barannn79
Üye
Facebook biraz daha iyi olmuş arkadaşlar
Online arkadaşları göremiyoruz, Messenger kullanma zorunluluğu doğurmuşlar kotu oldu bence yeni facebook
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Facebook biraz daha iyi olmuş arkadaşlar
3 oldu soruyorum ama forumun yoğunluğundan kimse cevap veremedi sanırım,Klavyede değişiklik var mı arkadaşlar ??
teşekkürler,peki klavyeyi [yatay] konuma aldığımızda sağ ve sol tarafta boşluklar oluyor bu sorun giderilmişmi ?Yok
Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor
tahminde az da olsa düzelme var3 oldu soruyorum ama forumun yoğunluğundan kimse cevap veremedi sanırım,Klavyede değişiklik var mı arkadaşlar ??
problem aynen devam ediyorteşekkürler,peki klavyeyi [yatay] konuma aldığımızda sağ ve sol tarafta boşluklar oluyor bu sorun giderilmişmi ?
peki,düzeltmeyi düşünmüyolar galiba!!!!!!!!problem aynen devam ediyor
Hocam klasörlerde bildirim geldiğinde mesela, bildirim gelen uygulama(orta boy kutucuk için konuşuyorum) kutunun büyük bölümünü kaplasa tam 10/10 olacaktı. Şimdiki hali 9 bence. Bildirim geldiğini zor anlıyoruz şimdi küçük ikonlar varken. Bildirim geleni bir vurgulatsalar çok güzel olacak.Daha önce de belirtmiştim.
Klasörleme özelliği çok klas olmuş, bu arayüze ancak bu kadar yakışabilir.
Mesaj gelmiyor derken?
Gelen bildirimleri mi göstermiyor?
Yoksa mesaj gelmediği halde yoğun şarj yiyor mu demek istediniz?
Siaynı sorundan bende muzdaripim feci şarj yiyor arka planda çalışanlar ise statıs tile. Whatsapp. Güncel haberler ve mağaza aşırı derecede bataryayı sömürüyorGelmediği halde dostum.ciddi götürüyor canlı kutular.
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
Lumia 925 kullananlar bir denetleme yapabilir mi hata devam ediyor mu, ben denetle diyorum ne hata veriyor nede cevap kontrol ediliyor diye bekliyor.
Siaynı sorundan bende muzdaripim feci şarj yiyor arka planda çalışanlar ise statıs tile. Whatsapp. Güncel haberler ve mağaza aşırı derecede bataryayı sömürüyor

Kurulu uygulama sayısı ne kadar fazlaysa o derece batarya götürüyor mağaza. Arka plan uyarı seslerini tamamen kapatıyorum sadece uyarılar geliyor o şekilde Saatte %3-4 gibi batarya kullanımına düşürdüm.
Canlı klasörler ise bana göre değil. Çok kullandığım uygulamaları ana ekrana alıyorum kullanmadığım bir uygulamayı ana pencerede bir kutu içine almanın bir mantığı yok. Onu gider kendi yerinde çalıştırırım.![]()