Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
biraz daha açık anlatabilir misiniz?
Tarayıcıların kullanıcı kimliği vardır. Herhangi bir web adresine tıklandığında tarayıcı kendini o kimlikle tanıtır ki site cihaza göre Response olabilsin. Microsoft da Windows Phone 8.1 Update1 Güncellemesinde İnternet Explorer'ın bazı mobil sitelerde daha iyi görünüm elde etmesi için kullanıcı kimliğini geliştirdi. Bu sayede Windows Phone İnternet Explorer optimizasyonu olmayan sitelerde de çok daha iyi ve kullanışlı mobil görünüm sağlanıyor.

• Beğen
Tepkiler: kursat99, emz ve Rock Ve Roll

smltrl

Üye
Arkadaşlar sistem uygulamalarını güncelleyemiyorum. 81030137 bu hata kodunu alıyorum güncellemeye çalıştığım uygulamalar pod yayınları, pil tasarrufu ve takvim

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar sistem uygulamalarını güncelleyemiyorum. 81030137 bu hata kodunu alıyorum güncellemeye çalıştığım uygulamalar pod yayınları, pil tasarrufu ve takvim

c101a7d1 hatası alıyorum prognoza yüklenmiyor

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Gdr1 den sonra bende genelde ilgilenmeniz gerekiyor hatası alıyorum ve fiber kullanmama rağmen eskiden uçuş modunda indirirken şimdi sanki 1mn hızında gibi indiriyor 5 mb lık uygulamayı 20 25 saniyede güncelleme yapıyor sorun markette mi bende mi çözemedim
bilmiyorum benim evimmdeki nette normalde çok hızlı olmasada fena değil son günlerde baya yavaşladı genel olarak bir sorun mu var nette anlamadım bu nedenle cepten bir şey indirken benimde yavaş ama kesin olarak sorun ne bilmiyorum

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye

Aynısı bende de var maalesef :(

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

smltrl

Üye
cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Çözümü var mı yoksa genel bir sorun mu herkes mi bekliyor bilen arkadaşlardan cevap bekliyoruz

Valla dünden beri yazdım bazı arkadaşlar bişiler dedi yaptım ama fayda etmedi bende görmeyim sinirim bozulmasın diye sildim güncellemeyi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Prognoza hata veriyor ne güncellendi ne de yükledi zaten şunu dile getirecektim şehirden şehire geçince konumu güncellemiyordu ancak programı açman gerekiyordu şimdi üzerine bu 2014 yılının en iyi programına yakışmadı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Prognoza hata veriyor ne güncellendi ne de yükledi zaten şunu dile getirecektim şehirden şehire geçince konumu güncellemiyordu ancak programı açman gerekiyordu şimdi üzerine bu 2014 yılının en iyi programına yakışmadı

Prognoza bende hala düzgün çalışıyor.
Bu arada önümüzdeki hafta uygulamaya güncelleme gelecek.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Prognoza bende hala düzgün çalışıyor.
Bu arada önümüzdeki hafta uygulamaya güncelleme gelecek.
bende hatta arkadaşta da var ikisi de bir anda bozuldu güncelleme geldi görünüyor güncellemiyor silip tekrar yükleyeyim dedim hepten gitti

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
bende hatta arkadaşta da var ikisi de bir anda bozuldu güncelleme geldi görünüyor güncellemiyor silip tekrar yükleyeyim dedim hepten gitti

Evet bugün gelen güncellemede indirme yapmıyor.
Mağazadan mı kaynaklanıyor acaba :hmmm

Neyse konu dışına çıkmayalım.
Prognoza hakkında diğer sabit konularda konuşabiliriz.
Geliştiriciden bir bilgi gelirse mutlaka sizlere iletirim.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Kamera tekrar bozuldu olacak iş değil .

Nokia Lumia 1020 ile gönderildi .

luckysleven

luckysleven

Üye

Ben telefonu sifirladim dun gece ve prognozayi yukleyemedim hata verdi hep sonra forumda verilen linkten yuklemeye calisayim dedim adam parali yapmis uygulamayi.

skynet

Üye
Daha önce yükleyenler içinde mi ücretli olmuş ?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Vapurda yanımda adam dandik telefonuyla manzara fotoğrafı çekiyor ben burnumun ucundaki vapuru net çekemiyorum . Sinirim tepeme çıktı .

• Beğen
Tepkiler: emz ve ogzhnoTr
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Vapurda yanımda adam dandik telefonuyla manzara fotoğrafı çekiyor ben burnumun ucundaki vapuru net çekemiyorum . Sinirim tepeme çıktı .

bir yanlışlık olmasın bende çok da kötü değil

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Biraz önce bi güncelleme geldi sizede geldi mi acaba bi kontrol edebilir misiniz yada gelen var mı?

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Biraz önce bi güncelleme geldi sizede geldi mi acaba bi kontrol edebilir misiniz yada gelen var mı?

yok ('ya da' şeklinde yazılır)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve drangela61

Üst Alt