Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hocam gaza getirdiniz sadece cyana dönmek istiyorum. Recovery tool yine Windows Phone 8 e mi atar beni?
:) hocam sadece bir iki hafta dayanın. :D Çabuk gaza gelmeyin.
Sanırım Türk insanının kanında var çabuk gaza gelmek. :D Hücuuummmmm Allah Allah Allah ...

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arakadaşlar ben bu kamera sorununu bir türlü çözemedim . Daha taksitlerini bitirmediğim telefonun sorunlarıyla boğuşuyorum . Nokia recovery tools ile yazılı yükleyip servise yolluycam . Acaba kargoyla yollama işlemi hakkında bilgi sahibi olan var mı ?

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
:) hocam sadece bir iki hafta dayanın. :D Çabuk gaza gelmeyin.
Sanırım Türk insanının kanında var çabuk gaza gelmek. :D Hücuuummmmm Allah Allah Allah ...

Hocam 1520 de halihazırda cyan yüklü zaten. Gdr1 yüklü de onu silmeyi düşünüyorum :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arakadaşlar ben bu kamera sorununu bir türlü çözemedim . Daha taksitlerini bitirmediğim telefonun sorunlarıyla boğuşuyorum . Nokia recovery tools ile yazılı yükleyip servise yolluycam . Acaba kargoyla yollama işlemi hakkında bilgi sahibi olan var mı ?
kargo bilgileri vardı orada. Benim 620 yi kazayla oraya yolladığım zamandan hatırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: emz
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Hocam uyguladığın kalibrasyonu yazar mısın :)
Kalibrasyon Adımları

1.3G’ye geçin

2.Ayarlar->Kilit Ekranı: Şifreli korumayı kaldırın ve ayrıca bekleme süresini maksimum yapın.

3.Parlaklık: Maksimum olarak seçin

4.Batarya koruma modunu pasif hale getirin.

5.Batarya %10 seviyesine gelene kadar oyun oynayın, internette takılın.

6.2G’ye geçip ardından internet bağlantısını tamamen kapatın. Telefon sadece çağrı alıp verecek moda gelsin yani.

7.Wi-Fi ağına geçin ve %5 olana kadar internet vs takılın.

8.Uçak modunu aktif hale getirin.

9.Telefonun ekranı maksimum parlaklıkta ve zaman aşımı olmadan şarjı bitene kadar ekran açık beklesin.

10. Şarjı bitip kapanınca, telefonu sarja takın. Telefon açıldıktan sonra Parlaklık ayarını Orta olarak seçin. Zaman aşımı süresini eski değeri neyse ona çevirin.

11. Ekranı kilitleyin, yani kapatın ve o şekilde %100 şarj olana kadar bekleyin. Şarj olur olmaz telefonu şarjdan alın.

12. Telefonu eskiden nasıl kullanıyorsanız tekrar o hale getirin.

acayip fark ediyor

• Beğen
Tepkiler: skynet ve csH
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Kalibrasyon Adımları

1.3G’ye geçin

2.Ayarlar->Kilit Ekranı: Şifreli korumayı kaldırın ve ayrıca bekleme süresini maksimum yapın.

3.Parlaklık: Maksimum olarak seçin

4.Batarya koruma modunu pasif hale getirin.

5.Batarya %10 seviyesine gelene kadar oyun oynayın, internette takılın.

6.2G’ye geçip ardından internet bağlantısını tamamen kapatın. Telefon sadece çağrı alıp verecek moda gelsin yani.

7.Wi-Fi ağına geçin ve %5 olana kadar internet vs takılın.

8.Uçak modunu aktif hale getirin.

9.Telefonun ekranı maksimum parlaklıkta ve zaman aşımı olmadan şarjı bitene kadar ekran açık beklesin.

10. Şarjı bitip kapanınca, telefonu sarja takın. Telefon açıldıktan sonra Parlaklık ayarını Orta olarak seçin. Zaman aşımı süresini eski değeri neyse ona çevirin.

11. Ekranı kilitleyin, yani kapatın ve o şekilde %100 şarj olana kadar bekleyin. Şarj olur olmaz telefonu şarjdan alın.

12. Telefonu eskiden nasıl kullanıyorsanız tekrar o hale getirin.

acayip fark ediyor
Burada şarj olur olmaz telefonu çıkarmayın. + yarım saat 1 saat bekleyin.

braayn

braayn

Üye
bu ne 12 madde uzay mekiği kaldırıyoruz sanki :) şaka bi yana işe yarıyor mu acaba?

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaşlar, adama gülerler :)

• Beğen
Tepkiler: narnia16
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben bu kalibrasyona inanmıyorum şahsi fikrim bu herkese saygı duyarım

fraps34

Üye
Yahu böyle saçma sapan şeylere inanan varmı yahu ,, lion pillerde kalibrasyon yoktur. Ayrıca olsa bile yukarıdaki maddelerin mantığa uygunluğu yok.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Yahu böyle saçma sapan şeylere inanan varmı yahu ,, lion pillerde kalibrasyon yoktur. Ayrıca olsa bile yukarıdaki maddelerin mantığa uygunluğu yok.
Çok fark var denemelisiniz derim :)

blackss

Üye
Bu şekilde Kalibrasyon oluyor ben lumia 920, 925 ve htc 8x de yaptım sonuç çok olumlu oluyor hem şarjınız daha uzun sürüyor hemde anlık yüzde düşmeleri yaşamıyorsunuz..

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben akşam taktım sabah aldım hiç sorun yok nasıl olacak

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

capkino06

Üye
Her şeyi maximuma alıp geri eski ayarına getirirseniz illaki şarj uzun gidiyor gibi gelir mantıklı düşünün biraz. :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
braayn

braayn

Üye
arkadaşlar bu kalibrasyon bir işe yarıyor diyen arkadaşlarım bana mantığını açıklarsa sevinirim.
İşe yarıyorsa bu kalibrasyon Nokia veya MS tarafından açıklandımı ? eğer açıklandıysa yazıklar olsun çünkü kalibrasyon ayağına cihaza taklamı attırmak lazım ?
Benim bildiğimsen ilk telefonu aldığından uzunca şarz edersin cihaz kendini toparlar ve şarz ona göre gider.Birde arkada çalışan uygulamaların bir bölümünü kapatırsın olur biter.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
arkadaşlar bu kalibrasyon bir işe yarıyor diyen arkadaşlarım bana mantığını açıklarsa sevinirim.
İşe yarıyorsa bu kalibrasyon Nokia veya MS tarafından açıklandımı ? eğer açıklandıysa yazıklar olsun çünkü kalibrasyon ayağına cihaza taklamı attırmak lazım ?
Benim bildiğimsen ilk telefonu aldığından uzunca şarz edersin cihaz kendini toparlar ve şarz ona göre gider.Birde arkada çalışan uygulamaların bir bölümünü kapatırsın olur biter.

Şarj

İman Gücü ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve emz
Serhan

Serhan

Üye
BEn çok memnundum en son ama telefonu bi akrabama verdim :ehe

Üst Alt