Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

barannn79

barannn79

Üye
Facebook biraz daha iyi olmuş arkadaşlar

Online arkadaşları göremiyoruz, Messenger kullanma zorunluluğu doğurmuşlar kotu oldu bence yeni facebook

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ArMaGeDdOn_87

Üye
3 oldu soruyorum ama forumun yoğunluğundan kimse cevap veremedi sanırım,Klavyede değişiklik var mı arkadaşlar ??

ArMaGeDdOn_87

Üye
Son düzenleme:
4MaGuS

4MaGuS

Üye
İe de takılmalar oluyor mu sizde bendemi sorunlu demin sadece youtubede sorun var gibiydi şimdi diğer sitelerde de oluyor

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal ve lumia62038

smltrl

Üye
Klasörler çok iyi olmuş fakat bildirim merkezindeki sorun devam ediyor

yasirtaha

yasirtaha

Üye
ie de bazen ciddi takılmalar oluyor

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Daha önce de belirtmiştim.
Klasörleme özelliği çok klas olmuş, bu arayüze ancak bu kadar yakışabilir.
Hocam klasörlerde bildirim geldiğinde mesela, bildirim gelen uygulama(orta boy kutucuk için konuşuyorum) kutunun büyük bölümünü kaplasa tam 10/10 olacaktı. Şimdiki hali 9 bence. Bildirim geldiğini zor anlıyoruz şimdi küçük ikonlar varken. Bildirim geleni bir vurgulatsalar çok güzel olacak.

YkPkY

YkPkY

Üye
Mesaj gelmiyor derken?
Gelen bildirimleri mi göstermiyor?
Yoksa mesaj gelmediği halde yoğun şarj yiyor mu demek istediniz?

Gelmediği halde dostum.ciddi götürüyor canlı kutular.

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Lumia 925 kullananlar bir denetleme yapabilir mi hata devam ediyor mu, ben denetle diyorum ne hata veriyor nede cevap kontrol ediliyor diye bekliyor.

lost68

lost68

Üye
Gelmediği halde dostum.ciddi götürüyor canlı kutular.

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
Siaynı sorundan bende muzdaripim feci şarj yiyor arka planda çalışanlar ise statıs tile. Whatsapp. Güncel haberler ve mağaza aşırı derecede bataryayı sömürüyor

sinan430

sinan430

Üye
Lumia 925 kullananlar bir denetleme yapabilir mi hata devam ediyor mu, ben denetle diyorum ne hata veriyor nede cevap kontrol ediliyor diye bekliyor.

Bende hata devam ediyor ne yazıkki

zbahadir

Üye
Siaynı sorundan bende muzdaripim feci şarj yiyor arka planda çalışanlar ise statıs tile. Whatsapp. Güncel haberler ve mağaza aşırı derecede bataryayı sömürüyor

Kurulu uygulama sayısı ne kadar fazlaysa o derece batarya götürüyor mağaza. Arka plan uyarı seslerini tamamen kapatıyorum sadece uyarılar geliyor o şekilde Saatte %3-4 gibi batarya kullanımına düşürdüm.

Canlı klasörler ise bana göre değil. Çok kullandığım uygulamaları ana ekrana alıyorum kullanmadığım bir uygulamayı ana pencerede bir kutu içine almanın bir mantığı yok. Onu gider kendi yerinde çalıştırırım. :)

YkPkY

YkPkY

Üye
Kurulu uygulama sayısı ne kadar fazlaysa o derece batarya götürüyor mağaza. Arka plan uyarı seslerini tamamen kapatıyorum sadece uyarılar geliyor o şekilde Saatte %3-4 gibi batarya kullanımına düşürdüm.

Canlı klasörler ise bana göre değil. Çok kullandığım uygulamaları ana ekrana alıyorum kullanmadığım bir uygulamayı ana pencerede bir kutu içine almanın bir mantığı yok. Onu gider kendi yerinde çalıştırırım. :)

Hayırlısı olsun ne diyelim.şarj konusunda iphonu geçecek.
Uzun bi şikayet maili attım yine.
Bakalım ne diyecekler

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

YkPkY

YkPkY

Üye
Şarjım bitti.son mesajımı yazıyorum :( sadece buraya yazdım başka bi günahım yok
Hayırlı geceler

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Şarj problemi devam ediyor anlaşılan yine yüklemeyeceğim :(

YkPkY

YkPkY

Üye
Oooofff internet sapıttı iyice.

Daraldım,hadi Allah rahatlık versin,sağlam güncellemeler versin.

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Son düzenleme:

Üst Alt