmişti şimdi niye böyle oldu anlamadımOnerisiz ne yapacağızarkadas klavyede bile üvey evladız
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

O oyunun verileri siliniyor mu güncellemede aman Allah'ım...Royal revolt2 yüzünden hiç bir yere gitmiyorum. Dataları kaybetmeyi göze alamıyorum. Varsın cyanı eksik kalsın. Beta beta takılırım bende![]()

Microsoft dünya devi olabilmek için ie tarayıcısında kendini iphone olarak gösteriyor.O oyunun verileri siliniyor mu güncellemede aman Allah'ım...
Birde bu ıphone muhabbeti ne?Iphone dan gönderildi yazıyor bir yönetici başka konuda "bu konu konuşuldu ordan devam edelim" gibisinden birşey yazmış ben görmedim nerede bilen var mı?
)Microsoft dünya devi olabilmek için ie tarayıcısında kendini iphone olarak gösteriyor.)
Ya o değil daha önce ben gdr1'i kurduğumda metin önerileri inmişti şimdi niye böyle oldu anlamadım![]()
@papakudioflu @bulutsuzgeceSanırım bazı ek dosyaları indirmede sorun var. Ben de Drive + Türkçe dili indiremiyorum hoş hiç bir dil inmiyor ya neyseKlavye önerisiz yazamıyorum@papakudioflu @bulutsuzgece
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Sanırım bazı ek dosyaları indirmede sorun var. Ben de Drive + Türkçe dili indiremiyorum hoş hiç bir dil inmiyor ya neyse
laf etmek yerine kullansanıza ? iphoneda bu var şu var diyorsunuz wp de yok diyorsunuz adam getiriyor yine laf yapıyorsunuz. Bu küçük bir hile android'in kendi tarayıcısındada var bu özellik, iphone olarak gösterebiliyorsun sistemi. Yapsa suç yapmasa suç. Sizin gibi düşünenlerden dolayı lumia almaya kalkacak biri bu yorumları görüp vazgeçecek.
Sanırım bazı ek dosyaları indirmede sorun var. Ben de Drive + Türkçe dili indiremiyorum hoş hiç bir dil inmiyor ya neyse
Bak bu çıkışında çok haksızsın. Biz aynısını istiyoruz dedik, çakmasını demedik. Tamam yapsın ama kendi emeği ile geliştirsin. Gidip de bizi çakma iphone göstermesin. Kendi adıyla yapsın aynını. Biz her girdiğimiz sitede wp mağazası yerine app store uygulamasına yönlendirilmek zorunda mıyız? Nerede kaldı ms veya Nokia ismi? Bu yaptıkları doğru değil. Kendileri bile sistemi geliştirmek yerine yenilgiyi kabul edip onun üstünlüğünü kabul ediyorsa daha da bu sistemden hayır gelmez. Yapamıyorsa bıraksın da bizde başka sistemlere cihazlara kayalım. Bu doğru bir davranış değil. :\
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]
O oyunun verileri siliniyor mu güncellemede aman Allah'ım...
Birde bu ıphone muhabbeti ne?Iphone dan gönderildi yazıyor bir yönetici başka konuda "bu konu konuşuldu ordan devam edelim" gibisinden birşey yazmış ben görmedim nerede bilen var mı?