Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Vapurda yanımda adam dandik telefonuyla manzara fotoğrafı çekiyor ben burnumun ucundaki vapuru net çekemiyorum . Sinirim tepeme çıktı .

Nokia Lumia 1020 ile gönderildi .
durduk yere bozulup nasıl düzeliyor senin cameraya günceleme falan yapmadıysan bence kesin servise git artık bir sorun var ama sende yeni telefon iste hatta direk

Son düzenleme:

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
durduk yere bozulup nasıl dğzeliyor senin cameraya günceleme falan yapmadıysan bence kesin sservise git artık bir sorun var ama sende yeni telefon iste hatta direk

Teleservis e hiç güvenmiyorum ama sonunda oraya gidecek sanırım .

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Teleservis e hiç güvenmiyorum ama sonunda oraya gidecek sanırım .

Kamera lensini temizleyip dener misin kirlendiğinde odaklanma problemi olabiliyor

ndn nyle gndrdğmle ilglnysn sylsne brz :)))))

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Kamera lensini temizleyip dener misin kirlendiğinde odaklanma problemi olabiliyor

ndn nyle gndrdğmle ilglnysn sylsne brz :)))))
Arkadaş format attığında düzeldiğini söylemişti yani yazılımsal sorun

nix

nix

Üye
Arkadaşlar şimdi cyan ilk yayınlandığında yükledim sonra gdr1geldi malum pre dev olduğundan yukleyemedim fakat sabredip bekleyemedim 8.0 a dönüp tekrar guncelledim ama 8.1den sonra 8.1update yükleniyor cyanı yükleyemiyorum.nasıl yapabileceğimi bilen var mı telefon 925

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
ihtimallet çerçevesinde söylemiştim. sorun yazılımsalsa servise vermene gerek yok ama lumia 1020 gibi telefonda böyle sorun yaşayınca çıldırman lazım :D

Vapurda fotoğraf çekemeyince denize fırlatasım geldi yemin ediyorum . Birde yanımda bi adam vardı sürekli fotoğraf çekiyor nispet yapar gibi . Elindeki telefon s3 galiba ama benimkinden güzel çekiyordu . Düşün o anki hislerimi .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Vapurda fotoğraf çekemeyince denize fırlatasım geldi yemin ediyorum . Birde yanımda bi adam vardı sürekli fotoğraf çekiyor nispet yapar gibi . Elindeki telefon s3 galiba ama benimkinden güzel çekiyordu . Düşün o anki hislerimi .
Vapur deyince aklıma geldi. Geçen sene bu zamanlar Lumia 1020 ile Vapur Sarayburnundan dönerken çekmiştim. Resmin orjinalini kaybetmiştir ama bunu bir yerde paylaşmıştım anca buldum.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino, luckysleven, skynet ve 3 diğerleri
emz

emz

Üye
A
Abi hangi şehirde ve saat kaçta denedin? Hani güneş falan etki etmiş ya da nemden olmuş olabilir belki.

pissed26

pissed26

Üye
Arkadaşlar şimdi cyan ilk yayınlandığında yükledim sonra gdr1geldi malum pre dev olduğundan yukleyemedim fakat sabredip bekleyemedim 8.0 a dönüp tekrar guncelledim ama 8.1den sonra 8.1update yükleniyor cyanı yükleyemiyorum.nasıl yapabileceğimi bilen var mı telefon 925

Kardeşim bizim gibi iki gün sabredip öyle yükleyecektin sorunsuz olacaktı :)

dakamon

dakamon

Üye
Gdr1 yuklu telefon kendi kendine reset attı. Önce bi tıkandı ekran simsiyah kaldı sonra reset attı.

skynet

Üye
Bugün telefon baya ağırlaştı bende sinirlendim bastım italya romunu sonrada cyan güncellemesini yükledim şimdi cihaz yağ gibi akıyor en ufak kasılma yok :)
Acaba gdr1 güncellemesini de yüklesem mi bilemedim :D

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
enessrsy

enessrsy

Üye
Gdr1'de iki gündür ciddi sistemsel kasılmalar başladı; programlara girişlerde ve telefon işleyişinde sıkıntı var

serinaga

serinaga

Üye
L820'ye gdr1 yüklendikten sonra pil performansında bir değişme olmadı, 3g, konum, wifi sürekli açık, akşamı çıkarıyor, bugün bulunduğum yerde ne yazık ki 3g çekmiyor ve telefonu her zamanki gibi sabah şarj dan aldım bu saat oldu şarj %71, 3g'nin bu kadar şarj sömürdüğüne inanamıyorum ..

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
A
Abi hangi şehirde ve saat kaçta denedin? Hani güneş falan etki etmiş ya da nemden olmuş olabilir belki.

Yok onunla alakası olmadığına eminim . Ayrıca bir tek nemden 1020 ler mi etkileniyor . Yanımda s3 le çok iyi fotoğraflar çekti adam . Hiç te servise göndermek istemiyorum ama napıcam bilmiyorum .

nix

nix

Üye
Kardeşim bizim gibi iki gün sabredip öyle yükleyecektin sorunsuz olacaktı :)

haklısın kardeş te ben de cyan üzerine gdr kurulmuyor acaba gdr üzerine cyan yüklermi diye denedim olmadı

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler ozellikle 925 kullanicilari bilmiyorum benimle ayni fikirdemisiniz ama 8.1 gdr guncellemesinden sonra telefondaki eski stabilite yok. Olup olmadik yerlerde mesela magazaya girerken yada ekrani kaydirirken takilmalar oluyor. Hani androidin o sevimsiz ram sismesinden kaynakli kasmalari vardir ya bundada basladi gibi..

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, emz ve yunus-emre-6606
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bugün telefon baya ağırlaştı bende sinirlendim bastım italya romunu sonrada cyan güncellemesini yükledim şimdi cihaz yağ gibi akıyor en ufak kasılma yok :)
Acaba gdr1 güncellemesini de yüklesem mi bilemedim :D

Yükleme cyan iyidir

• Beğen
Tepkiler: skynet
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Beyler ozellikle 925 kullanicilari bilmiyorum benimle ayni fikirdemisiniz ama 8.1 gdr guncellemesinden sonra telefondaki eski stabilite yok. Olup olmadik yerlerde mesela magazaya girerken yada ekrani kaydirirken takilmalar oluyor. Hani androidin o sevimsiz ram sismesinden kaynakli kasmalari vardir ya bundada basladi gibi..
Bende en ufak bir sorun yok o konuda. Sadece Mağazayı biraz geç açıyor. Bir de HERE Drive'a Türkçe ses indiremedim bir türlü hata veriyor.

Üst Alt