emz
Üye
Başın sağolsun kardeşim.
Sağol. Bir güncelleme kaybettik. Umarım bu yüklenir

EDİT : %34 hala
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]
Başın sağolsun kardeşim.

Ben cepnetle 64 kbps ile devam. Sen 128 kbps sürünüyorsan ben direkt öleyimAbi yüzde elli de yüklenemiyor dedi. Hurra başa döndük. Şimdi 30 da. İnşallah yükler seneye . Pttcell akarEvde net olsa keşke. O da yok. Ay boyu kasılıyorum. Foruma bile her sayfaya 5-6 saniyede giriyor. Ev dışında 3g de açılmıyor şarj sömürülüyor. Anca 10-15 sn bir sayfa gelmesi. Sen duşun halimi
%69 devamSağol. Bir güncelleme kaybettik. Umarım bu yüklenir
EDİT : %34 hala
Ben cepnetle 64 kbps ile devam. Sen 128 kbps sürünüyorsan ben direkt öleyim
%69 devam
Yok ya akıllı depoalama da fotoğraflar gözükmüyordu ama telefonu PC'ye bağladım oldu.telefonun içeriisnde gözüküyor ancak pc ye takınca görmüyor değilmi resimler beyaz olarak mı gözüküyor yoksa hiç mi yoklar tam olarak sorun ney
Telefonu kapatıp yeniden başlatın. Tekrar güncelleme kontrolü yapınız.
indi şimdi hazırlanıyor
Telefona ellemedim. Sadece hız yetmedi sanırım.%64Hazırlanıyor %58
HazırlanıyorAma sistem çokdaha stabil oldu@papakudioflu Klasörlerdeki animasyon eğer dediğin gibiyse bir değişiklik yok. Ben yapamdım güncellemeyi aynı dediğin gibi önce klasör açılıyor ardından yukarıdan aşağı uygulama karoları geliyor.
Hafıza kartı varsa çıkarıp yeniden deneyin.Arkadaşlar 1520'de güncellemeyi yüklemeyi deniyorum lakin çarklar geliyor ekrana en fazla %3-4 olunca sabitleniyor ve kendini baştan başlatıyor. Saatlerdir bu şekilde ve yarın telefona ihtiyacım olacak. Ne yapmam gerekli yardımcı olabilir misiniz ?
Developers aktif mi?bana güncelleme gelmedi 620ye. ama 525'e geldi
Hafıza kartı varsa çıkarıp yeniden deneyin.
Developers aktif mi?
Geçişler hızlandırılmış. Uygulama ve oyunlardan ana ekrana dönüyorken sürdürülüyor yazısını görünce sinir oluyordum...Bugünkü güncellemeden sonra ana ekrana dönüşlerdeki kasılma bitmiş yani daha önce dediğim gibi bir sorun varmış ms sağolsun halletmiş bu sorunu ama animasyonlarda bir farklılık ben göremedim.
aktif ama güncelleme kontrol ediyor yarım saat sonra güncel diyorHafıza kartı varsa çıkarıp yeniden deneyin.
Developers aktif mi?