Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

pissed26

pissed26

Üye
Joe Belfiore çok küçük bir kesimde olsa da böyle bir hata olduğunu ve fixleme için üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Bu beni en çok sinir eden eksiklerinden biriydi. Harika olmuş.

Update1, çok göze batmasa da çok ince dokunuşları güzel ayrıntılar getirmiş. :alkis
925e nazar değdi abi :)

bsavr

bsavr

Üye
Beyler Lumia 925 10 kere indirdim en az Yüklemeye geçtiğinde Güncelleme indirildi ancak açılamadı ve yanında bi hata kodu gösteriyor çözümü nedir ?

ihsan.snmz

Üye
Ben bu gdr 1i yükledim de değişen birşey olmadı.

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler Lumia 925 10 kere indirdim en az Yüklemeye geçtiğinde Güncelleme indirildi ancak açılamadı ve yanında bi hata kodu gösteriyor çözümü nedir ?

Fix calismalari yapiyorlarmis

skynet

Üye
Arada kilit ekranını açarken renkler bir birine giriyor :(

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

braayn

braayn

Üye
beyler bu mega büyük akıllı karolar GDR2de gelecekti sanırım doğrumudur ?

skynet

Üye
Mağaza göçtü herhalde hiç bir şey inmiyor :D

zbahadir

Üye
80188308 hatası ile yüklenemeyen sistemi akşam yeni güncelleme beklemeye üşendiğim için hard format attım sonra tekrar denedim başarılı bir şekilde yüklendi WP 8.1 GDR1. Önemli nokta hard format sonrası yedeklenen verileri geri yüklemeden önce güncelleme yapmak ve sonra tekrar hard format atarak yedekleri geri yüklemek.

Daha önce bir kaç kere hard format atmama rağmen saklama alanı en fazla 1-2GB olurken bu sefer boş saklama alanı 5.6GB oldu. Nasıl olduysa birikmiş dosya kalıntıları tamamen temizlenmiş.

pissed26

pissed26

Üye
80188308 hatası ile yüklenemeyen sistemi akşam yeni güncelleme beklemeye üşendiğim için hard format attım sonra tekrar denedim başarılı bir şekilde yüklendi WP 8.1 GDR1. Önemli nokta hard format sonrası yedeklenen verileri geri yüklemeden önce güncelleme yapmak ve sonra tekrar hard format atarak yedekleri geri yüklemek.

Daha önce bir kaç kere hard format atmama rağmen saklama alanı en fazla 1-2GB olurken bu sefer boş saklama alanı 5.6GB oldu. Nasıl olduysa birikmiş dosya kalıntıları tamamen temizlenmiş.
dediğin iş çok meşakkatli bir olay hocam beklemede kalmak daha iyi gibi :D

• Beğen
Tepkiler: luckysleven

zbahadir

Üye
dediğin iş çok meşakkatli bir olay hocam beklemede kalmak daha iyi gibi :D

Aslında değil.

1. Yedekle
  2. Hard Format
  3. Güncelle
  4. Hard Format
  5. Geri Yükle.

Hem temizlik olur.

Bende yabancı bir forumda çözüm arayanlardan öğrendim. Sorun güncelleme esnasında boş alanın hesaplanamaması sorunuymuş.

Edit: Sakıncası var mı bilmiyorum link vermemin ama gerekirse silinebilir.

pissed26

pissed26

Üye
Aslında değil.

1. Yedekle
  2. Hard Format
  3. Güncelle
  4. Hard Format
  5. Geri Yükle.

Hem temizlik olur.

Bende yabancı bir forumda çözüm arayanlardan öğrendim. Sorun güncelleme esnasında boş alanın hesaplanamaması sorunuymuş.
20 gb boş alanı hesaplayamıyorsa bıraksın bu işi :birak::nargile:

zbahadir

Üye
20 gb boş alanı hesaplayamıyorsa bıraksın bu işi :birak::nargile:

Microsoft çalışanının açıklaması o şekildeydi. Aslında bir bug. Biraz sabırlı olun gidermeye çalışıyoruz diye açıklamıştı. Bizim gibi telefonlarında bir sürü uygulama yoktur adamların. Boş telefonlara güncelleme testlerini uyguluyor olmalılar. :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Önümüzdeki günlerde-haftalarda GDR1'e gelecek ufak çaplı güncellemeler ile mağazanın canlı karo olma özelliği aktif edilecektir diye düşünüyorum . Hatırlayacağınız üzere 8.1 preview den sonra da 3-4 kez küçük ölçekte güncellemeler almıştık .

ardacumhur

ardacumhur

Üye
22GB kullanılan alanım var ve 40 dakikaya kalmadan güncellemem bitti telefonumu kullanabildim.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Heralde en temiz işini gören benim 15 dk surmedi

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Alt mikrofon değiştirilmedikçe kalıcı çözüm olmuyor. O yüzden mikrofon değişimi istediğini ısrarla belirt.

Ben Lumia 920'yi iki kere verdim, ikisinde de format + temizlik, hepsi o kadar. Birkaç gün yada bir hafta sonra aynı sorun tekrarlıyor.

Sonunda kendim gidip alt ve üst mikrofon aldım, içini açıp değiştirdim. Şu an hiçbir sorunum yok.

Sözün kısası, mikrofonu değiştirmezlerse daha çok gider gelir.

Maalesef özellikle ilk nesil 820 ve 920'lerde kapasitesiz, adi mikrofon kullanılmış. Telefonu ağza iyice dayamayınca yada konuşurken ağzın ve mikrofonun önünü elle kapatmayınca ses gitmiyor. Mikrofon yandan yada yukarıdan gelen sesleri doğru dürüst algılamıyor. Algılama gücü zayıf.

Dayı 625in arka hoparlörde muhtemelen adi değiştirebilrmiyiz?

İman Gücü ile gönderildi.

Üst Alt