Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Serhan

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Abi yüzde elli de yüklenemiyor dedi. Hurra başa döndük. Şimdi 30 da. İnşallah yükler seneye . Pttcell akar :D Evde net olsa keşke. O da yok. Ay boyu kasılıyorum. Foruma bile her sayfaya 5-6 saniyede giriyor. Ev dışında 3g de açılmıyor şarj sömürülüyor. Anca 10-15 sn bir sayfa gelmesi. Sen duşun halimi :D

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]
Ben cepnetle 64 kbps ile devam. Sen 128 kbps sürünüyorsan ben direkt öleyim:)
Sağol. Bir güncelleme kaybettik. Umarım bu yüklenir:D

EDİT : %34 hala

%69 devam

emz

emz

Üye
Ben cepnetle 64 kbps ile devam. Sen 128 kbps sürünüyorsan ben direkt öleyim:)
%69 devam

Gene aynı hatayı verdi abi. Çok sinir
------------
80188d2

Güncelleme yüklenirken hata oluştu.

Telefonunuzu yeniden başlatın ve uygulamayı indirmeyi bir kez daha deneyin.
-----------------
siteye yönlendirdi daha fazla bilgi deyince buymuş. Be yapayım şimdi?

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
telefonun içeriisnde gözüküyor ancak pc ye takınca görmüyor değilmi resimler beyaz olarak mı gözüküyor yoksa hiç mi yoklar tam olarak sorun ney
Yok ya akıllı depoalama da fotoğraflar gözükmüyordu ama telefonu PC'ye bağladım oldu.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Telefonu kapatıp yeniden başlatın. Tekrar güncelleme kontrolü yapınız.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
925 için gelen güncellemeyi hiç sorunsuz yükledim.

emz

emz

Üye
Telefonu kapatıp yeniden başlatın. Tekrar güncelleme kontrolü yapınız.

Abi dayanamadım. Kalktım yataktan, şarjdan aldım telefonu da gizlice tuvalete giriyor bahanesiyle babamın telden hızlı interneti paylaştım :D indi şimdi hazırlanıyor :D Telefona ellemedim. Sadece hız yetmedi sanırım.

emz

emz

Üye
Hazırlanıyor %58 :D

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar, tam da bugün telefon Gdr1 preview yüklediğimden beri ilk defa kasıldı ve en son resetlendiydi, meğer güncelleme kokusunu almış galiba, yada Ms zamanında yetişti ...

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Esendağlı
dakamon

dakamon

Üye
@papakudioflu Klasörlerdeki animasyon eğer dediğin gibiyse bir değişiklik yok. Ben yapamdım güncellemeyi aynı dediğin gibi önce klasör açılıyor ardından yukarıdan aşağı uygulama karoları geliyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
@papakudioflu Klasörlerdeki animasyon eğer dediğin gibiyse bir değişiklik yok. Ben yapamdım güncellemeyi aynı dediğin gibi önce klasör açılıyor ardından yukarıdan aşağı uygulama karoları geliyor.
Ama sistem çokdaha stabil oldu

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bana güncelleme gelmedi 620ye. ama 525'e geldi

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
Arkadaşlar 1520'de güncellemeyi yüklemeyi deniyorum lakin çarklar geliyor ekrana en fazla %3-4 olunca sabitleniyor ve kendini baştan başlatıyor. Saatlerdir bu şekilde ve yarın telefona ihtiyacım olacak. Ne yapmam gerekli yardımcı olabilir misiniz ?

emz

emz

Üye
Sistem stabilitesini konuşmak için erken ama klasörlerde animasyon değişikliği doğru. Bir garip var ve göze batıyor. sanki hızlanmış gibi. Daha hızlı açılıyor ondan klasörler. Diğer şeyler aynı. Yorum yapmak için erken ;)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
Hafıza kartı varsa çıkarıp yeniden deneyin.
Developers aktif mi?

Sanırım buraya yazmamı bekliyormuş. Telefonu kapalı tuttum bir süre sonra tekrar açtım ve tıkır tıkır oldu. Teşekkürler yine de.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
luckysleven

luckysleven

Üye
Bugunku guncellemeden sonra ana ekrana donuslerdeki kasilma bitmis yani daha once dedigim gibi bir sorun varmis ms sagolsun halletmis bu sorunu ama animasyonlarda bir farklilik ben goremedim.

• Beğen
Tepkiler: emz
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bugünkü güncellemeden sonra ana ekrana dönüşlerdeki kasılma bitmiş yani daha önce dediğim gibi bir sorun varmış ms sağolsun halletmiş bu sorunu ama animasyonlarda bir farklılık ben göremedim.
Geçişler hızlandırılmış. Uygulama ve oyunlardan ana ekrana dönüyorken sürdürülüyor yazısını görünce sinir oluyordum...

• Beğen
Tepkiler: luckysleven

Üst Alt