Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

KenanK

KenanK

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bu yerkeşik klasor olayı geldi mi bulamadım

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Başlangıç ekranında herhangi bir simgeye basılı tutup başka bir simgenin üzerine sürükle bırak.

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01 ve byibo
alical33

alical33

Üye
Evet 8.1 Preview'de "büyük, küçük" kelimelerini yazmak isteyince "buyuk, kuçuk" diye bırakıyordu öylece.
Şimdi doğrusunu öneriyor.
aynen cyan da düzelmişti bu
gdr1 cyan ı içeriyor olmasın :hmmm:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
alical33

alical33

Üye
kotu yü kötü yapamıyor daha :D
Ekstralar+Bilgi kısmında "Black" yazıyor hala.
Cyan önümüzdeki günlerde ayrıca gelecek muhtemelen.
ozaman yeni modellere cyan yerleşik klasörler vb yeniliklerle mi gelecek ? değilse 925 ve 1520 cyanı eksik almış olmazmı

windman1981

windman1981

Üye
Güncelleme sonrası Prognoza hava durumu uygulaması çalışmıyor. Canlı karo güncellemiyor ve uygulamayı açınca veriler indiriliyor diyor öylece kalıyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
kotu yü kötü yapamıyor daha :D
ozaman yeni modellere cyan yerleşik klasörler vb yeniliklerle mi gelecek ? değilse 925 ve 1520 cyanı eksik almış olmazmı

Yanlışın var.
Kotu yazınca kötü diye öneriyor, düzeltilmiş yani sıkıntı yok.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu zamana kadar en ufak bir sorunla bile karşılaşmamıştım ilk defa böyle bir problem çıktı..cyan yuklu ondan dolayı olma ihtimali var mı acaba ?
Ben bıraktım uğraşamam onunla şimdi. Yarın o telefon yalvaracak güncelle beni diye:ehe

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve Esendağlı
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
tahmin cyanda düzelmedi ben kullanıyorum ama bu güncelleme düzelmiş gibi duruyor kotu yazınca üstte kötü çıkıyor

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

skynet

Üye

Bing artık açılışta tam ekran açılıyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: beats
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme sonrası Prognoza hava durumu uygulaması çalışmıyor. Canlı karo güncellemiyor ve uygulamayı açınca veriler indiriliyor diyor öylece kalıyor.

Bende öyle bir sorun yok.
Normal açılıyor.

dakamon

dakamon

Üye

Bing artık açılışta tam ekran açılıyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Sonunda valla. Ne eziklikti kendi arama motorumuz bile düzgün açılmıyordu. Bide şu bing in program tarzında olanını getirselerdi süper olacaktı.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
buyuk u boşluğa basınca büyük yapıyor ama kotu yü kötü yapmıyor ya onu demek istemiştim :)

Önemli olan önermesi zaten, otomatik düzeltme bazı durumlarda ters yada sıkıntılı sonuçlar doğurabilir :)

• Beğen
Tepkiler: byibo
alical33

alical33

Üye
Önemli olan önermesi zaten, otomatik düzeltme bazı durumlarda ters yada sıkıntılı sonuçlar doğurabilir :)
evet vazen olabiliyor :) heleki 5s de çok yaşadım onu iyi yi iti diye çeviriyordu dellendiriyordu beni ya :)

Üst Alt