Traffic racer oynayan var mı ? Güncellemeden sonra sağa sola dönüşler çok ağır çalışıyor.
Bu hata sadece bende mi diye merak ediyorum.!

925 kullanıpta bu güncellemeyi yapabilen var mı arkadaşlar?
Bu saatten sonra bizi android kesmez kesinlikleBende sıkıntı yok herşey mükemmelAndroid alacağım diyordum ama gene Lumia alacağım
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Bu saatten sonra bizi android kesmez kesinlikle![]()

bende şimdi facebook ile eşitledim, bakalım 6 saat sonra ne olacakBen Facebook la eşitledim önerilerden öğlen.
Şimdi baktım dans ediyor
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Daha önce de belirtmiştim.
Klasörleme özelliği çok klas olmuş, bu arayüze ancak bu kadar yakışabilir.
Çok uygun,en mantıklısı ve karizmatiği
Ama şarjım bitiyor.
Buraya yorum yazmakdan başka bişey yapmıyorum.
Arka planlardada sadece clock hup,wiber,whatshap,skype,mesenger,mağaza,i.e açık.hiçbirine de mesaj gelmiyor.
Biraz içler acısı galiba
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
benimde demin başıma geldi videolarda hepsinde hata veriyordu mobil masaüstü geçtim boyna farklı videolar açtım bir süre sonra 2-3 tanesini açtı ve sanki youtube masaüstü kasıyor gibi geldi bana bilemiyorum google biiz engelliyor mu ne iyiceYoutube masa üstü sürümde video çalıştırmıyor mobilde çalışıyor neden acaba ?
Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

benimde demin başıma geldi videolarda hepsinde hata veriyordu mobil masaüstü geçtim boyna farklı videolar açtım bir süre sonra 2-3 tanesini açtı ve sanki youtube masaüstü kasıyor gibi geldi bana bilemiyorum google biiz engelliyor mu ne iyice![]()
bilmiyorum bende kaç defa geçmişi falna sildim ama çok nadir bir kaç video buldum bende neyse sorun değil uygulamadan girerim artık zaten ie den girmiyorum hiçBu cihazda video çalışmıyor diyor mobilde sorun yok ama nadir de olsa masaüstünde açılıyor
Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor
eskiden 1-5 2 günü çıkaran telefon nasıl olurda 1 günü zor çıkarır aklım almıyor