Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Abi ben bu güncellemeyi ne zaman yükleyebileceğim

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bu klasör olayını çok istiyordum ya, akşamdan beri 4-5 kere format atmak zorunda kaldım yüklemeyi denemek için, şeytan diyo dön 8.0 öyle yap ama o kadarda uğraşmak zor geliyor. İnşallah bugün yarın çözerler sorunu.

csH

csH

Üye
Bizim 620ler cyan almadan direk update 1 i alırlar. Bu vakitten sonra bi de cyan ı optimize için uğraşmasınlar update 1 den başlasınlar çalışmalara daha makbule geçer:)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

fraps34

Üye
Gdr filan hikaye seneye wp9 çıkacak bu guncellemeler adam oyalamaktan başka işe yaramıyor. . Güncelleme 1 benim en çok ısınma problemimi çozdu eskiden çok ısınıyordu şimdi ise ılık çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Serhan

Serhan

Üye
Gdr filan hikaye seneye wp9 çıkacak bu guncellemeler adam oyalamaktan başka işe yaramıyor. . Güncelleme 1 benim en çok ısınma problemimi çozdu eskiden çok ısınıyordu şimdi ise ılık çalışıyor.
Hazır konu açılmıştım wp9 U hangi cihazlar alabilecek yeni çıkanlar mı ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Güncelleme konusunda 925 ayrıcalıklı olurdu hep ama bu sefer neden böyle oldu ki sebebi neydi ki yaa :ehe
Tüm Lumia 925'lerde yok bu sorun. O yüzden genelleme yanlış olur. Hatta çok küçük bir kesimde bu hata oluşmuş.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Mağaza live tile önerileri hala görünmüyor bende .

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)

serinaga

serinaga

Üye
Bende de halen görünmedi ?!

Geçmişten Gönderildi ...

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Görebilen var mı ki acaba ? Bende göremedim henüz

Telefon güncellemelerini kontrol ediyorum sürekli . Acaba küçük bir güncelleme yayınlayıp aktif ederler mi diye .

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Tüm Lumia 925'lerde yok bu sorun. O yüzden genelleme yanlış olur. Hatta çok küçük bir kesimde bu hata oluşmuş.

Bende lumia 925 32 gb modeli var önce wp8.0 döndüm sonra wp8.1+ cyan güncellemesini yükledim şimdide gdr1i kurdum şimdilik bi sıkıntı yok

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
bu 801881d0 hatasından bi kurtulamadım. kaç kere format attım falan filan düzelmiyor. 8 de kaldım. ne yapmam lazım başka bi fikri olan varmı?

serinaga

serinaga

Üye
Cortana bölgeyi ABD yapınca aktif oluyor, daha önce telefon dilini de İngilizce yapmak gerekiyordu, bu iyi olmuş, adım adım Türkçe' ye yaklaşıyoruz ...

Geçmişten Gönderildi ...

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve ceza87
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Mağaza live tile önerileri hala görünmüyor bende .

Görebilen var mı ki acaba ? Bende göremedim henüz

Bende de halen görünmedi ?!

Geçmişten Gönderildi ...

Bende ne yaptıysam olmadı

Arka plana izin verdin değil mi pil tasarrufu ayarlarından

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Mağaza kısayolunu başlangıç ekranından kaldırıp tekrar eklemeyi deneyen oldu mu :hmmm

Üst Alt