dilmenibrahim
Üye
Neredeyse bitti...
Sen nerelerdesin ya hiç sesin çıkmıyor

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor
Neredeyse bitti...

Buralardayım İbrahim, konuları şöyle uzaktan okuyup kaçıyorum.Sen nerelerdesin ya hiç sesin çıkmıyor
Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

Neredeyse bitti...

Güzeldi abi.Nerelerdesin bea.
Güncellemeyi duyunca hortladın bi anda
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Buralardayım İbrahim, konuları şöyle uzaktan okuyup kaçıyorum.
Bu arada telefon açıldı ama ciddi bir değişiklik yok. Yinede hayırlı olsun.
forumda arıyoruz abi seni fazla kaybolma arada varlığını gösterBuralardayım İbrahim, konuları şöyle uzaktan okuyup kaçıyorum.
Bu arada telefon açıldı ama ciddi bir değişiklik yok. Yinede hayırlı olsun.
forumda arıyorsuz abi seni fazla kaybolma arada varlığını göster

İlginiz için hepinize teşekkür ederim. Malumunuz başka bir bölümün sorumluluğu üzerimde olduğu için buraya çok fazla uğrayamıyorum.![]()
Her zaman beklerim, başımın üzerinde yeriniz var. Hah bu arada her daim demli çayım mevcuttur.Hangi bölümdü biz oraya gelelim ara sıra

HoşgeldinGüzeldi abi.![]()
Bence MS ne verdiyse yükle,yoksa sonra çook ararsınDeğişiklik varmı yüklesem mi
Nokia Lumia 620 ile gönderildi.

Teşekkür ederim abi hoş buldum. Nasılsın afiyettesindir inşallah?Hoşgeldin
Arkadaşlar kaç MB indirdiğine bakan var mı? 100 Mbps fiberle 15 dakikada %50'den ancak geldim.![]()
Vodafone cepnet ile sürüne sürüne indiriyorum. Sen benden daha önce yüklersin. Düzeltme güncellemesidir kesinArkadaşlar değişen bir şey oldu mu? Mobilden iniyor. 128 kb/sn kısıtlama var hızda. Bayağı sürecek. Bir işe yaradı mı sizce? Birde cyan geldi bize. Sizce ona kurup geri çıkayım mı bu sürüme yoksa değmez mi hala?
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

Vodafone cepnet ile sürüne sürüne indiriyorum. Sen benden daha önce yüklersin. Düzeltme güncellemesidir kesin![]()
Evde net olsa keşke. O da yok. Ay boyu kasılıyorum. Foruma bile her sayfaya 5-6 saniyede giriyor. Ev dışında 3g de açılmıyor şarj sömürülüyor. Anca 10-15 sn bir sayfa gelmesi. Sen duşun halimi 
Başın sağolsun kardeşim.Abi yüzde elli de yüklenemiyor dedi. Hurra başa döndük. Şimdi 30 da. İnşallah yükler seneye . Pttcell akarEvde net olsa keşke. O da yok. Ay boyu kasılıyorum. Foruma bile her sayfaya 5-6 saniyede giriyor. Ev dışında 3g de açılmıyor şarj sömürülüyor. Anca 10-15 sn bir sayfa gelmesi. Sen duşun halimi
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]