Sensation
Emekli Yönetici
Windows Phone 8 kullanıyorumKlavye önerileri düzelmiş mi yoksa bana mı öyle geliyor gençler?
@Sensation

Windows Phone 8 kullanıyorumKlavye önerileri düzelmiş mi yoksa bana mı öyle geliyor gençler?
@Sensation

Beyler bu yerkeşik klasor olayı geldi mi bulamadım
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Beyler bu yerkeşik klasor olayı geldi mi bulamadım
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Telefonum servise gidecek o yüzden ellemiyorum

Kotu yazınca Kötü diye düzeltiyorsa tamamdırKlavye önerileri düzelmiş mi yoksa bana mı öyle geliyor gençler?
@Sensation

aynen cyan da düzelmişti buEvet 8.1 Preview'de "büyük, küçük" kelimelerini yazmak isteyince "buyuk, kuçuk" diye bırakıyordu öylece.
Şimdi doğrusunu öneriyor.
:aynen cyan da düzelmişti bu
gdr1 cyan ı içeriyor olmasın:
ozaman yeni modellere cyan yerleşik klasörler vb yeniliklerle mi gelecek ? değilse 925 ve 1520 cyanı eksik almış olmazmıEkstralar+Bilgi kısmında "Black" yazıyor hala.
Cyan önümüzdeki günlerde ayrıca gelecek muhtemelen.
kotu yü kötü yapamıyor daha
ozaman yeni modellere cyan yerleşik klasörler vb yeniliklerle mi gelecek ? değilse 925 ve 1520 cyanı eksik almış olmazmı
Ben bıraktım uğraşamam onunla şimdi. Yarın o telefon yalvaracak güncelle beni diyeBu zamana kadar en ufak bir sorunla bile karşılaşmamıştım ilk defa böyle bir problem çıktı..cyan yuklu ondan dolayı olma ihtimali var mı acaba ?

Güncelleme sonrası Prognoza hava durumu uygulaması çalışmıyor. Canlı karo güncellemiyor ve uygulamayı açınca veriler indiriliyor diyor öylece kalıyor.
İnşallahEkstralar+Bilgi kısmında "Black" yazıyor hala.
Cyan önümüzdeki günlerde ayrıca gelecek muhtemelen.

buyuk u boşluğa basınca büyük yapıyor ama kotu yü kötü yapmıyor ya onu demek istemiştimYanlışın var.
Kotu yazınca kötü diye öneriyor, düzeltilmiş yani sıkıntı yok.

Sonunda valla. Ne eziklikti kendi arama motorumuz bile düzgün açılmıyordu. Bide şu bing in program tarzında olanını getirselerdi süper olacaktı.
Bing artık açılışta tam ekran açılıyor
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
buyuk u boşluğa basınca büyük yapıyor ama kotu yü kötü yapmıyor ya onu demek istemiştim![]()

evet vazen olabiliyorÖnemli olan önermesi zaten, otomatik düzeltme bazı durumlarda ters yada sıkıntılı sonuçlar doğurabilir![]()
heleki 5s de çok yaşadım onu iyi yi iti diye çeviriyordu dellendiriyordu beni ya