Heimdalll
Üye
Bende çalıştı
Mağaza ayarlarınızın tamamını yazabilirmisinizBende çalıştı
Bende çalıştı
Mağaza ayarlarınızın tamamını yazabilirmisinizBende çalıştı
şimdi çözümü buldum sanırım öncelikle pil tasarrufunun etkin olmadığından emin olun. Sonra mağaza ikonunu kaldırın başlangıçtan ve tekrar pinleyin sonra ayarlara girip bu günün uygulamalarını göster seçeneğini kapalı yapın ve ana ekrana geçip ekranı aşağı yukarı kaydırın biraz sonra tekrar mağaza ayarlarını açıp bu günün uygulamalarını göster seçeneğini aktif edin ben denedim az önce ve olumlu sonuç aldımNe yaptıysam olmuyor maalesef
Ne yaptıysam olmuyor maalesef
şimdi çözümü buldum sanırım öncelikle pil tasarrufunun etkin olmadığından emin olun. Sonra mağaza ikonunu kaldırın başlangıçtan ve tekrar pinleyin sonra ayarlara girip bu günün uygulamalarını göster seçeneğini kapalı yapın ve ana ekrana geçip ekranı aşağı yukarı kaydırın biraz sonra tekrar mağaza ayarlarını açıp bu günün uygulamalarını göster seçeneğini aktif edin ben denedim az önce ve olumlu sonuç aldım
Herkesinki oldu bi benimki olmadı Allah Allah
aranan kan bulundu, bölgeyi amerika yapın canlı karo oluyor, tekrar türkiye yapın çalışmaya devam ediyor![]()
Abi 625 güncelledim 4g açılmıyor abi 4g yapıyorum üstte H+ olması gerekirken E oluyor ?
İman Gücü ile gönderildi.
aranan kan bulundu, bölgeyi amerika yapın canlı karo oluyor, tekrar türkiye yapın çalışmaya devam ediyor![]()

4 g yapma 3g yap.
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
4g hızlı oluyor
Ayrıca canlı karoyu nasıl açıyoruz
İman Gücü ile gönderildi.